innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aklıma geldide yazayım dedim, gnomeregan qeustlerini alıp grup kurduk, ama harita berbat, hiç takip edilmiyor bir süre sonra zaten iyiden iyiye boş verdim, önümüze mob çıkıyor bende arkadan büyü sallıyorum. gel zaman git zaman iyicede kayboldum. bilinçsiz bir şekilde önde gideni takip ediyorum. bir yandan da başka yerlerdeki arkadaşlarla whisperdan şakalaşıyoruz galiba kaybolduk diyorum zira aynı yerlerden birden fazla geçiyoruz gibime geliyor ama ilk kez gittiğimden bişi de diyemiyorum, haritayi bilmiyorum yolu bilmiyorum ukelalık olmasın şimdi diye. neyse yaklaşık 45 dakika sonra grubun en önündeki sevgili paladin amca, bize dönüp "boss nerede ya" gibisinden bir laf etti. meğer oda bilmiyor muş ;) gruptaki herkes direk sürü mantığında, kendinden bir öndekini takip eder dururmuş meğer. e madem bilmiyorsun ne diye koşturarak lead ediyorsun grubu dimi ama :) neyse, baktık olacak gibi değil, dağıttık grubu. siz siz olun, gnomeregan'a gitmeyin, cidden gereksiz bir instance. abuk sabuk bir harita var, kaybolmak işten değil. yartıklar leveliniza göre yüksek, zaten elite hepsi. güzel xp gelmiyor, bence uğraşmaya değmez. hele benimki gibi bir gruba düşerseniz koşarak kaçmanızı tavsiye edilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Atlas Mod kullanın,içiniz ferahlasın :p.Gnomeregan harbi zor da,Atlas falan olmadan BRD'ye gelince O_o olunuyor zaten.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gidilmezmi yüzük bot sopa mace droplari pek bi hoş Gnomistan'ın Heleki Electromagnetic Gigaflux Reactivator dmg add aliyor sçyle av de bir saliyorsoun 45 derecedeki herkese ayni anda Aduket cekior hoş keyifli itemler. Boş vakitlerimde gider gnom keseirm çok komedi bilakis slow efecti yemiş gnom kadar komigi yok fiti fiti fiti o yürüyüş bitiriyor beni. Ayrıca aha işte gnom denen mahluk bakın yarılın.. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthiefhttp://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg[Bu mesaj Regalya tarafından 16 Kasım 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nasıl kayboldunuz yawf cokl kolay ilk once key yoksa sola donceniz sora gitceniz baya sora assa atlıcanız bi yerden (not: baya hp gidiyor ve burada hemen saldırıya ugruyorsunuz keyle gidilen yerde olmayan daha güçlü moblar var) ordan da giriyorsunuz bi yere zaten tek yol var sora selametle giderkene sola donus yapıyosunuz assa dogru ilerlemek için baya uzun tabi keysiz sora biraz ilerde ahan da boss karsınızdaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 igrenc bir muzigi var. nefret ediyorum gnomerden. kac kere kayboldum, kac saatim bosa gitti fikrim yok. ama droplari guzel ve bence eglenceli. ise yarar cok sey var. yine de beni SM yapacak level alana kadar low level instance yapmama konusunda tek basina ikna eden instance kendisi. expansionda gnomelar orda baslar oyuna da biz de rahatlariz insallah[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 16 Kasım 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben lvl 60 ta ezberledim orayı bizim low lvl ları götüre götüre ama çok gıcık ya nefret ederek oynuorum bana bi zorlugu olmasada arkadaşlarda bir an önce itemleri alayım xp si yerin dibine batsın mantıgıyla benimle gidiorlar questleri bitirip bossları kesip bida SM ye kadar instance defterini kapiorlar hehe :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gnomeregan'ın dropları fena değil aslında mage ile bir sürü kez yapmıştım :) son bosstan düşen o lightning atan hat'i almak için :) öğrenince çokta zor gelmiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gnomereganda instance girşini bulduktan sonra tipik sağ duvarı takip et elbet seni bossa götürür mantığı ile gitmek lazım :) Bu arada bende geçen gün yardım amaçlı gittim Gnomeregana ama instance girişini bulucam diye bir kayboldum ki ben onlara vardığımda boss falan kalmamıştı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 3-4 kere gidince öreniyosunuz ya ben örendim mesela ama gnomeregan questlerim bitti hehe, bi de artık büyük kaçıyo lvl :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 instancelere tek başına girilirmi ya?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar