Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben beğendim valla cidden güzel bi oyun tavsiye ederim. Tam kemıkıl'ın tarzı :) Oyunun torrenti torrentspy'da var. ScrennShot[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eski bi oyun vardı tim di adı o na benziyo biraz[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mulgear o the incredible machine'ydi sanırsam bu da onun gibi bişi heralde[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tim in eski yapımcıları başka bir oyun çıkarmıştı yakın zamanda tim gibi adını hatırlayamadım.bulunca koyarım.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 prudent once tim vardı sora incredible machines sora da bu kronolojik sıra tim çok guzeldi ama [signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 15 Kasım 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 "Tim" zaten "The incredible Machines" in kısası. sırasıyla "tim 1" "tim 2" ve enson bir oyun daha cıktı ama hatırlayamadım demosunu oynamıştım.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Enfes bir oyun, Level demosunu verdiğimde okulun en inek tiplerine dağıtmıştım da oyuna dalıp sınavlarda düşük not almalarını, dolayısıyla ortalamanın düşmesini sağlamıştım :D. Bu oyun çıktı mı hakikaten? Sitesinde Mayıs 2005 diyordu ama...[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar