Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtaçlara yardım için eski bilg parcalari topluyoruz...

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bi fabrikada Mühendis olarak çalışıyorum. Diğer 1 mühendis arkadaşımla evde kullanmadığımız eski bilgisayar parçalarıyla bir bilgisayar topladık ve fabrikadaki işçilerden birine hediye ettik. Adamın gözlerindeki mutluluğu tarif edemem size. 128ramli bir Pentium I di verdiğimiz için ama akşam evde çocukları bayram etmiş. İçindeki mario, tarzan vs. tarzı oyunlar onlar için süper gelmiş. Düşündüm de burda birçoğunuzun evde atıl durumda duran bi sürü parçanız vardır. Eğer böyle bi iyilik için kullanılmasını isterseniz bana ulaşın ve ben parçaları birlleştirip bu işe devam edecegim. İsteyenler şahsen gelip bu insanlara kendileri de verebilirler, isterlerdse kargoile yollayab ilirler bana. özelden den bana ulaşırsanız sevinirim.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"

Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler )
Elenasse of Alaturqua (EQ2)
Burakstlin of Alaturqua (WoW)
Burakstlin of Alaturqua TR (GW)
Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

bende her pc mi upg ettiğimde ihtiyacı olan ark larıma veya insanlara veriyorum veya ucuza ram Vga falan mı buldum alıyorum abi al diyom kullan 3 5 kurustan bişi kaybetmem ama o insanın saol demesi bana yeter.

bence sizde böle konularda etrafınızdaki insanlara yardımcı olun.
arkadaslarımıda tebrik ederim insanlar teknolojiden geri aklmasın geri kafalık kalksın insanlar daha geniç düşüncelelere sahib olmalı.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi olay şöyle;tek başına bi anakartın var veya bi harddisk veya guc kaynagı. Tek tek bir işe yaramadıgı için ben topliyip calisir hale getirip veriyorum. Ama elinde komple bilg varsa ver tabii etrafında ihtiyacı olan birine.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok güzel fikir gerçekten
O adama belki bu yaştan sonra teknoloji felan yaramaz ama çoluğunun çoçugunun bilgisayar mantığına alışık olarak büyümesini sağlar. İleride teknolojiye adaptasynu artar.

Okullara verilmesi de iyi bir öneri ama okullara bilgisayar verdiğinde onlar maalesef öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmuyor. Ya değerli bir şey diye elletmiyolar ya da personele yarıyor.
İlk mantık daha iyi.
Bir kişiyi bile kurtarmış olsan bir kişi bir kişidir.
Deniz yıldızı hikayesindeki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaya destek verilmeli diye düşünüyorum. En azından ben destek vereceğim.

Şuna verilse daha iyi, buna verilse bak aslında bu olur demektense, performans analizi yapmadan bir işi yapmaya başlamak lazım bazen.

Ben elimde kıyıda köşede kalan bazı parçaları ( keşke ev taşımadan önce bilseydim bu olayı, o kadar çok parça attım ki ) göndereceğim, umarım birilerine yararı dokunur.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Sosyal ağlarda paylaş

8 ekimde taksimde bir kısım arkadaşla buluşacağız. İstanbullu olanlar isterlerse getirebilirler.
Ayrıca adresim:

Burak Güngör
Arıkazan A.Ş. Konya yolu 26.km Oğulbey köyü mevkii Gölbaşı/Ankara

Kargo ile göndermek isteyen olursa direk yollayabilir.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bakiyım hakketen de ben performans için elektrik için tartışan arkadşları anlayamıyorm. Belki sizin için standartları düşük olabilir. Ama o standardı bilmeyen insanlar için hiç önemli değil. Evet sadece gözlerindeki parıltıyı görmek için bile yapılabilir.

Evet bakmam lazım kesin. Ama benim sadece bir monitörüm vardı galiba belki bir şeyler daha çıkar.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

benim makinamin kendisi harabe.. cok icten dileklerimle vermek isterdim ama once yeni makina almam lazim.. :).. aldimmi hddeki bilgileri kopyalarim.. bide format cakarim en temizinden hazir teslim ederim.. :) (ama once kendime makina alaim ehe)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

fikir benimde hoşuma gitti, eve gidince hemen bakıcam, hala duran parçalar varsa getiririm[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

super bi fikir.. ama ne yazik ki eski p3 sistemi babamin bi teknisyenine verdik biz de.. bi bakiim evde belgi bikac sey cikar ama en olmadi ben okuldan bi destek bulurum bu ise diye dusunuyorum..
gercekten super bi fikir, resmen cag atlamis gibi olcak insanlar. eskiden bi luks idi bilg sahibi olmak ama bugn nerdeyse bi zorunluluk gibi bisi, hele gelecegi dusunemiyorum... bu bilgisayarlarin gidecegi yerdeki cocuklar icin muthis bi avantaj bence.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Adresi yukarıda belirtmiştim :). Kargolarınızı bekliyorum :).

Not: Şu ana kadar hiçbir kargo almadım :(.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...