irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 antalyalılar bilirler 56 numaralı bi otobus vardır heryerden gecer mubarek... dedemandan bindim ben bu otobuse ki gideceğim semte giden bi suru(bu nasıl tamlama oldu ya) dolmus gecti ama ben otobus gelsin die (otobuslere sempatim var) 30 dk bekledim.nese bindim işte..benle beraber ayakta bi cocuk daha vardı baskada kimse yoktu ama,koltukların hepsi dolu haliyle.. otobus bi fren yaptı biz eylemsizlikle one gittik hafifce ama sonra baktım ki bu fren kesilmio ve biz eylemsizlikle ileri dogru gitmeye devam edioruz ve en sonunda kolum bu guce dayanamadı ve tutundugum demiri bırakıp ondeki koltuga dogru ilerlemeye(ucuyorum yalnız) basladım,bu sırada arkadaki koltukta oturan teyze de benim uctugum koltugun yanındaki koltuga ucuyo,goruyorum.. ayaktaki cocugun dizlerini tutamadan o da one fırladı bu sırada da oturan yolcular beni tutmaya calıstılar onların elleini de goruyorum boyle her biri gozumun onunden kayıyor ama nafile dizlerim ustunde biraz ucarak biraz surunerek teyzenin yanındaki koltuga carptım ve durdum..bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu... en sonunda otobus durdu bizde zarlo zorla kalktık kimseye ciiddi bişi olmadı allahtan ama gercekten camdam fırlayıp ölecekmişim gibi geldi o an ve bu olay en fazla 6sn surdu...cok korktum eve gelene kadar titredim.. vee burdan cıkardıgım ders hayat aslında cook degerli!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ibret alın gençlik! hayat toprakla biter,kısa çok kısa hemde..6 sn de finito olabiliosun..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben bu antalyadaki dolmuşları napam yaa hiç sewmiom bende dolmuşları otobüsler rulaz bu arada geçmiş osun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gecmis olaa[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 saolasınız pati kardeslerim...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sesi güzelmiydi diye bi espri yapmicam geçmiş olsun irin..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçmiş olsn[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 off çok etkileyici yazmışsın müthiş[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kardeş cok gecmiş olsun allah bi daha yaşatmasın ucuz atlatmıssınız tekrar gecmiş olsun k.i.b allaha emanet oL[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: PrudenT, 12 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: off çok etkileyici yazmışsın müthiş o_0[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 12 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçen sene altıntolda(karşıyakayı btn izmire bağlayan yoldur izmirliler bilir) 80le giden servisten düştüm arkadan tır geliodu burnum bile kanamadı ama azrail benm de fısıldamıştı kulağıma... rezalet bir duygu, geçmiş olsun...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçmiş olsn...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçmiş olsun ne ded peki[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçmiş olsun bnde antalyadaym bnm de var bi otobüs sevdam ama çok deli deli kullanıolar bundan sora otobüse binmeden 2 kere düşüncem..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence antalyadaki trafik kazası sebebleri başında dolmuşcular gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: fastreload, 12 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun ne ded peki hayat yasamaya deger dedi fastrecıgım,öle otu boku kafana takma dedi[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 imkan olsa da şu toplu taşıma araçları ayakta yolcu almasa. ciddi bişeyle 100lerce insan direk emniyetsiz bi şekilde camdan fırlamaya aday her zaman. Böyle gelmiş böyle gidr mi bilmem ama, otobüs yerine dolmuş/tramvay tercih edin.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 @irin ha doru demiş o zaman ama benim nickim fastre-load diye değil fast-reload diye ayrılıyor :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 @Dyunun kesinlikle haklısın ama yaslara gore alabiliorlar,hatta otobuslerin icinde ne kadar ayakta yolcu alabileceği falan yazıo yalnıs hatırlamıosam 32 kişi hatta @fastreload özür dilerim abi bidaha olmaz *!boynunu buker ve ortamdan ayrılır*[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 özür dilicek bişey yok ki bilgi verme amacıyla söledim yoksa benim sonumda bonec gibi olcak:)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o bikerem bonec~1 :)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iyide bonecr~1 olması lazım dos formatına göre ama patinin ne derse o olur hep bonec~1 diye kullandık:)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: irin, 12 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu... bende ölüyordum bu parçayı dinlerken garip rastlantı valla..izmir şirinyerde tren yolundan yürüyordum yandaki bi amca el kol işaretleriyle haber vermese tren arkadan ezecekti beni 3-5 saniyeyle kurtuldum ilk başta baya yusuf yusuf oldum ayakta duramadım falan ama sonra acayip eğlenceli gelmişti auhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Okurken gözlerimden yaşlar geldi. Çok güzel yazmışsın. Geçmiş olsun tabi arada.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya da aslında çok değersiz her an bitebilir. geçmiş olsun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar