-wook Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 isvicre milli takımını turkiyeye getiren otobus yumurta ve tas bombardımanına tutuldu. bence isvicreliler c.tesi gecesi ektiklerini bugun bictiler ve hatta k.koyde bir kez daha bicecekler.bu goruntuler bize yakısmasada acıkcası sevindim cunku isvicrede bize yapılanlardan sonra bu az bile kaldı. bu arada isvicre milli takımı bu aksam yapacagı idmanı iptal etmis.kotu tırstılar heralde =)[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben nefret ederdım böyle şeylerdende, bacağım sağlam olsa gidesim ve kafalarına deynek atasım vardı.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hersey mustahak o yetersizlere[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 maçta duyurmamak lazım onların marşlarını we istiklal marşı nasıl söölenir göstermek lazım[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bakalım biz onların milli marşlarını ıslıklıycazmı... yunanlılar bizim bayragımızı çiğnemişti ama Atatürk aynı şeyi yapmamıştı... bizede Atatürk ün izinden gitmek yakışır aslında.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Edepli olalım, bir de crimS0n' un dediği gibi; öyle bir İstiklal Marşı okuyalım ki ne olduğunu anlasınlar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bonjo senin dedigin en dogrusu ama insanın onu yapası gelmiyo.bize zarar vermeye calısana biz daha beterini yapalım diye dusunuyoruz.pek haksızda sayılmayız.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Onlara en iyi ders Türkiyeyi almanya ya götürerek olur. Bence sadece bunun için çalışmalı ve tezahurat yapmalıyız , eğer elenirlerse eşekden düşmüşe dönerler valla.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Maçta neler yaptıklarını hepimiz gördük. Hakem dahil herşey büyük bi fiyaskoydu. Fatih Terim'e ve yedek kulübemize çekilen o ayak hareketi. Kaleci Volkan'a kale arkasından yapılan tezahüratlar. Bunlar sadece saha dışında olanlar kameraya yansıyıp bizim görebildiklerimizdi birde göremediğimiz daha ne pislikleri olduğunu tahmin edebiliyorum. Bi sarı saçlı sözde futbolcuları vardı neydi Mannen miydi yedek kulübemize hareket yapan adam ona kurulmuş vaziyetteyim zaten. Neyse otobüslerine attıkları yumurtalar keşke taş olsaydı. Ceza alıcaksak alalım ne olucaksa olsun hiç düşünmüyorum bunları bir türk olarak. Tek isteğim bize orada 2 yaptılarsa biz burada 4 yapalım bunlara.Gol bakımından da tezahürat bakımından da hareket bakımından da sopa bakımından da.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @mavi ; hıncal uluç tam senin düşündüklerine karşı güzel bir cevap verdi izlediysen :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gerçi bende öyle düşünüyordumda adam doğru diyor valla , bitirirler bizi yaw ahah... inşallah maçta olay çıkmaz yoksa halimiz harap harbi :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu adamlara bu kadar protesto yeter şimdi ne maçta marşlarını ıslıklamaya gerek var ne de kafalarına odun atmaya, sadece kalbimizden geldiğince bağırıcaz sahayı onlara daraltacağız ve istiklal marşımızı okuyacağız. Medeniyet görsünler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Eamer, 14 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil. ingilizler hakediyor gerçekten[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Umarım Türkiye burdakı macı alır we hepsını geldıklerı yere gonderir..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: Eamer, 14 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil. ingilizler hakediyor gerçekten Ne olursa olsun insandır,kimse o şiddeti haketmez...Orda adamın derdi arkadaşının canını kurtarmak sanmıyorum GS maçını düşündüğünü...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence mutlaka yaptıklarına bir cavap verilmeli ama bu milli marşı ıslıklayarak olmamalı Belki bu onlar için çok bir şey ifade etmiyor bile olabilir ama milli marşın kutsallığını hiç olmazsa bizim anlamamız gerekir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 az önce atvde selçuk manav söyledi isviçreli oyuncular otelden çıkmak istemiyolarmış çok korkmuşlar.özellikle otobüse binerken acaip korkmuşlar.bu akşamki idman iptal edilmiş.oyuncualr korktukları için yarın da idmana çıkmayacaklarmış.otelin güvenli olduğunu otelden ayrılmak istemediklerini söylemişler.ayrıca pasaport kontrolünde 2.5 saat bekletildikleri için rahatsızmış beyfendiler :).bu maçta bi aksilik çıkmaz inşallah kendini kaybeden bi adam bi pislik yaparsa tüm dünyaya rezil oluruz.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu kadarı yeter bence. marşlarında sessiz olup ardından marş nası söylenir göstermek lazım.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dikkatli olmak lazım hakem de kelek zaten aman...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 az yapmislar hele o magnin varya onun ben............[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yalnız adamlar hem idmana çıkmıyor hem de böyle bir baskı içindeler. çarşamba günü yenemezsek çok pis mor olucaz.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bence az bile yapılmşşş.. onlar istiklal marşımız okunurken nasıl saygısızca davrandılar ve diğer yaptıkları pislikler.... aynen onlara karşılık vermeliyizz düşüncesindeyim[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 susacaz bence.. marş nası okunut göstericez.. ama herifleri psikopat baskıya boğacağız.. maçı da eze eze alacağız ki susacaklar,iki dakka akıllı olacaklar ozman.[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bence saçma bir tepki yani sadece ileriki maçlarda millete güvenli değil Türkiye dedirtmekten başka bir işe yaramayacak bir eylem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar