Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 En sonunda Shock_The_Bizkit adlı nickimi yerden yere vuran arkadaşlarımızın baskılarına dayanamayarak, yeni bir account almak zorunda kaldım. Devam..[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hayırlı olsun.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 adminlerden rica etseydin değiştirmene yardımcı olurlardı[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ehe farketmez olsun oylede iyiydi boylede takıl kafana göre :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: arcane, 29 July 2003 09:55 tarihinde demiş ki: adminlerden rica etseydin değiştirmene yardımcı olurlardı Olan olmuş artık o kadar dır dırın üstüne rahat edemezdim.Yinede saol düşündüğün için.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: arcane, 29 July 2003 09:55 tarihinde demiş ki: adminlerden rica etseydin değiştirmene yardımcı olurlardı[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. harbiden eğer oluyolarsa benkini _frogu silinsin istiyom ama söledim bi kaç kere yapmazlar büyük ihtimal hatta topicte açmıştım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Sus sen allahın kurbağası seni ;)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 *!iğneyle balonlarını patlatır*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 *!"Patlat, patlaat!!" diye yalvarır * Harbi ne zaman gidicek bu balonlar ya :)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 seneye yarın gidicek ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Yok ya başka? :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hadı hayırlısın bakalım[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 aaa... aaa. ne güzel olmuşşş[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 olmuş di mi? geçici olarak, herkes görene kadar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Saeros [Shock_The_Bizkit](burdada balon war) :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Emaleth, 29 July 2003 14:13 tarihinde demiş ki: olmuş di mi? geçici olarak, herkes görene kadar... Güzel olmuş saol.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ooo bende isterim eskiden benim nickimde murtaza hızıroğluydu :) banane bende isterim heh :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 şımarmayın hemen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ema apla ema apla baksanaaaaaaaaaaa nickimi reborn yapsanaaaaaaaaaaa (bkz. paticik genel forumu/linki bulmaya üşendim şimdi)[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 al abi açtım yeni acc mutlu oldunuz mu[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bi tarafım tavana vurdu yani, o kadar mutlu oldumki, düşün yani.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tahmin etmishtim zati.[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.