Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ewt beyler kimler cancellio?

qwerty

Öne çıkan mesajlar

bi gorelim ole karar verelim bence...gormeden bisi yapamayiz..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar çoğu şeyi yeni duydum ve yorumum şu;

Oyunu direk piyasadan çekseler daha iyiydi.En azından analarına küfür yemezlerdi...

Sylian bu arada Soe'nin şu an en çok üzerinde durduğu oyun ve çıkmış en iyi devasa olarak sayılıyor.Üye sayısı Wow'a göre niye az derseniz oyunda solo yok denecek kadar azmış ve Wow'a göre çok çok zormuş :) Ama çok güzel oyunmuş özellikler vs. ben kesin başlıyorum gelin guild kurarız kasarız :)

Freedom Dark Elf Guildi :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz halen akillanmamissiniz yahu halen soe oyunu mu oynanir ben pasa pasa wow u oynarim mis gibi rogue um ile pvp yaparim daha ne =P
Ayrica cikmis en iyi mmorpg saga of ryzom(Kotu reklamdan dolayi is yapamadi tabii) yada eve online diyebiliriz eq2 oynadim kesinlikle bu 2 oyunun yanina yaklasamaz teknik bakimindan yada konu olarak

[Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence konu olarak en iyisi SWG idi ama...

Eq2 Wow'dan bence daha üstün.Zor ama Helcaraxe işte dedi Eq2 zordur , büyük Dünya anlaşılmaz , tek asla oynanmaz dedi :)

Kuzenlere gittik bayram ziyaretine bu gün Wow'a başlamış valla sarmadı çok kötü buldum.

Şunu da söylemek gerekirse biterse SWG dostluklarımı özleyeceğim.4 sene UO oynadım ama bu güne kadar bu kadar iyi ortamda hiç bulunmamıştım... Bu açıdan en çok üzüleceğim şey.Revhas gibi , ulubatli hakan gibi , othmobast gibi arkadaşımız olmadı hiç :)

Ortam dağılmaz topluca bir oyuna başlayalım guild kuralım gene beraber olalım :D Ben Everquest 2 ye başlayalım derim :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Tek kelime....
Acele etmeyin...
Bekleyin. oyun başlasın..
. bir kaç gün geçsin. bakalım. ondan sonra. ne yapacağımıza karar veririz....
Eğer gerçekten içinden çıkılma z bir durum olursa oyunu bırakırım. Fakat bıraksamda .. single player li oyunlardan bıktığım ve bu şekilde devasa online çok hoşuma gittiği. için mutlaka yine böyle bir oyun oynarım kesinlikle. ama bunu araştırmam gerek bu araştırma da min. 1 ayımı alır.... sw ı severim...
oyüzden acele karar vermek istemiyorum.. belki ilk başta oyunu cancel etmem .. arada bir neler olmui diye bakınırım. ama şu aşamada heme amn ne olmuş.. s..mışlar.. olmaz... omg... falan nidalarını bırakıp.. az daha sabır edelim... bakalım bu gün test center de açılacak mış. yeni sistem. bir deneyelim ve görelim. (soe şu ana kaar güzel bir şey yaptığı söylenemez. )
test center de dün açıldığını zannedip bir tane daha ulubatli hakan karateri açtım... orada toplanalım ve bakalım..
ha unutmadan foruma test center isimleri şeklinde bir konua açalım ve eclipse deki isimlerinizi karşılığına test centerdeki isimlerinizi yazın ve orada buluşup yeni istemi beraber test edelim ve duel .. pvp gibi etkinlikler yapalım ne olacak. ...
isimleri yazmayı unutmayalım...[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

valla yeni sistem çok konuşuluyor tam olarka bilmiyorum ama inşallah güzel olurda beni rezil eder düşünesmden dolayı...

dediğiniz gibi jedi şeçmek başta olmasaydı bence çok güzel olabilirdi...

bu arada test center'a nasıl girliyor :D bi girmek istiyorumbu gün restarttan sonra yeni sisteme girilebilecekmiş diye duydum
Sosyal ağlarda paylaş

senaryosu olmayan, kurgusu olmayan bi hikayeden oyun yap, içine et tm bişey yok ama STAR WARS bu ya borumu

swg oynayan rastegele 2 adama sor sen olsan nasıl isterdin diye, herkes verir cevabını.. oyuncuların istediklerini yapmak bu kadarmı zor yani.. SOE ne yapıo, niye yapıo anlamak mümkün değil... harika bi hikayeden nasıl iğrenç bi oyun yapılır onu test edio galiba
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 yil onceki swg'yi istiyorum o kdr az jedi olsun gorunce aman tanrim jedi diye bagiralim sevinelim gene pvp yapalim eylenelim tek istegim bu...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduguma gore test centerlar server sayisi kadar olacakmis tc-eclipse tc-bria fln gibi gerci o kadar cok server kuramazlar ama her gun test center server i degistirebilirler mesela birgun tc-bria olur baska bir gun tc-eclipse[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

bu bnim oynadigim ilk devasa multiplayer oyundu ve gercekten cooooook zevk alarak oynadim gercekten bagimlilik gibi bisiydi bende.. final donemimde bile acip catir catir oynuodm.. cu oncesi 1.5 ay oynamistim ondan cu bana pek koymamisti cok kolay alismistim ve bnce oyunun su anki hali gusl, bu haliyle dursa hic cancel etmem.. ama belki yeni hali de gusl olur ha?
dun gece resmen kabus gordum.. aciodm swg yi oturuodm. o da ne!?!?! grafikler iirencti heryer jedi doluydu ve tek gezegen vardi. bu basitlesme olayi kabusum oldu iste su anda swg dendiginde bole bktan bisi dusunuorm ve o yuzden karamsar bakiorm.. belki geldiginde guzel olcak??
dovus sistemi morrowind gibi mi olcak?? yanlism varsa duzeltn lutfen hayal kurmiim.. ama ole olursa pek kotu olmaz gibi gelio bana, tek sorun heryerin jedi dolu olmasi olur ve daha kotusu onlara laf solerken bnim de dayanamayip char.imi jedi yapmam olur :(
en iisi beklemek.. ne kadar onyargili oldugumu bugn anladm..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

bakin ben ilk başta TKM oldum neden yakınd dövüzşte jedielri bile hallediyordu ve. jedi olmanın en kısa yolu en az bir professionu masterlamaktı. ondan .. açıkça söylüyorum. en baştan beri jedi olma isteğim vardı. ve oldumda. ancak yeni yeni kafama dank ediyor. ve bu sayede alt karakteri de geliştirdim. ve geliştirmeye devam da ediyorum. her tarafta jedi görmek bayiyor dogrusu. neden . çünkü dediğiniz gibi oyunu sw filimi ile eş zamanlı olması gerkeiyorsa. bu kadar jedi olmaması lazim. ve bir önemi de kalmaz..
söyleniyordu hani. jedi olmayı zorlaştıursın. exp dışında kutu kaybetsin. veya force . ls kullananların bh teminallerindeki başlarına konan para miktarı artısn. falan. işte sow de noktayı koydu. oyunun tamamen sistemini değiştirdi...
..
ben cancel demiyorum. (şimdilik) ve bakacam oyuna.. çünkü bu olmasa başka online role play yunu mutlaka oynarım. hayatımda bilgisayarın çok önemi var. işyerimde ve evimdede. Zamanımın çoğunu bilgisayarın başında geçiriyorum.oyunda oynuyorumn .mutkalak oyun oynayacağım için hemen karark vermem. kolay deil başka oyuna alışmak. öğrenmek.. bu kadar kapsamlı ve iyi bir oyun vardır.. ama 1-2 tane den fazla. değil.!..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

telasa gerek yok neredeyse 3 sene oluyo ve g.. muze girmeyen kalmadi malesef swg sayesinde, ne olmak icin omrumuzu curuttuysek beles oldu. simdide ole iste yine bisiler yalan olucak bakarsınız bı 15 gun sona sılahlara veda edersınız. ne yapacaklarını kendılerınınde bılmedıgınden emınım sallayan bozmayın huzurunuzu takılın. yarın gusel olacak. tabı bvaska bı oyunla[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Ahada;
1-) RP!
Ulan Soe, bir rp serverını bile çok gördün di mi? Kaliteli bir oyuncu kitlesi vardı bu oyunun. Toplanabileydi bu kitle şu an cenneti oynuyor olurduk. Adam gibi rpsiyle süper uber ötesi olurdu. Bana başlamayn biz burada rp yapıyoruz diye. İki adım ötede macro muhabbeti dönerken yapay bir gaza gelmeden bahsetmiyorum. Dağ başında dolanırken karşılaşıp matarasından su öneren bir izci, evimin önünde İmparatorluğun yediği naneleri tartışabileceğim insanlar aradım. Otelin birinde kumar oynayabileceğim müdavimler aradım. Ama o insanlar sıkılıp gitmişlerdi. Onun yerine şu noktada macroya serdin mi iki saatte masterlarsıncılar vardı.
2-) İçerik!
Hangi içerik aslında? R2'nin pillerini doldurmak dışında adam gibi SW senaryasu var mı ortalıkta? Yahu ortamda klon savaşları, jedi katliamı, güncel haldeki isyancı hareketler artı imparatorluk yaptırımları var? Hiç olmadı bir dolu genişletilmiş evren zamagingosu var? Neden bu konulardan eski bir klon komandonun üstünden intikam almasını sağlamaktan öteye malzeme çıkmıyor? Neden ortamda olması gerektiği gibi bir savaş ve kaos havası yok? Bu oyunun adı niye SW? Pokemona daha çok benziyor..
3-) Jedi!?
Elde tutulacak kısmı olmayan bir konu. Yazık edildi..

Şeker kardeşim Soe; Her yaptığın boku sineye çekip oynadık. Artık yemezler güzelim. Eğer mucize yaratmayı becerememişlerse ve şu anki oyuncu kitlesini tutamazlarsa basıp gidiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...