Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenmeyi düşündünüz mü

Siena

Öne çıkan mesajlar

pastasına yüğzük koyacağım.. eğerki yanlışlıkla yüzüğü yutar ve boğulmaz üstüne yüzük gerisin geri çıkarsa tamam ama lürse veliattin amin deyip helvasını yeriz

(ehuheu çok hayvanca oldu ama komik geldi)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkünse eski kız arkları tarafından sürekli aranıp rahatsız edilmeyeceğim biri teklif etsin.Çünkü gündüz evlenme teklifi alıp,akşam exaşkı tarafından rahatsız edilince pek romantik olmuyor hatta BENİ İTİYOR!!![signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Sosyal ağlarda paylaş

Evlilikten önce düşüncek o kadar çok şey varki bu topiği görene kadar hiç aklıma gelmemişti..
haftaya sınav haftası
okul bitcek daha
yüksek lisans var
buda bitince ünvan öğrenci değil işsiz olucak
askerlik ,iş bul para kazanmaya çalış
üf içim karardı yine gece gece...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şöyle bişey varmış nası oluosa kızlara sormak lazım. Mesela siz cocugunuzu severken , karınız sizi cocugunuzdan kıskanıomuş. Sonra kavga falan edebiliomuşsunuz falan filan. Hatta çok kıskancsa cocugu bile öldürebilir bu kızlar belli olmaz valla :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siena, 15 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Ben önceden şipariş etmedim arkadaşlar,ilk gittiğimde ist e Salacakta oturuyorduk o zmn daha yeni beaberdik birbirimizi tanıma aşamasında evlenmeyi falan düşünmyorduk ben de otururken hayalimi anlatmıştım.O da belki bigün olur demişti o zmn.Daha sonra bana köprüde teklifte bulundu, ve o hayalimi de unutmadığını onu da yapacağını söyledi.Yapabilir de yapmayabilir de o kadar sorun değil illa bana orda etsin demiyorum.Bir kere teklif etti ben de 'evet' dedim zaten.

Olabilirse nikahı kız kulesinde yapın bence. Sadece ebeveynler, nikah şahitleri, nikah memuru ve siz. Sonra isterseniz düğünü başka yerde yaparsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 15 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
30 yaşından önce evleniesem top olym

27sinden önce evlenirsem bende[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum,
bozukluklarımı cebimde taşıyorum.
Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım
Sosyal ağlarda paylaş

Evlenmeyi değil de, evleneceğimi düşünmüyorum ben... Yani bu konuya o kadar idealist bakıyorum ki, bu aşk o kadar özel olmalı ki... Basit bir hoşlanma, çıkma tarzı ilişkiler değil kastım. Gerçekten herşeye değecek bir duygu. Ama o konudaki inancımı da yitirdim. Yanlış anlaşılmasın, bu kadar yıpranmaya veya her türlü acıya değecek kadar büyük bir aşk ve sevgi olduğuna hala inanıyorum o konuda inancım tam. Sadece böyle özel bir şeyin bana denk geleceğine dair inancımı yitirdim ben tecrübelerimle.

Yıllar sonra ağarmış saçlarım ve buruşuk tenimle küçük ve dağınık bir apartman dairesinde açık televizyon bilgisayar ve ışıklar eşliğinde günlük kıyafetimle gömlek/tişört pantolon ve çoraplarımla darmadağınık ve etrafta yarı dolu ya da bitmiş bisürü pizza ve bira kutuları ve kıyafetler, bilimum gereksiz eşya saçılmış odamda yatağımın üstünde bulacaklar beni yalnız başıma, üstümü değiştirmeden ve hiçbir ışık ya da aleti kapatmadan tüm üşengeçliğimle başladığım düzensiz uykumda son nefesimi vermiş bir şekilde, yüzümda hafif bir gülümseme ve bir rahatlıkla.. Tek başıma... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...