Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

main serverlar açıldı (ilk izlenimleriniz)

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

şu anda loading de ama olsun bakalım kimler beğenecek... yeni proflarınız ne olacak falan filan...
ben bh devam etmeyi düşüüyorum 2. char açmayı denedim bi servera olmadı 2. char geldikten sonra jedi olurum belki...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Still a Bounty Hunter-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?

[Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Kasım 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kaç kisiyle duel yaptim. Benim ping 440 civarı adamin ping 77 5-6 kez duelde 1 kez bile yenemedim. 2 mizde elder jedi saber nerdeyse ayni dmg ( 549-550). Froumlarda yazildigi gibi artik combat client side yani internet hiziniza ciddi şekilde bağli PvE yi bilmem ama PvP de kötü bağlantiyla hiç sansiniz yok. Melee vs ranged olayina hic girmicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm iyi ki onceden cancel etmisim bir suru bug var daha test edeli 2 saat oldu ama spy ve bh de onlarca bug buldum jedi nin hali berbat zaten armor felan yok ciplak elle jedi kesiyorsunuz(Hatta az once level 65 lava flea beni 2sn de oldurdu bunun kendi beceriksizligimden kaynaklandigini sanmiyorum =/) exp grind acaip bir hal almis mustafar expansion una sahip olupda icindeki questleri yapmayanlar(Yuh be yuh yani eger o questi nge den once yaptiysaniz exp alamiyorsunuz ise bak ya)o questleri yaparak rahatlikla level 90 olabilirler baska turlu level 90 olmak imkansiz gibi(Gibi degil imkansiz)

[Bu mesaj Sylian tarafından 15 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

içine ettiler oyunun ağlamak istiorm ağlamak....
ztn bu lagda bişey öldürmek imkansız[signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse
Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS
Malkavian-==>Master Artisan
Allah belani versin soe

[Bu mesaj chimera-tr tarafından 16 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bgn bi girme fırsatm oldu baya kötü öle böle diil bn yine ii günümde oldgm için cancel etmedm accyi ama o yolda emin adımlarla ilerliorm =)tek anlamadgm nokta nie normal proflarıda mesela atiorm level 80 rifleman level 80 jedi seklinde respec yapio olması...ilginc yani anlamadm baya bi kesim sevnmştr buna.toplamak gerekirse bu kadar erken konusmkta pek ii diil ama neyse cidden kötü olmş oyun verdğimz paralara yazık.ve bu şiirle noktalıorm

Çimlere basma SOE
Çimleri eziorsun
Kusura bakma SOE
İ.neye benziosn
=P[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

benimde char mustafarda ama trials of obi-wan yok kaldim ole ahaha NGE den umidim yok europe serverlarina trasfer ucretini ogrenicem yazarim ping sorununu ole cozebiliriz devam ediceklerde transferle fln halladerler...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

ben eclipste mbh'ım ama bi anda karşıma prof seç die bişi çıktı..jedi medi ne istersen var..dedim böle bişi olur mu ya..ben şimdi bi anda lvl80 jedi mi olucam? sonra işin aslını örenmeden bişi yapmamak için prof seçmedim..ayrıca böle olursa her yer jedi dolar ya..neyse..bende gittim diğer bi serverda olan karakterimi açtım..hangi serverdi hiç hatırlamıyorum...ama zamanında frf'den heyd beni o servera davet etmişti..orda ping
120 civarıydı ve gayet hızlı bi şekilde oyunu oynuyordum..artık bilemiyorum..eclipste onca arkadaş var..ben yeni döndüm cu'ya alışamadan bu geldi başımıza..ctrl-d çalışmışyor , ctrl-a yok..bunlar nereye gitti kardeşim..illa esc basıp ordan mı secicez ne yapçağımızı bi swoop bile zor store ettim..ayrıca yiyecekler gene değişmiş..daha ben cuya alışamadan gene maymu noldum..strengt stamina vs gibi özellikler veriyordu ahsira..nerden neye bakılıo neyi arttırıo anlamadım valla..zaten gece 12 gibi girdim yarım saat bakabildim...ayrıca craft olayı öldümü? 2 defa öldüm hiçbişey düşmedi zarar görmedi ???
Sosyal ağlarda paylaş

cancel ettim artık oyuna cu2den sora ilk defa giren bi adamla muhabbet ettik biraz oda bayık bişekilde konusuyordu fakat login oldugunda amcam cl 90 olarak baslamıs neden öyle oldugunu anlamaya calısıodu prof jedi deil sadece villagetaki tüm questleri yapmıs birisi idi ve benim cl 90 olmam icin bisürü grup questi ve grind yapmam gerek işte buda soe nin adaleti

su ynei 1-2 aylık accountu olanlardan tek farkım k....ım mavi mavi parlio ne kadar da güzel olmuş dimi arkadaslar hahaaha

bir diger izlenimim solo olarak bi tane cl 60 mokka daldim onu kestim geri kaln 3-4 tane peşime takıldıgı icin kacam dedim haliyle heath bar hic bukadar hızlı inmiodu fakat runmi yapacam kendime healmi basacam derken pfffffff adi mokk cesedin üstünde dance etmeye basladi :)

darkiz ya robumuzu giyelim dedik cok güzel olmus gercekten kristalide aldık taktik hmmm deişik bi renk diolardi cok deişmiş sarinin daha igrenci olmus hayatta öyle gezmem :9

sabera bi baktim güzelim pearller max 19 olmus igrenclige bak saber max 548 + 28 acid dmg comandoya bakiyorum adamin silah max 1070 + 128 acid (heavy acid launcher bende var :P) e bewn bu adamla pvp yaparsam k..min derdinemi düsücem yoksa nasil kacarim hesabimi yapicam

hangi filmde bi comandonun tek basında 2snde bi jediyi (elder :P) kestigini gördünüz ulen son filmde revenge of sith ufacık cocuk senatör kacabilsin diye 7-8 comandonun arasına girip 4-5 tanesini indirio hahaaha bize bak :)

EQ2 ye tekrar döndüm oyuna pvpde koymus lar swgye bu haliyle 10000000 basar bence pvp yaparken chokea basıp 2sn beklemede yok ohhh miss gibi

heee zorunamı gitti oynama diyenlere .... evet zoruma gitti oynamıyorum ahanda bıraktım

Arkadaslar buradan herkese sevgiler saygılar güzel zamanlar gecirdik baska güzel bi oyuna toplu bi geçiş falan varsa takılırım sizelere[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
"MBH-MCM-Carbine x4xx"
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle lightsaber throw dmg vermiyo ve hala combata girme sorunları var. sistemim biraz yavaş fpsem çok düşük zor targetliyom. benim için bitti. bu arada hedefleme normal saldırı komutları değşmiş sanırım bi mounta binin bişiye saldırmaya çalışın size komutu sölicek yapamazsınız diye onu kod olarak yazarsanız targetin ardından targetlock elde edebilirsiniz yada duelden önce saldircanız kişinin adını yazıp.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah serverdaki bütün jedileri kestim :D:D lvl 80 im 88 jedi kestim :D:D yani pvp de jedi iseniz ve karşınızda ranged biri varsa direk yattınız[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Still a Bounty Hunter-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hiç çıkmayıp oynayanlar var ben 90 da gördüm 83 de gördüm bugün Theedde. Her neyse ben de bir Jedi olarak oyundaki hataları / bugları / anlayamadıklarımı yazıyım :

* Quest penceresi kapanmıyor. Tepe de sürekli bir quest yazisi var.

* Chat ekraninda bir tab yarattınız mesela. Ama yok bunu siliyim dediniz. Delete yok , taşıyıp bi yere koyp çarpıya basıyım diyince olmuyor.

* Toolbarda special kullanırken , 0 ve * tuşları arasında - işareti var. Ancak bu - işareti * ile aynı işi görüyoruz ve bu tuşa bastığınızda * neyse onu yapıyor. ( Bazı oyuncularda bu sorun yok )

* Special ataklarınız , mesel Djem So , Makashi gibi atakları ayrı ayrı yapmanız gibi bir durum yok. Hepsinin cooldown aynı. Level 1 atak ile level 78 atağın cooldown süreleri eşit. Bu yüzden bence direk en iyi atağınızı yapın. Zaten o cooldown ile en fazla 2 kere yaparsınız bir duel'de.

* Mesela sırasıyla Force Aura , Vaapad Focus ve Niman Stance yaptınız. Niman stance ve vaapad focus kalıyor ama Aura kayboluyor Ham bardaki resimlerden. Etkisi kalıyor mu bilmiyorum ama sanırım kalmıyor.

* Enter'a basarak chat yapmak çok kötü olmuş. Eliniz eski sisteme alışıksa tuslara basip basip ' Eee nerde bu yazi ' diyebiliyorsunuz.

* Toolbar 2 kisim olmuyor. Speciallar degilde , en azindan esyalari koyardik bari combat esnasında sayfa degistirme durumu olmazdı.

* Ranged adam almak , Jedi ile şu an imkansız ötesi gibi. Saber block yapıp , üzerine force run veya speed dusurucu bir sey tuttursanız bile , targetlemek çok çok zor. Zigzag çizme olayı bitirmiş. Jedilara mutlaka knockdown gelmeli yoksa alamayız bu haliyle ranged.

* Meditate'de bir sorun var , yapılmıyor normal bir haldeyken.

Bunlar şimdi aklıma gelenler. Bu sorunları bilen varsa yazsın biz de bilelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 16 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
adam 1 günde 8 lvl mi kasmış?

walla adama sor khas'bin de 88[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?

[Bu mesaj Gwindon tarafından 16 Kasım 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

map ekranıda deli atti beni düz gittiğimi sanıyorum meğer sola gidiyomuşum bilmemne folloş etmişler ya ayarları of profları değiştirip otursalardı yerlerinde ne gerek vardı bu kadar cıvığını çıkarmaya beta tester olduk a.k illa bişeyi düzeltmek için sövdürecekler
bide aoe niye kalktı? :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
Sosyal ağlarda paylaş

* Quest penceresi kapanmıyor. Tepe de sürekli bir quest yazisi var.
o quest penceresi diil sadece questin shortcutu rahatsız ediyomu ki seni?
* Chat ekraninda bir tab yarattınız mesela. Ama yok bunu siliyim dediniz. Delete yok , taşıyıp bi yere koyp çarpıya basıyım diyince olmuyor.
bende oldu valla ama yeni chat tab koyamıyorum sağ tıklanmıyo gruptanda disband diyerek çıkıyorum yeni oyuncular nası çıkcak acaba.
* Toolbarda special kullanırken , 0 ve * tuşları arasında - işareti var. Ancak bu - işareti * ile aynı işi görüyoruz ve bu tuşa bastığınızda * neyse onu yapıyor. ( Bazı oyuncularda bu sorun yok )
gavur klavye düzeninden dolayı ööle bakmadım ama sanırım controlsden ayarlanabilir
* Special ataklarınız , mesel Djem So , Makashi gibi atakları ayrı ayrı yapmanız gibi bir durum yok. Hepsinin cooldown aynı. Level 1 atak ile level 78 atağın cooldown süreleri eşit. Bu yüzden bence direk en iyi atağınızı yapın. Zaten o cooldown ile en fazla 2 kere yaparsınız bir duel'de.
special attacklarınız değil special attack var sadece en üst rankini kullan zaten onu kullanmıyoken normal saldırı yapmak daha mantıklı action lazım oluyo acil durumlarda
* Mesela sırasıyla Force Aura , Vaapad Focus ve Niman Stance yaptınız. Niman stance ve vaapad focus kalıyor ama Aura kayboluyor Ham bardaki resimlerden. Etkisi kalıyor mu bilmiyorum ama sanırım kalmıyor.
denemedim sen buglu diyosan ööledir
* Enter'a basarak chat yapmak çok kötü olmuş. Eliniz eski sisteme alışıksa tuslara basip basip ' Eee nerde bu yazi ' diyebiliyorsunuz.
CU gelince oyunu yüklediimde WASD ile oynuyodum değiştirmedim ayarları wowdan alıştıım için sorun etmiyorum ama sanırım buda optionsdan değiştiriliyo
* Toolbar 2 kisim olmuyor. Speciallar degilde , en azindan esyalari koyardik bari combat esnasında sayfa degistirme durumu olmazdı.
jediın 9 diğerlerinin 8 özelliği var zaten(ghost ile 10) birisinede swoop koysan gene boş kalıyo bende yemek falan diyosan 2. satıra koy ctrl 2 istediğini ye sonra ctrl 1
* Ranged adam almak , Jedi ile şu an imkansız ötesi gibi. Saber block yapıp , üzerine force run veya speed dusurucu bir sey tuttursanız bile , targetlemek çok çok zor. Zigzag çizme olayı bitirmiş. Jedilara mutlaka knockdown gelmeli yoksa alamayız bu haliyle ranged.
doğru imkansız ama kd gelemez hem soenin hızlı combat olayını bitirir hemde soe onun için eski kodları bulup copy paste yapması sonrada onun hatalarını 3 ayda çıkaracağı 2 patchde düzeltmesi gerekir.
* Meditate'de bir sorun var , yapılmıyor normal bir haldeyken.
yeni sistemde jedilerde force yok (fark etmedim en azından incelememe raamen o kadar)
meditate force heal oluyo karıştırmışındır.

Bunların dışında jedi'ın en büyük sorunu armorunun olmaması. olması gerektiğinden daha hızlı combat grup pvp olsa 1 kişi 1 saniye sürer heralde. hele bide kraytlardan pearlleri alıpta adam gibi saber olunca heallanmaya bile zamanı olmiycak jedi'ın karşısındaki sabit hedefin.
yeni sistemin en büyük sorunu ise PvE açısından. Tank rolü olabilcek birisi yok. taunt yok. aklıma tek gelen krayt kesme yöntemi 2 spy 1 jedi ile jedi sürekli snared tutacak 2 spydan birisi kuzeyden ateş edecek bi yandan kaçacak sonra o stealth olcak diğeri dalacak kendisine çekecek sonra o stealth olcak... yada bikaç jedi sürekli saber throw ve ranged özellikleri ile snared tutup uzaktan saldıracak.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

jedi lerde force yok? wtf! action var mind var ama force yok...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimi jediler alt chara geçip tekrar jedi a geçince hamf bardaki force barı küçülüyodu her geçişinde soe bunu çözemeyince kendi çözümünü kullanarak toptan kaldırdı force'u

tabi aslında force aşırı yavaş dolan birşey olduğundan ve sabırsız xbox360 müşterilerini kaybetmek istemediğinden soe Hızlı savaş sistemine uymadığını düşünüp kaldırdı. yeni sisteme böylesi uyuyo tabi ama yinede jedi'ın jediliği kalmamış.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

NGE topicine yazmıştım ama burayada yazayım.

---------

Şimdi oyun hakkında tartışmayacağım.
Yok efendim şöyleymiş böyleymiş , targetmış yok mouse kontrolmuş hiçbirisini tartışmak istemiyorm. Göreceli bir kavramdır oyun , herkezin tarzı farklıdır fakat söylemek istediğim nokta.

SOE herzamanki b.k u yine yedi. TEST CENTER adı altında millete oynatıp , oyunun aynı sürümünü live serverlara verip ondan sonra bugları fix edecek.

1. Ya bizi hıyar sanıyorlar afedersiniz.
2. Bu adamlar cidden sömürme üzerine kurmuşlar
3. Test center da hiçbirşey yapmıyorlar

Medic karakter oynuyorum level 90 elder jedi ları dövüyorum. üstüne üstlük , combat sırasında bana enemy target heal bastığım zaman heallanıyor. Böyle birşey olabilirmi ? Siz hiç bu oyunu oynayıp denemedinizmi.

Hiç combatta değilken , etrafınızda kimse yokken , çölde heal atıyorum , ve combat moda geçiyor karakter.

Durduk yere başkasını heal ediyorsunuz , karakter silah kaldırıyor kurtlar vadisi tribine girip.

Yahu ayıp artık ya. Bu kadarda olmazki. Yani oyun çıkarıyorsun adam gibi çıkar be yeter artık insanlara çektirdiğin.

2 hafta içinde insanları çileden çıkarıp , 258929 tane fix çektirip balanse edecekler oyunu yine yazık günah artık bu insanlara.

Adam rezleyeceksin , adam consent veriyor, rezleyemiyorsun , gruba alman gerekiyor.

Gruptaki adamı rez edemiyorsun consent et diyor.

yani 2 sininde yapılı olması lazım.

2 si yapılı değilkende rez etmeye kalktığın zaman adam canlanıp yine ölüyor.

Siz bu oyunu hiç denemedinizmi ? Test center da insanlar bug report etmedimi ? Şahsen zilyon tane bug report yolladım şu şöyledir bu böyledir.

Bunlar bütün gün ne yapıyorlar ? Oyunun sorunları hallolmadan oyun live da .

2 sene önce girdiğimdede LIVE BETA testing $15 du.
Şimdide 15 $.

Ne demiştik ? SOE den cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse serverında ki kaçakçı karakterimle girdim ve değişikliklere baktım.

NGE öncesinde master pistoller ve master Smuggler olarak NGE sonrasında da smuggler devam ettim.

Elimdeki pistollerin hasar miktarları düşmüş, 700-850 arasında hasar miktarı olan silahlar artık 215-350 arasındalar.

Üzerimdeki bio linkli recon armor gitmişti, ama yeniden giydim sorun olmadan.

Smuggler olarak recruiter'lardan faction puanı satın almamız konusunda bir değişiklik olmamış, hala daha min. combatant'ken de 100K'ya 1250 fp alabiliyorsunuz.

Daha önceki master carbineer dönemimden kalma bir dxr6 carbine de ise hasar değerim 600-825 arasında ve ben smuggler olarak bu carbine kullanabiliyorum.

FrF'den Bülent'in Jedi ile deneme yaptık, duel'de benim armorun 8150 Kinetic, 7500 Energy ve 6100 diğer koruma değerlerimi aşamadı elindeki saber ile, özellikle special ataklar ile 500-2100 arası hasar verirken sadece 100-350 arası hasar aldım bir jedi'dan smuggler olarak.

Çok araştırdım ama slice yapamıyorum artık, sanırım kalktı resmi forumları okumadım ama.

Keza aynı şekilde spice'da yapamıyorum.

Dikkatimi çeken bir başka şeyse, yiyecekleri denediğimde sadece bir yiyeceğin çalıştığını gördüm, aynı anda birden fazla yiyecek çalışmıyor.

Yine eskiden "ctrl+1" ile kendimi işaretleyebilirken şimdi bunu bulamadım.

Eğer bir smuggler spice yada slice yapamazsa normal diğer vatandaştan ne farkı kalır anlamış değilim.

Oyunda ki 861 günlük oyun zamanımı baz aldığımda sona doğru gittiğimi düşünüyorum. 37 yaşında birisi olarak hiçbir zaman beceremediğim CS tarzında FPS gibi olan oyun sistemi beni işin açıkcası soğuttu. Bırakın saldırmak, bilet almak için bile droid'i yakalayamadım.

Oyundaki hedefim hiçbir zaman jedi olmak olmadığı için smuggler hayranı olarak bu mesleğin verdiklerini yaşamak isterdim ama maalesef bu şansım yok gibi gözüküyor.

Hemen hızlı bir karar vermeyeceğim hesabımı kapatma konusunda, sonuçta 1998'den beridir OSI/UO hesabım hala aktif olduğu düşünülürse de, ama yine de bu yeni sistemin beni çok sarmadığını söylemek isterim.

Herkese iyi günler

Goktug Tetik
Smuggler
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

selam göktuğ. muhabbetimiz olmadı ama.. bu oyundaki karakterim yanlış bilmiyorsam. 6 ay kalacak. ben aaacountumu cancel ettim fakat aralık11 e kadar aktif.. arada 5-10 dk lık girerim.. vodo guildindeyim.. guild sınırları dışında bir evim var. oraya bir ihtimal iyi eşyalarımı taşıyorum.. .. belki 6 aya kadar bir ihtimal düzelme olur diye.. .
iyi bir online game varsa veya biliyorsan bir zahmet yazarsan sevinirim..
bu arada yaşça benden büyük görmek veya duymak güzel hani.
33 years old.. (ing yoktur)[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...