PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bittorrent 3.2.1b CVS experimental indirdim. hep 10'la filan indiriyor. bi de kaç portunu açacağımı bulamadım, kısacası torrentte hız hep böylemi[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Seeder'lar ne kadar çoksa o kadar fazla çekersin. Ben şahsen 256K ile en fazla 35Kb gördüm. Ama tabi millet deliler gibi sunuyordu. Bu arada Bitcomet kullanmanı tavsiye ederim.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ewet bende bitcometi tavsiye ederim.. hem basit hemde sistem kaynaklarını emmiyor.. arkadaşın dediği gibi seederlara bakıyor olay..tabiki leecherlarda az olursa iyi olur (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 BitTornado'yu da bi dene. Ben onu kullanıyom, çok da memnunum.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar