Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çağrı belgesi

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

banada mahkemeden gelmişti geçen tırsmadım desem yalan olur bizim hocaya dalmışlardı okulda bıcak fln çekmişlerdi sonra herife dalmıştık sonrada karakola gidip ifade vermiştik.kağıtta tanık yazıyodu bende sanıkla tanığı karıştırmıştım annemi aramıstım hemen aehahe:D[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

gitmene lüzum yok ne demek ya?

hakkında ihbar olabilir, seninle ilgili herhangi bir konu olabilir.
çoooooook tırsıyorsan önce ara, ben çalışıyorum, gelemiyorum sorun nedir diye bir sor. ya da ailenden biri arasın, şehir dışında ne vardı desin.

korktuğunuz gibi bir şey olmadığına adım gibi eminim.[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar geldim olay şuymuş
çok eskilere dayanan bi emniyeti suistimal durumu vardı bende onun mahkemesine bi kere cıkmıştım sonra hiç gitmedim olayın benle olan alakası fazla olmadığı için unuttum gitti öle . aradan 2 yıl geçti ve bu gün karakoldan çağrıldım . mali bilgilerimi aldılar
ne iş yaptığımı elime ne kadar para geçtiğini böle mali sorular felan sordular yolladılar .
para cezası yolda
geçmiş ola[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

gitmene lüzum yok diyenler gitmediğin için kesilen para cezasını paylaşsınlar :D

arabamın ve 30 küsür aracın daha lastiğini kesen velet için şikayetçiyim demiştim, demez olaydım, mahkemeye çağırdılar, gitsen bir rezillik, gitmesen 111 milyon küsür TL ceza :)

böyle bu işler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

emniyetle işin olmayacak zaten gittim bi dünya bekledim erkenden gittim hani laf etmesinler diye bekle allah bekle elime bi fotokopi verdiler doldurdum verdim . neyse gelme diyenler pamuk eller cebe :P[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...