Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaslar feci sinirliyim su an Ben babamin kredi kartina ek kart kullaniliyorum kredi karti olarak, ortak hesap falan daha rahat oluyor, bugüne kadar da bir sorun yasamiyordum, cok kredi karti kullanmam zaten. Ama bugün bilgisayar almaya gittim, kredi kartiyla ödeme yapicam, pesin fiyatina 12 ye bölüneceginden hic limit falan takmiyorum kafama, kasaya gittim lkredi kartini verdim adam limit yetersiz dedi, ben o_O oldum sonra olayi ögrendim tabi meger banka o genel toplam kadar blok koyup sana parca parca ödetiyormus. Neyse, sonuc olarak bilgisayari alamadim kicima baka baka ciktim dükkandan feci sinirlenerek olaya. Simdi saat de gayet gec oldugundan banka falan da bulamadim, sorum su : Is bankasi ek kartinin limiti artirilabiliyor mu? Yani babam yarin is bankasina gitse talimatla bu limiti artirabilir mi? Yoksa illa ki yeni kart mi cikarttirmak gerekiyor? Cünkü ailem Izmir'de ben Istanbul'dayim ve igrenc bir durum oldu siyiracam simdi[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ayrica Is Bankasi'na da kafam girsin 7/24 müsteri hizmetleri 10 dakikadir telefona bakmiyor calan sarkiyi ezberledim gitarda caliyorum su an cidden delirecem[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ek kart olayı çok gıcık, banada telefon alırken olmuştu o olay .[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim annemin kartı da ek kart ama babamınki kadar limiti var heralde arttırılabiliyordur bizimkiler bonus yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ehue geçmiş olsun Penth :) Limitin arttırılabiliyo olması lazım bildiğim kadarıyla, emin değilim gerçi. Sen şarkıda bateri varsa onu kaydet bi yere, birlikte çalarız bi ara...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ek kartla ne alakası var limitin.ek kartında babanın kartınında limiti aynıdır.öyle şıp diye limitde artıramazsın.başvuracaksın baban bordrosunu ya da gelirlerini gösterecek.sonra banka ha tamam sizin gelir yükselmiş hade artıralım derse arttırır.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki: ek kartla ne alakası var limitin.ek kartında babanın kartınında limiti aynıdır.öyle şıp diye limitde artıramazsın.başvuracaksın baban bordrosunu ya da gelirlerini gösterecek.sonra banka ha tamam sizin gelir yükselmiş hade artıralım derse arttırır. Ek kart limiti diye birsey var Fistan'cim, benimki 500 milyon örnegin. Babam Is Bankasi anlasmali doktoru, ayrica limitini bitirirse yurt disina falan kacmasi lazim : P Babamda degil sorun, benim kartta kisaca[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Kasım 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çok mutlu oldum senin adına ilkeciğim . Beter olman dileğiylen . Kafama giren girene , kafam girer girene . gg[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Penth bendede var ekkart anakartla aynı limiti.seninki cocuk kartımı? :)[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 16 ysk .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Abi bankadan bankaya degisiyor o olay iste. Is bankasinda bu sekilde limitliymis sanirim veya ben karta basvururken mal gibi böyle actirmisim onu bilemiyorum. 0-6 yas grubumu mu sectim naptiysam artik Sen is bankasi mi kullaniyorsun ki? Önemli olan bu limiti artirip artiramayacagim simdi, yoksa yeni kart mi cikarttirmam lazim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 İsbankasi maximum card ek kart babamdan benimde ve limitleri ayni. Seninde babanin talimatiyla arttirabilmen lazım kesinlikle.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Xaenin, 17 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki: 16 ysk . Ahaha buna çok güldüm :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bildiğim kadarıyla ek kart çıkarttırılırken limit belirleniyor, limitin de banka talimatıyla arttırılması mümkündür. baban bi sorsun :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yetemen iste ya, filmi de izleyemedik.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Emre senin cenabetliginden oldu zaten ne olduysa.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 herkese vermiyolar istedigi kadar limit...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Abi limit problem degil bakin. Eger mümkünse böyle birsey, alir babam cünkü bankanin hep gittigi subesinin anlasmali doktoru ve yillardir kullanicisi, tüm hesaplari kredi kartlari vs. Is Bankasi'ndan , bircok bankaya gitmeyi gerektiren isini dahi bankaya gitmeden halleder yani. Olay, bu isin mümkünatinin olup olmadigi, eger varsa hallolur o da olup olmadigina emin olamiyorum. Biraz da aceleciyim, yarin sabah ögrenicem zaten de simdiden ona göre plan yapiyim diye soruyorum belki bir ibilen vardir diye[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkek adam çıkarır desteyi kasiyerin kafasına atar.ne o öyle kredi kartı falan.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 artırırlar yaw merak eteme.. artırabiliyosun yani...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Lütfedip bakti telefona Baris Bey. OLEY BE OLUYOMUS : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar