Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ++ veya -- istiyorum.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ben Simsdeki gibi arkadaşlarımla kurdugum ilişkilerde gerçek hayatımda ++ ve -- ler istiyorum.
Böle kafamızda çıksın + olunca veya - olunca yeşil sekilde.
Ben görsem yeter.Arkadaşlarım görmesin.

Ne dersiniz ?

Güzel olmazmı...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi ben ne diyorum sen ne diyosun =)
Kız arkadaşımla konusuyorum mesela cafede veya sokakta gördüm bi arkadasımı böle ++ lar -- ler yansın kızın kafasında.
yani
ya uyuz oldugum cocuk geliyo derse kız hemen -- yansın
Oley eternal geliyo karşıdan gibiyse ++ lar yansın hemen fıldır fıldır.

Ne dersin ?

Güzel olmazmı.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

haa sims oynamadigimiz burdan belli oldu ahah

ama onu da anlarsin . diyelim ki sende anlayacak kapasite var ama karsindaki anlasilacak kadar ++ -- belli etmiyor o zaman zaten sorun yok di mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer havuzdan çıkmak için merdiven bulamadığından ölmeyi kabul edersen (bkz: Sims'te karakteri öldürme yolları), o ++ ve --'lere sahip olabilirsin.

Bi de C++ var ki, o konuya hiç girmiyorum...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

ben istemiom ,ordaki elemanlar gecenin bi yarısı gelip karnımız ac diyip iceri dalıo yemek verion cöpleri yere atıolar sona biz burda kalcaz diyip zıbarıp yatıolar sona gidiolar ben öle yüsssüz arkadas istemem[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...