Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Sinema Yolunda.

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

8 ırkın, heroların, monsterların büyüleyici bir dünyadaki büyük savaşı (warcraft)

Zerg - Terran - Protoss'un stratejik savaşları ve görsel yönü (starcraft)

diabloyu anlatamıyorum bile..

hiiç fark etmez. ne çekerlerse çeksinler. hatta aynı film de 3 ünüde çeksinler gene giderim.[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Lost Vikings i çekecekler =) Eric Baelof ve ya kalkanlı vikingin adını unttum... =)
Ayrıca warcraft ın lotr a benzeyeceğini soyleyen arkadaslar neden acaba sc ninde starshiip troopers la benzerlik tasıdığını goremeiyorlar. ha starshiip sc kopyası o ayrı =)
[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!

[Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 15 Kasım 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 14 Kasım 2005 08:59 tarihinde demiş ki:
SC MOVIE ISTERIK!

+255

SC'ye sıradan demiyelim pls; WoW da sıradan bi türün oyunu. Blizzard sıradan konudan enteresan şey çıkaran bi kurum olarak bilinir. Hatta, bazı konuları sıradanlaştıran da Blizzard'ın ta kendisidir (RPG = Diablo türü denmesi gibi).
"Blizzard'dan babam çıksa yerim." sözü çok doğru. İsterse kusturana kadar Starcraft oyunu&filmi yapılsın, LOTR gibi piyasa edilsin, yine de "SC4EVA".
Warcraft yapılsın meselesine gelince... Bi kere Warcraft'ın grafikleri gerçekçi diil. Animasyon benzeri modellemeleri var. Warcraft için ciddi konulu bi film yapılmak istenirse önce yeni bi Warcraft oyunu çıkarılmalı çünkü mizah unsuru çok.
Diablo da olabilir hatta süper olur ama yine de "SC4EVA"!!!!!!!!!!!!!!11111111111[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Doom Sc benzetmesi, Doom spoiler içerir]hatta doom da FPS ye dönüştü ya film bunda da RTS ye dönsün o sahneler için para da harcamaya gerek kalmaz ay oyun demosunu koy ehuehe[/spo][signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 Kasım 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dEaThMooN, 16 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Undead rollerinden birine talibim fiziğim çok uygun bu rol için

Boy:1.82
Kilo:56

pauhuahuaha!

Seni biz ghoul yapalım bağırırsın "çeüüüqeqhggkkkk" diye. Ama boyu kısaltmamız lazım azcık (1m kadar filan :hmm:)[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Önümüzdeki 5 seneye kesin bir oyunun filmi gelir bu drizzt serisinden olabilir yada raistlin serisinden yada blizzzard warcraft serisinden bir film kesin gelir.Ben şahsen warcraft olmasını beklerim. Özellikle illidan ın still im hated , my eyes cannot see others laflarıyla filme girmesini beklerdim.

[Bu mesaj mert1014 tarafından 16 Kasım 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

diablo diablo dio millette diabloda analtıcak bsıey yokkı

devıllar geldı haclı paladın geldı templar olduk hadı deamon keselım melek geldı cehenneme hapsettı dıabloyu vs vs vs vs

bıde fılmde ne anlatıcak kı onune gelenı kesen bır adamımı

Starcraft ve Warcraft cok ıyı gıder

Warcraft ın konu daha zengın ve WoW bakımından onu cekerler kesın
Starcraft ın ıse seneryo bence warcrafttan daha saglamdı ama wow varken SC ye cekmezler

he warcraft ta cekerlerse bence W3 u konu alırlar komple 2 fılmde fılan bıter zatı yada bagımsız bısılerde denıyebılırler ama teenage veletlerın fallen ve evil merakalrından buyuk ıhtımal arthas ın hayat hıkayesını cekerler

jainayı oynıycak ısım gonlumde bellı zaten kristinna loken oynasın dırek yok olmadı carmen electra da olabılır :P

Arthas a adam bulmak zor olur bence duyulmamıs bırılerıne gıderler

he hollywood fılmı ve ortacag temaları oldugundan kesın orlando bloom denen zıbıdıyıde cagırırlar onuda sole atlaması zıplaması bol olan bır role verırler kesın illidan yaparlar belkıde fıtıl oluruz :P

he furion stormrage ı oynıycak karızmada bı adam mevcut dııl tıpkı SC den tassadar gıbı yok yanı sacları gıtmeden once sean connery ıyı gıdebılırdı belkı oda

bana kalsa anıamsyon yapsınalr tamamını zaten blızzın elınde teknolojı mevcut WoW un acılıs vıdeo sundakı gıbı kalıte olsu nyeterde artar bıze zaten dımı :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 17 Kasım 2005 06:48 tarihinde demiş ki:

bana kalsa anıamsyon yapsınalr tamamını zaten blızzın elınde teknolojı mevcut WoW un acılıs vıdeo sundakı gıbı kalıte olsu nyeterde artar bıze zaten dımı :)

Animasyon rulazzz... Başka saçma sapan legolaslar gormek istemiyorum. Sonra 12-24 yas arası kızlarında cıkıp bu filmi sadece orlando yada keenu (?!?sanki lisede yanyana oturmuslar) için izleyipte sufer filmdi deyip saçma sapan yorumlarda bulunmasını istemiyorum.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben öküzü oynayacam gelen paladinlere purge+earthshock basacam dleirecekler "imbaa imbaa" diye ağlayacaklar gaaaa!!![signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...