BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ailton,Dortmund yolunda gazetede yazıyordu bugün...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Olur böyle şeyler takım kötü günde haliyle futbolcular kariyerli ve diğer futbolculara oranla daha çok sıkıyorlar. İster istemez çıkıyor o laflarda Ailton zaten agresif Pascal ın yaptıklarınada bakmak lazım biz bunları böyle seviyoruz. Gerçek sevgi lafda değil yürekte. Yüreğini koyup oynasın yeter bize. Herkes küfür ediyordur takımına formasına önemli olan yürek.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beşiktaşı olarak utanıyorum kendisinden.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Aslında bir tek o deilki bir cok yabancı boyle düşünüyor bence(yalnış olsada)! kameralar sadece ailtonu yakaladı diye adam on plana cıkmış hepsi bu.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tek Kelime İle SuratsiziN Onde Gideni Ekmek Yedigi Yere Laf Ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 öle soğumaz kimse bence türkiyeden falan... espride olabilir,bizde aramızda ezioruz bezen şehirlerimizi diyharbakır sux vs. die.. adam gibi oyuncuysa biliodur o da büyük liglerdeki küçük şehir ve stadları..ki adam geçen sene bundesligadaydı.. gel gelelim araştırıp bakarsak eski topiclere daha evvelden beri diorum bu adam bu sene bi halt yapamaz die.. yollasınlar daha da beter olmadan..bi numarası yok şu an,olmayacakda,geçmiş seneleri bizi ilgilendirmio pek,hatta şu andan itibaren hiç ilgilendirmio..[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben bi beşiktaslı olarak taıma katkı saglayacağına inanıorum Tv yi izledim son acıklaması bi yere gitmiyorum BESİKTAS'ta kalacağım dedi .... Duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hiç profosyonelce değil.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kadıköyde oynasın bida gitmez türkiyeden merak etmeyin.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yollasinlar gitsin kendini ne saniyosa dunyanin en iyi futbolcusu sanki surekli bi asagilama icinde.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar