innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 köprüden geçerken sözde 3 milyon yerine 2.5 milyon vermişim. yahu amma attınız ya diyesim var ama uğraşmaya değer mi bilmem. yinede sinir olmamak elde değil. gidip ödeyeceğim ne yapim. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adamin eline vermiyo musun bu parayi? yanlis almissa onun hatasi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... [Bu mesaj aquila tarafından 16 Kasım 2005 07:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, sana yeşil yaktıktan sonra senin problemin değil ki. tüketici mahkemesi bunlarla uğraşmalı aslında. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 cezası ne kadarmış peki? ödemediğini söyledikleri 500 bini mi ödiyeceksin. ahah resmen şaka[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Türkiye' yi seviyorum ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 NEO' yuda seviyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 olur böyle şeyler :) bu adamlar Coulthard'a köprü geçiş cezası kesmediler mi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben köprüden geçmedim ki diyeceksin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yok yok yazı tarzın hoşuma gitti ondan.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hayatında kayseriye gitmediği halde kayseride ceza yiyen de biliyoruz olur böyle şeyler :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oda birseymi ben opel corsa surerken ceza yedigimi ogrendim. Omrumde hic corsaya binmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ahaha bunlar da iyiymiş ya =) valla fıkra gibi ülkede yaşıyoruz[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 geçmiş olsun :) ben bi ara maliyeye gittim.vergi yatırmaya.önümde bi adam vardı.borcum ne kadar dedi. beyfendi 1 milyar 742 milyon trafik cezası borcunuz var 260 milyonda vergi yatırcaksınız dedi. adam dondu kaldı. 3 ayda adam 1 milyar 742 ytl lik 20 yi geçik ceza yemiş hiçbirinden haberi yok antalyada :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ehehe 1 ay önce anneme ceza geldi.ama ceza 1 sene önce kesilmiş :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 500 binin bile hesabını yaparsan öyle olur kedi :) devletimiz 0 500 bin lira ile yol köprü su hede hödö yapıyor hatta bogaz köprülerini maaliyetini çıkardıktan sonra beleş bile yapıyor devletimiz ya ya merak ettim nekadar mış ceza ödeyince bi haber ver kedi, 500bin lira ise çerçeveletip asmak lazım heh[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben bugün 130 la, tintin seyreden polis arabasının yanından geçtim. Sonra işkillenip maslaktan çıktım E-5 den eve döndüm. Beklesinler beni =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Babam 52 km ile, otobanda, "Meskun mahalde hız yapmaktan" ceza yedi. Önümüzde tıngır mıngır giden tanker bile ceza yedi. İşin komiği 20 metre geride bildiğimiz otoban işaretleri var, 120 km azami hız falan. Polisle kavgaya tutuştu, adamlar harita çıkartıyor "Bakın beyefendi buna göre meskun mahal, hakkımız var" diyor. İtiraz etti falan, itirazlı kayıt düştüler ve yine cezayı yazdılar. Bir de benim arkadaşım da 4 farklı plakayla toplamda 4 milyar 250 milyonluk ceza yemişti geçen sene. Problem, arkadaşın arabası yok, asla da olmadı :) İsim benzerliği nelere kadir diyorum. Neyse, bana daha patlamadı, patlamasın da inşallah. Bir de sizin plakanızı "ödün-çalmış" sivil polislere de dikkat edin, onlara kesiyoruz diye kesiyorlar normal trafik polisleri dönüp size patlıyor. Bir de eski dönem cezalarına dikkat edin. Babamın 2003te aldığı arabaya (plaka tescili de 2002) 2000 ve 2001 yıllarından ceza çıktı. Çok öngörülü bir devletimiz var :D "Madem alıyor kesin bir şey yapar, cezayı peşin keselim bu plakaya biz" diyerek olaya girmişler, 2 sene önceden ceza.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ankaradan antalyaya gelirken polatlı civarı radara yakalandık.plaka 07 polis 06 yazmış.neyse eve geldim baktım 06 SS ... .ödemedim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Vodan, 17 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Ben bugün 130 la, tintin seyreden polis arabasının yanından geçtim. Sonra işkillenip maslaktan çıktım E-5 den eve döndüm. Beklesinler beni =) Bu olaya istinaden. Ben de TEM'de 160la "hücuuum" efektiyla Avrupa yakasından Asya'ya geçmiş evime dönerken, Ümraniye'nin orada yol ışıklarının kapalı olduğu yerde loşlaşmış yolda önümdeki yeni Megana selektör yaptım. Selektörle beraber arabanın siyah fonda beyaz yazılı plakası ve üstündeki ışıklar ortaya çıktı... Eeeöööhh derken sağa çekildi, ben de "Yavaşlarsak zaten yan bastık, battı balık yan gider" diye 160 ile tam gaz devam edip "TRAFİK POLİSİ" yazılı aracın yanından devam ettim, ama o far ışıklarım o yazılardan mavi mavi fosforlu fosforlu parladıkça içim sıkıştı, en azından sadece "POLİS" yazsın istiyordum ama kör talih. Devam ettikten sonra selektör yaptı arkadan, ben de yavaşladım, sonra bir şey yapmadılar, evime döndüm. Olay 2 ay önce gerçekleşti, vergi dairesinde de bir ceza falan gözükmüyor. Duyurulur :D Ama yine de çok güvenmemek lazım, çekseydi kenara %25den fazla ihlal ettiğim için güzel patlatabilirdi cezayı.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar