Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Knife of Dreams (The Wheel of Time, Book 11) Bir bitse de rahatlasam. Bir kitap kaldı sadece. [signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 [Bu mesaj GERGE tarafından 29 Ekim 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bitince rahatlamıyo insan daha çok istiyor, bir nevi bağımlılık :D[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 29 Ekim 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bitirdim.son şavas sonunda başlıyor.bir kitapla nasıl bitirebileceğini anlamadın.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 7. kitaptayım hiç bitmicek gibi :D[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben 6. da kaldım maddi durumum "-" de olduğu için alamıyorum ne yazıkki . Batırdı beni bu gitar offf. Son savaşın nasıl olabileceğini az çok biliyorum.Çünkü fuarda imza alırken biraz sohbet etme şansı bulmuştum :) .(yanlış anlamayın söylemedi ben gevezeliklerimizden çıkarımda bulunuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya çok uzak kaldım kitaplardan ama yeni bi seriye başlıcam acaba buna mı başlasam ama bildigim kadarıyla kitapları ekonomimide biraz sarsabilir.TAvsiye edilir mi?[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back [ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: aa vanille bayanmış laaan allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Her daim[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aksiyon seven pp seven adamı bayar[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çok güzeldir ama ingilizce bilmiyorsan cebini boşaltır. paperback:7.99$ türkçesi:50YTL ben e-book okuyorum.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 [Bu mesaj GERGE tarafından 16 Kasım 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: tunca, 16 Kasım 2005 09:11 tarihinde demiş ki: aksiyon seven pp seven adamı bayar katılımıyorum aksiyonun tavan yaptığı zamanda çok var ki daha asıl aksiyon başlamadı...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar