Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isvicre milli takımı istanbul'da[karsılama torenine dikkat =P]

-wook

Öne çıkan mesajlar

isvicre milli takımını turkiyeye getiren otobus yumurta ve tas bombardımanına tutuldu.
bence isvicreliler c.tesi gecesi ektiklerini bugun bictiler ve hatta k.koyde bir kez daha bicecekler.bu goruntuler bize yakısmasada acıkcası sevindim cunku isvicrede bize yapılanlardan sonra bu az bile kaldı.
bu arada isvicre milli takımı bu aksam yapacagı idmanı iptal etmis.kotu tırstılar heralde =)[signature][hline]39
Sosyal ağlarda paylaş

hersey mustahak o yetersizlere[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Maçta neler yaptıklarını hepimiz gördük.
Hakem dahil herşey büyük bi fiyaskoydu.

Fatih Terim'e ve yedek kulübemize çekilen o ayak hareketi.
Kaleci Volkan'a kale arkasından yapılan tezahüratlar.

Bunlar sadece saha dışında olanlar kameraya yansıyıp bizim görebildiklerimizdi birde göremediğimiz daha ne pislikleri olduğunu tahmin edebiliyorum.

Bi sarı saçlı sözde futbolcuları vardı neydi Mannen miydi yedek kulübemize hareket yapan adam ona kurulmuş vaziyetteyim zaten.

Neyse otobüslerine attıkları yumurtalar keşke taş olsaydı.

Ceza alıcaksak alalım ne olucaksa olsun hiç düşünmüyorum bunları bir türk olarak.
Tek isteğim bize orada 2 yaptılarsa biz burada 4 yapalım bunlara.Gol bakımından da tezahürat bakımından da hareket bakımından da sopa bakımından da.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 14 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil.

ingilizler hakediyor gerçekten[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 14 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
said:
Eamer, 14 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil.

ingilizler hakediyor gerçekten

Ne olursa olsun insandır,kimse o şiddeti haketmez...Orda adamın derdi arkadaşının canını kurtarmak sanmıyorum GS maçını düşündüğünü...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

az önce atvde selçuk manav söyledi isviçreli oyuncular otelden çıkmak istemiyolarmış çok korkmuşlar.özellikle otobüse binerken acaip korkmuşlar.bu akşamki idman iptal edilmiş.oyuncualr korktukları için yarın da idmana çıkmayacaklarmış.otelin güvenli olduğunu otelden ayrılmak istemediklerini söylemişler.ayrıca pasaport kontrolünde 2.5 saat bekletildikleri için rahatsızmış beyfendiler :).bu maçta bi aksilik çıkmaz inşallah kendini kaybeden bi adam bi pislik yaparsa tüm dünyaya rezil oluruz.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

bence az bile yapılmşşş.. onlar istiklal marşımız okunurken nasıl saygısızca davrandılar ve diğer yaptıkları pislikler.... aynen onlara karşılık vermeliyizz düşüncesindeyim[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Sosyal ağlarda paylaş

susacaz bence..
marş nası okunut göstericez..
ama herifleri psikopat baskıya boğacağız..
maçı da eze eze alacağız ki susacaklar,iki dakka akıllı olacaklar ozman.[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum,
bozukluklarımı cebimde taşıyorum.
Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...