2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @Davion eyvallah hayatım karartın 2 dakkada :D @huun ben en iyisi efendi gibi gideyim traş olup . sabah allah hayır versin acayip bişey oldu heycan mı desem ne desem karnım bi acayip oldu[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://www.asal.msb.gov.tr/ Buyur bu site işine yarayabilir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yapmışsındır bi vukaat . yada biri seni şikayet etmişir. dikiz falan yapmıyosun dimi =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi git derim ya askerlik ya grafitti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj vermeye çalışıyolar. D'yi başka bi harfle değiştir bak noluyo! OOOVV[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 banada mahkemeden gelmişti geçen tırsmadım desem yalan olur bizim hocaya dalmışlardı okulda bıcak fln çekmişlerdi sonra herife dalmıştık sonrada karakola gidip ifade vermiştik.kağıtta tanık yazıyodu bende sanıkla tanığı karıştırmıştım annemi aramıstım hemen aehahe:D[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 askerlikle alakasi olmaz. askerlik subesiyle alakali o. graffitidir buyuk ihtimalle, yakalanan bir arkadasin varsa itiraf etmistir. ifade verirsin, gozaltina alacak olsalar onlar beklemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 grafiti ne da ben biyeri çizmedim :D[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gitmene luzum yok. Arayacaklar bi de. O zamana kadar bekle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gitmene lüzum yok ne demek ya? hakkında ihbar olabilir, seninle ilgili herhangi bir konu olabilir. çoooooook tırsıyorsan önce ara, ben çalışıyorum, gelemiyorum sorun nedir diye bir sor. ya da ailenden biri arasın, şehir dışında ne vardı desin. korktuğunuz gibi bir şey olmadığına adım gibi eminim.[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gitmene gerek yok değil ama gitmesen daha iyi olabilir.Ben hep askerlikdir diye düşünüyorum apar topar gtrürler diye...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adam gelmedi yav askere aldılar heralde[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mahkemeye Davet Tebliği olabilir. Askerliğe çağrı kağıdının böyle olacağını sanmıyorum biraz araştırdım tanık olarak çağırıyor olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar geldim olay şuymuş çok eskilere dayanan bi emniyeti suistimal durumu vardı bende onun mahkemesine bi kere cıkmıştım sonra hiç gitmedim olayın benle olan alakası fazla olmadığı için unuttum gitti öle . aradan 2 yıl geçti ve bu gün karakoldan çağrıldım . mali bilgilerimi aldılar ne iş yaptığımı elime ne kadar para geçtiğini böle mali sorular felan sordular yolladılar . para cezası yolda geçmiş ola[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hade geçmiş olsun[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 saol b@b .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Geçmiş olsun ozaman :)[signature][hline]ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 16 Kasım 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Askerlik içindir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gitmene lüzum yok diyenler gitmediğin için kesilen para cezasını paylaşsınlar :D arabamın ve 30 küsür aracın daha lastiğini kesen velet için şikayetçiyim demiştim, demez olaydım, mahkemeye çağırdılar, gitsen bir rezillik, gitmesen 111 milyon küsür TL ceza :) böyle bu işler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 emniyetle işin olmayacak zaten gittim bi dünya bekledim erkenden gittim hani laf etmesinler diye bekle allah bekle elime bi fotokopi verdiler doldurdum verdim . neyse gelme diyenler pamuk eller cebe :P[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tüh ya benim cin tahmin tutmadı...[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar