AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tabii ki hayır. Henüz erken, fakat Allah karıma sabır versin diyebiliyorum şimdiden...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lise 1- univ 1 ortaları arasında dusunmustum(ilersi için tabiki),sevgilimde bi ara oyle dusunuyodu,sonra vazgeçti.haklıymıs[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evlendim bosandim. 4 senedir bekarim. kizlara duyurulur[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: angband, 15 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: olsaydı keske dusunseydim +1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yaw bende ewlenmek istiom negusel olrudu karımla komşu ziyaretine gitmek yada sokakta kolkola gezebilmek(babası heralde ozaman bişe demezdi) akşmaları beraber tv seyretmek ona sarılarak uyumak çok manyak olurdu ama daa war once iş dimek lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 pastasına yüğzük koyacağım.. eğerki yanlışlıkla yüzüğü yutar ve boğulmaz üstüne yüzük gerisin geri çıkarsa tamam ama lürse veliattin amin deyip helvasını yeriz (ehuheu çok hayvanca oldu ama komik geldi)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mümkünse eski kız arkları tarafından sürekli aranıp rahatsız edilmeyeceğim biri teklif etsin.Çünkü gündüz evlenme teklifi alıp,akşam exaşkı tarafından rahatsız edilince pek romantik olmuyor hatta BENİ İTİYOR!!![signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 simdi bi an dusundum sonra gecti...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 düşünmekle olmuyo bu işler! icraat lazım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla bi kere otobüste kucağıma 1 yaşında bi kız cocugu verdiler. Kadının kucağında poşetler vardı çünkü. Cocuk her suratıma baktığında acilen bi cocuk yapmam gerek diye düşündüm. Allahtan otobüsten indikten sonra geçti bu duygum.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla araya geyik falan da girse düşünüyoruz biz şu anda =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yahu bi düşünmeyin geleceği be kardeşim, anı yaşayın. ne güzel ilişkileriniz var, araya neden devleti sokuyorsunuz bre eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ömür boyu sıkılmayacağımı düşündüğüm biri olursa evlenirim sanırım. Aksi takdirde beraber yaşama yanlısıyım.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Evlilikten önce düşüncek o kadar çok şey varki bu topiği görene kadar hiç aklıma gelmemişti.. haftaya sınav haftası okul bitcek daha yüksek lisans var buda bitince ünvan öğrenci değil işsiz olucak askerlik ,iş bul para kazanmaya çalış üf içim karardı yine gece gece...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bide şöyle bişey varmış nası oluosa kızlara sormak lazım. Mesela siz cocugunuzu severken , karınız sizi cocugunuzdan kıskanıomuş. Sonra kavga falan edebiliomuşsunuz falan filan. Hatta çok kıskancsa cocugu bile öldürebilir bu kızlar belli olmaz valla :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 düşündüm,düşünüyorum[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Siena, 15 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ben önceden şipariş etmedim arkadaşlar,ilk gittiğimde ist e Salacakta oturuyorduk o zmn daha yeni beaberdik birbirimizi tanıma aşamasında evlenmeyi falan düşünmyorduk ben de otururken hayalimi anlatmıştım.O da belki bigün olur demişti o zmn.Daha sonra bana köprüde teklifte bulundu, ve o hayalimi de unutmadığını onu da yapacağını söyledi.Yapabilir de yapmayabilir de o kadar sorun değil illa bana orda etsin demiyorum.Bir kere teklif etti ben de 'evet' dedim zaten. Olabilirse nikahı kız kulesinde yapın bence. Sadece ebeveynler, nikah şahitleri, nikah memuru ve siz. Sonra isterseniz düğünü başka yerde yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 höst evlenmek nereye daha 15 yaşını ocakta bitiriyorum daha önce siftah yapamadık , öpüşemedik bile evlenmek nereye oohooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Askerlikten sonra evet evleneceğim sanırım...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 evlenirken yazacaz buraya twistedemo'yla hehe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 düğünede çağırın bari :-)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sen bizi sünnet'e çağıracak mısın? Ona göre yani.. =P[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bizsiziarariz, 15 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: 30 yaşından önce evleniesem top olym 27sinden önce evlenirsem bende[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evlenmeyi değil de, evleneceğimi düşünmüyorum ben... Yani bu konuya o kadar idealist bakıyorum ki, bu aşk o kadar özel olmalı ki... Basit bir hoşlanma, çıkma tarzı ilişkiler değil kastım. Gerçekten herşeye değecek bir duygu. Ama o konudaki inancımı da yitirdim. Yanlış anlaşılmasın, bu kadar yıpranmaya veya her türlü acıya değecek kadar büyük bir aşk ve sevgi olduğuna hala inanıyorum o konuda inancım tam. Sadece böyle özel bir şeyin bana denk geleceğine dair inancımı yitirdim ben tecrübelerimle. Yıllar sonra ağarmış saçlarım ve buruşuk tenimle küçük ve dağınık bir apartman dairesinde açık televizyon bilgisayar ve ışıklar eşliğinde günlük kıyafetimle gömlek/tişört pantolon ve çoraplarımla darmadağınık ve etrafta yarı dolu ya da bitmiş bisürü pizza ve bira kutuları ve kıyafetler, bilimum gereksiz eşya saçılmış odamda yatağımın üstünde bulacaklar beni yalnız başıma, üstümü değiştirmeden ve hiçbir ışık ya da aleti kapatmadan tüm üşengeçliğimle başladığım düzensiz uykumda son nefesimi vermiş bir şekilde, yüzümda hafif bir gülümseme ve bir rahatlıkla.. Tek başıma... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aslında evlenmeyip big lebowski'deki dude gibi yaşamakta guzel olabilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar