Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik cezasına bak

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun :)

ben bi ara maliyeye gittim.vergi yatırmaya.önümde bi adam vardı.borcum ne kadar dedi.
beyfendi 1 milyar 742 milyon trafik cezası borcunuz var 260 milyonda vergi yatırcaksınız dedi.
adam dondu kaldı. 3 ayda adam 1 milyar 742 ytl lik 20 yi geçik ceza yemiş hiçbirinden haberi yok antalyada :D[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
500 binin bile hesabını yaparsan öyle olur kedi :)

devletimiz 0 500 bin lira ile yol köprü su hede hödö yapıyor
hatta bogaz köprülerini maaliyetini çıkardıktan sonra beleş bile yapıyor devletimiz ya ya

merak ettim nekadar mış ceza
ödeyince bi haber ver kedi, 500bin lira ise çerçeveletip asmak lazım heh[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Babam 52 km ile, otobanda, "Meskun mahalde hız yapmaktan" ceza yedi. Önümüzde tıngır mıngır giden tanker bile ceza yedi. İşin komiği 20 metre geride bildiğimiz otoban işaretleri var, 120 km azami hız falan. Polisle kavgaya tutuştu, adamlar harita çıkartıyor "Bakın beyefendi buna göre meskun mahal, hakkımız var" diyor. İtiraz etti falan, itirazlı kayıt düştüler ve yine cezayı yazdılar.

Bir de benim arkadaşım da 4 farklı plakayla toplamda 4 milyar 250 milyonluk ceza yemişti geçen sene. Problem, arkadaşın arabası yok, asla da olmadı :) İsim benzerliği nelere kadir diyorum.

Neyse, bana daha patlamadı, patlamasın da inşallah. Bir de sizin plakanızı "ödün-çalmış" sivil polislere de dikkat edin, onlara kesiyoruz diye kesiyorlar normal trafik polisleri dönüp size patlıyor. Bir de eski dönem cezalarına dikkat edin. Babamın 2003te aldığı arabaya (plaka tescili de 2002) 2000 ve 2001 yıllarından ceza çıktı. Çok öngörülü bir devletimiz var :D "Madem alıyor kesin bir şey yapar, cezayı peşin keselim bu plakaya biz" diyerek olaya girmişler, 2 sene önceden ceza.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 17 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Ben bugün 130 la, tintin seyreden polis arabasının yanından geçtim. Sonra işkillenip maslaktan çıktım E-5 den eve döndüm. Beklesinler beni =)

Bu olaya istinaden. Ben de TEM'de 160la "hücuuum" efektiyla Avrupa yakasından Asya'ya geçmiş evime dönerken, Ümraniye'nin orada yol ışıklarının kapalı olduğu yerde loşlaşmış yolda önümdeki yeni Megana selektör yaptım. Selektörle beraber arabanın siyah fonda beyaz yazılı plakası ve üstündeki ışıklar ortaya çıktı... Eeeöööhh derken sağa çekildi, ben de "Yavaşlarsak zaten yan bastık, battı balık yan gider" diye 160 ile tam gaz devam edip "TRAFİK POLİSİ" yazılı aracın yanından devam ettim, ama o far ışıklarım o yazılardan mavi mavi fosforlu fosforlu parladıkça içim sıkıştı, en azından sadece "POLİS" yazsın istiyordum ama kör talih. Devam ettikten sonra selektör yaptı arkadan, ben de yavaşladım, sonra bir şey yapmadılar, evime döndüm.

Olay 2 ay önce gerçekleşti, vergi dairesinde de bir ceza falan gözükmüyor. Duyurulur :D Ama yine de çok güvenmemek lazım, çekseydi kenara %25den fazla ihlal ettiğim için güzel patlatabilirdi cezayı.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...