Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azrail kulagıma sarkı soledi! valla...

irin

Öne çıkan mesajlar

antalyalılar bilirler 56 numaralı bi otobus vardır heryerden gecer mubarek... dedemandan bindim ben bu otobuse ki gideceğim semte giden bi suru(bu nasıl tamlama oldu ya) dolmus gecti ama ben otobus gelsin die (otobuslere sempatim var) 30 dk bekledim.nese bindim işte..benle beraber ayakta bi cocuk daha vardı baskada kimse yoktu ama,koltukların hepsi dolu haliyle..

otobus bi fren yaptı biz eylemsizlikle one gittik hafifce ama sonra baktım ki bu fren kesilmio ve biz eylemsizlikle ileri dogru gitmeye devam edioruz ve en sonunda kolum bu guce dayanamadı ve tutundugum demiri bırakıp ondeki koltuga dogru ilerlemeye(ucuyorum yalnız) basladım,bu sırada arkadaki koltukta oturan teyze de benim uctugum koltugun yanındaki koltuga ucuyo,goruyorum..
ayaktaki cocugun dizlerini tutamadan o da one fırladı bu sırada da oturan yolcular beni tutmaya calıstılar onların elleini de goruyorum boyle her biri gozumun onunden kayıyor ama nafile dizlerim ustunde biraz ucarak biraz surunerek teyzenin yanındaki koltuga carptım ve durdum..bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu...
en sonunda otobus durdu bizde zarlo zorla kalktık kimseye ciiddi bişi olmadı allahtan ama gercekten camdam fırlayıp ölecekmişim gibi geldi o an ve bu olay en fazla 6sn surdu...cok korktum eve gelene kadar titredim.. vee burdan cıkardıgım ders hayat aslında cook degerli!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene altıntolda(karşıyakayı btn izmire bağlayan yoldur izmirliler bilir) 80le giden servisten düştüm arkadan tır geliodu burnum bile kanamadı ama azrail benm de fısıldamıştı kulağıma...
rezalet bir duygu, geçmiş olsun...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun
bnde antalyadaym bnm de var bi otobüs sevdam ama çok deli deli kullanıolar
bundan sora otobüse binmeden 2 kere düşüncem..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

imkan olsa da şu toplu taşıma araçları ayakta yolcu almasa. ciddi bişeyle 100lerce insan direk emniyetsiz bi şekilde camdan fırlamaya aday her zaman. Böyle gelmiş böyle gidr mi bilmem ama, otobüs yerine dolmuş/tramvay tercih edin.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...
Sosyal ağlarda paylaş

@Dyunun kesinlikle haklısın ama yaslara gore alabiliorlar,hatta otobuslerin icinde ne kadar ayakta yolcu alabileceği falan yazıo yalnıs hatırlamıosam 32 kişi hatta

@fastreload özür dilerim abi bidaha olmaz

*!boynunu buker ve ortamdan ayrılır*[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 12 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki:

bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu...

bende ölüyordum bu parçayı dinlerken garip rastlantı valla..izmir şirinyerde tren yolundan yürüyordum yandaki bi amca el kol işaretleriyle haber vermese tren arkadan ezecekti beni 3-5 saniyeyle kurtuldum ilk başta baya yusuf yusuf oldum ayakta duramadım falan ama sonra acayip eğlenceli gelmişti auhau
Sosyal ağlarda paylaş

Okurken gözlerimden yaşlar geldi. Çok güzel yazmışsın. Geçmiş olsun tabi arada.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...