Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: vimpir, 14 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki: bossan seninle ilgilenebilirim :) ben boşum mesela :) asl plz?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: riglous, 14 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: cikma teklif edilmez. beraber sinemaya gidelim mi denilir... ya da konsere davet edilir... ya da yemege cikilir... bunu soylemek icin websitesi yapiyosan senin bilecegin is. ama alti ustu "guzel bi film gelmis, beraber gitmek ister misin" diye soracaksin... o kadar koda yazik. ayrica da kisisel'e daha cok yakisiyo konu this is it[signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Masteis, 15 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 14 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki: bossan seninle ilgilenebilirim :) ben boşum mesela :) asl plz? 27/f/istanbul :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ahaha www.cikbenimlepelin.com[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yoksa bitane daha mi "i miss you, i kiss you" vak'asi yasayacagis eheh heyecanla bekliyorus.[signature][hline]tomtom: i love you. eloise: i can't die.. i don't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sen önce çıkmaya başla kızla, sevgililer gününde fln yaparsın siteyi :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çıkma teklif templateleri varmıdır acaba monstertemplate falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aslında fikir güzel. Bu tarz işler için bir web sayfası yapılsa? Başlığa da "Aşıksınız ama söyleyemeye çekiniyor musunuz?" denir sonra devamında küçük bir kişisel sayfa host ettirip dağıtılır. Fena olmaz :P Fikir güzel ama para kazandırır mı ki?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya kazandırırsa?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: vimpir, 15 Kasım 2005 03:14 tarihinde demiş ki: said: Masteis, 15 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 14 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki: bossan seninle ilgilenebilirim :) ben boşum mesela :) asl plz? 27/f/istanbul :D azuahuhau :D gerçekten 27 ise ne güzel bi forum üyemiz var diyorum :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yap tabi siteyi ama önce çıkmaya başla sonra hediye edersin siteyi. Yani bence kız bilgisayar mühendisliğinde falan okumuyorsa hiç deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 öeh :) 10 yaş var yalnız arada neyse bari ortam ısındı 17/M/İzmir-Çeşme :P çok iyi yemek ve masaj yaparım :P[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Onun yerine kıza bir kırmızı gül versen daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: myster1o, 15 Kasım 2005 02:19 tarihinde demiş ki: said: riglous, 14 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: cikma teklif edilmez. beraber sinemaya gidelim mi denilir... ya da konsere davet edilir... ya da yemege cikilir... bunu soylemek icin websitesi yapiyosan senin bilecegin is. ama alti ustu "guzel bi film gelmis, beraber gitmek ister misin" diye soracaksin... o kadar koda yazik. ayrica da kisisel'e daha cok yakisiyo konu this is it İşte olay budur.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 TAMARAA kim ya ? isimler cok garip abi Tamara&Erçin alla alla neyse =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 zuahu tımarhane kızı Tamara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alert('Sinemaya gidelim?'); kız cevap olarak tamam demek zorunda bırakılacaktır zira X ya yada alt f4 e basmak akıllarına gelmez o anda[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://www.geocities.com/artyapimerkezi/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yapanını gördüm, etkisi oldumu? oldu gibi : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 1 kıza web sitesi yaparak çıkma-arkadaşlık teklif etme bence[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya hacklerlerse...hatun baskasıyla cıkar ona gore...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hüheheuheuah yarıldım :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bak ben bi kız arkadaşıma sevgililer günü için yapmıştımda başka bi yerdeydi baya kasmıştım güzel olmuştuda çıkma teklifi salak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Phantasm, 15 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: http://66.249.93.104/search?q=cache:VTlDnAc3ZFYJ:mysevgim.com/+site:mysevgim.com&hl=tr tamara mı? laaaeeeynnn kim yapmış bu siteyiiii[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hakkaten o ne ya[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar