Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SpecificationsEngine Type: V10, Twin Turbo Displacement cu in (cc): 522 (8550) Power bhp (kW) at RPM: 1000(746) / 5000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 1100(1492) / 3800 Redline at RPM: n.a.Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 275/30 YR19 - 335/30 YR20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): n.a.Performance Acceleration 0-60 mph s: 2.9 Top Speed mph (km/h): 255 (410) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Performance: * 0-60 mph: 2.9 sec. * 0-100 mph: 5.9 sec. * 0-150 mph: 10.9 sec. * 0-200 mph: 19.9 sec. Includes: * 2006 Dodge Viper SRT10 Coupe * Venom 1000 Twin Turbo Engine Upgrade * 522 CID Stroker Motor with 9.0:1 Compression * Twin Garrett Ball Bearing Turbos * Front Mounted Air-to-Air Intercooler * VenomAero Body Upgrade (Front Airdam, Rear Diffuser & Spoiler) * KW Lowered Suspension 2-Way Adjustable Stainless Steel Coil Over Shocks * Brembo Upgraded Brake System * Adjustable Traction Control System * Quaiffe Extreme-Duty Differential Upgrade * Hennessey Venom 7R Forged Aluminum Wheels - 19x10 front, 20x13 rear * Michelin Pilot Sport 2 Tires: 275/30 YR19 front, 335/30 YR20 rear * Limited Edition Connolly Leather Interior with Custom Embroidery * 5-Point Racing Harnesses * Hennessey Custom Floor Mats * DVD Navigation System * 2 Year / 24,000 Mile Warranty[signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, oldum olası bu viper gözüme aptalca görünür. ben tekrar bugattiye bakmaya gideyim :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 viper in icine etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 iicene kizdim corvette lan bu ucuna viper isigi koymuslar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eski viper gibi güzrel olmasada hoş geldi gözüme.[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ewt o ön tamponu nası yapmışlar öyle ıyyhh[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bende Eski Viper'ı sevmem. Bunu daha çok sevdim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Viper manyağı olarak... biri beni vursun, bu hale getirmişler ya. Pontiac Firebird tamponu mu ararsın, Corvette hatları mı, bu ne la?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sizi bilmem ama Hernessey'e toplu iğne vermem modifikasyon için...Bir ara detaylarını vericem uygun bi zamanda...[signature][hline]Porsche Cayenne Turbo-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla mikkemmele yakın olmuş bence[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 en ucuz paraya en iyi performansı veren süperspor araba. veyrondan 10 kat ucuz ve son süratte de az da olsa önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bi dakkaa.. 0-100 km 2.9 sn mi yazio?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 guzel olmus falla.0-100ude guzelmiss[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İlker yasin gibi: Şapka çıkarıcaksınız bu arabaya şapka !!![signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 canavar bir viper daha :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 süper, süper, süper, inşallah bir gün benimde olur.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eskisi daha karakterli idi bu corvette olmuş ama genede al sana bedavaya veriyoruz deseler göbek ata ata alırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yinede gercekci olmakta yarar var :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abov[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ulan araba bin beygir ve şekli ferrariden sonra ikinci sırada daha ne istiyosunuz aşmış bi görünüşü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hmmm bunu yolda tutmak zor olsa gerek[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben RT/10 u tercih ederim! bi gün alıcam viper alamasam bile kullanıcam bi şekilde! (DODGE VIPER RT/10)[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: VipeR, 13 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: ben RT/10 u tercih ederim! bi gün alıcam viper alamasam bile kullanıcam bi şekilde! (DODGE VIPER RT/10) Türkiye'de yapmayacaksın emin ol. 94 model bitmiş Viper'ı 80.000 dolara okutmaya çalışıyorlar burada. Yenisini getirmeyi geçtim (Gümrükte vergide 1.5 araba parası patlar muhtemel) burada alıp kullanıp bakması apayrı bir hikaye. Yoksa benim de bu dünyada en sevdiğim araba. Yeni kasanın da hastasıyım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya diyorum ya bi şekilde bu tutkumu yerine getirmeye çalışıcam! viper benim için büyük bi araba belkide arabadan başka bişey![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 belki abd ye gider orda alır:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar