karpuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 MSN'den kız arkadaşımın bilgisayarına bi hıyar trojan yollamış exe olarak... Nasıl temizlenir?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 BitDefender kullanıyom ben. Farkında bile olmadıım bi sürü trojan sildi kerata. Bi deneyin isterseniz?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 msn den bulastirilan dandik exe'lerdir onlar buyuk ihtimalle. Start > Run > msconfig .. derim.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya dandik exe büyük ihtimalle de silinmemesi riskini göze alamayız çünkü adam şifreyi almıştı zor kurtardım... Abi kızlar neden yollanan exeyi 40 kblık exeleri çalıştırırlar ya... allahım yarabbim sen bana sabır ver...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: None_, 15 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: msn den bulastirilan dandik exe'lerdir onlar buyuk ihtimalle. Start > Run > msconfig .. derim. hiç de öyle değil, koruması yoksa soksunlar proagenti ne msconfig'de, ne task manager'de ne de regeditte gözükür[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: PrudenT, 15 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: None_, 15 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: msn den bulastirilan dandik exe'lerdir onlar buyuk ihtimalle. Start > Run > msconfig .. derim. hiç de öyle değil, koruması yoksa soksunlar proagenti ne msconfig'de, ne task manager'de ne de regeditte gözükür Pof. Proagent yiyebilecek kadar pro deil ki bu ortam =)[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bit defender rullaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: None_, 15 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Pof. Proagent yiyebilecek kadar pro deil ki bu ortam =) anlamadım valla[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kaspersky ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla bendede var galiba. ms configde başlangıç SINMGR.exe TWINMO.exe MWQMWW.exe gibi şeyler var başlangıçta çalıştırmıyorum oldukları klasörleri sildim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 keylogger katili bir program var... SnoopFree Privacy Shield[300 KB] "SnoopFree P.S. kısaca klavye ile ilgili veri alan tüm yazılım veya dosyaları denetleyebilmektedir. Buna büyük-küçük [MSN, Zone Alarm gibi..] tüm programlar dahil! Eğer bir dosya ya da program, klavye ile ilgili işlem yapacaksa, SPS burada işleme başlıyor ve sizi bilgilendiriyor. Eğer güvenli bir yazılım ya da dosya olduğunu düşünmüyorsanız, o programı egale edebiliyor, etkisiz hale getirebiliyorsunuz vs vs..." adresi : http://www.snoopfree.com/ ilgili makalem: http://www.turktekno.net/index.php?option=com_content&task=view&id=552&Itemid=1[signature][hline]http://www.turktekno.net Teknolojİnternet? http://www.ekpaket.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar