Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priest mı aççak ,druid mi?

lorse

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar aksiyon filmi mi bu 3 kişinin arasına dalıyorsunuz sonra hepsini dövüyorsunuz :)

kendi başına aynı levelında 3 kişiyi alman imkansız, eğer aklı başında tiplerse[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ragewind denilen shaman, nerf oncesi invulnerable mail ile 1 e 5 pvp yapardı keserken baya zorlanırdık giydigi armor yuzunden..

Coklu pvp lerde ölmeden kalmak istiyorsan paladin ac derim, reckoning bugını uzun süre düzeltemezler. Us magtheridonda bi marshal paladin var 8 kisi ustune atlar, kesemezler 15dk boyunca.. sonra diger alliancelar gelir kurtarır elemanı :p

Druidde iyidir dengeli bi feral druid ölmez yanında iyi bi warrior yada rogue olursa 2 kişi lumber mill tutarsınız geleni tokatlarsınız :p[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterleri gördüğüm kadarıyla şöyle tanımlıyım. Sen hangisini açacağına karar ver.

Paladin: Paladini ne doğru düzgün kesebilir nede kesilebilir. Paladini en iyi ve tamamen tanımlayan cümle bence bu. Şahsen uyuz olduğum bir karakterdir.

Shaman: Oynadığım karakter. Çok menun sayılırım. Her işi becerebilir. Canın azalırsa heal atarsın, adam dibine girerse kafasına baltanı geçirirsin, casterlara dünyayı zehir zıkkım edersin ama manan bittide mi(enchant shaman değilsen) ortada p... gibi kalırsın.

Warrior: Gördüğüm kadarıyla dungeonların vazgeçilmez karakteri. Ama PvP desavaştığın kişinin dibine giremedin mide hızlı harcanıyormuş gibime geliyor.

Druid: Buda shaman gibi bir karakter bana kalırsa. Tek kişilik ordu gibi. Yok yok.

Rogue: Eğlenmelik bir karakter. İnsanlara hertürlü pisliği hiç zarar görmeden yapabilirsin.

Hunter hakkında yeterince yorum yapıldığı ve casterları da sevmediğim için fazla daha fazla bir yorum yapmayacağım. Ama son olarak şunuda eklemek istiyorum. 1V2 yapmak istiyorum deöişsin ama bence hiç bir karakterle buna fazla heveselnme. Bunu daha önceden başka bir konuda söylediğim zaman çok eleştiri almıştım ama hala aynı şeyi savunuyorum. İyi oynayan bir oyuncu her karakterle(tamam belki warrior hariç) her karakteri alabilir.İyi oynayan 2 oyuncu karşılarındaki bir oyuncu nekadar iyi olursa olsun onu alırlar. Uzun lafın kısası 1v2 için bence herhangi bir karakter yoktur.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

Eglence istiyorsan druid, ama insanlarda genel bir priest > druid @ healing yargisi var, cok da yanlis degil aslinda ama ara kapanabiliyor adam gibi oyun yetenegiyle.

Holy Priest vs Holy Priest ile Druid vs Druid duelleri asla bitmiyor zaten : ) Biz en son bi holy priest arkadasla 10 dakka üzerinde (2 defa inner focus kullandim ordan biliyorum) duel yaptik, sürekli mana burn ikimizde de baya yüksek regen var cokk omedi oldu sonra arkadasin AV sirasi geldi gitti : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

druid oynamak çok farklıdır tavsiye ederim
tüm class ların antisidir her türlü duruma karsı daima hazırlıklıdır

ama tüm classların gücü hakkındaki tek mantıklı açıklama

TAŞ MAKAS I EZER MAKAS KAĞIDI KESER KAĞIT HEPSİNİ KAPLAR

[Bu mesaj porsuk tarafından 15 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lorse, 15 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
dagda bayırda genelde tek dolasmayı seven briyim ,tek basına ıken priest mı daha ıı yoksa druidler mi? ((daha once hunter idim ama cok kotu anılar yasadım ))ne olck bu hunterların hali???

hunter bu oyun çıktığından beri kendi kendine sesiz sakin takılabilen her işini kendi gören tek class hele son birkaç ayda pve dede pvp dede sırtı yere gelmez oldu

hunterla kötü anıların varsa iki seçeneğin öncelikle iyi bir mmo oyuncusu olmadığını kabul ediceksin sonra a single playerlara headshot attığın güzel anılarına döneceksin yada hedeflerini ufaltacaksın mmo dünyasında varolup birgün seninde zamanının gelmesi için çalışacaksın[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Souffless, 15 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Evet, slow etkılerını gecıren bug kaldırılmadıgı surece, druıd.

Valla warlockun dotlarını yedıkten sonra allaha emanet oluyoz + Succubus kiss + fear'la baya guzel uzak tutabılıyorlar. Tremor totem demeyın, totemı gorduklerınde kacıyorlar, kacarkende etkı alanından cıkınca basıyor fearı.
Sosyal ağlarda paylaş

priestle belli bi lvl den sonra holy olucan yok shadow olucam dersen druid ac priestin avantajı mc lerde yer bulması ama holyken ab falan eglenemessin sıkılırsın ab dede heal atarsın druid olursan steath runlar yaparsınız rogue arklarınla ab lerde eglencelik oynarsın mc ve benzeri yerlere kolay girersin vs.[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 15 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
said:
dagda bayırda genelde tek dolasmayı seven briyim ,tek basına ıken priest mı daha ıı yoksa druidler mi? ((daha once hunter idim ama cok kotu anılar yasadım ))ne olck bu hunterların hali???

hunter bu oyun çıktığından beri kendi kendine sesiz sakin takılabilen her işini kendi gören tek class hele son birkaç ayda pve dede pvp dede sırtı yere gelmez oldu

hunterla kötü anıların varsa iki seçeneğin öncelikle iyi bir mmo oyuncusu olmadığını kabul ediceksin sonra a single playerlara headshot attığın güzel anılarına döneceksin yada hedeflerini ufaltacaksın mmo dünyasında varolup birgün seninde zamanının gelmesi için çalışacaksın
sacmalamissin arkadasim.
empati yapacaksin once[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

hunterla kötü anıların varsa iki seçeneğin öncelikle iyi bir mmo oyuncusu olmadığını kabul ediceksin sonra a single playerlara headshot attığın güzel anılarına döneceksin yada hedeflerini ufaltacaksın mmo dünyasında varolup birgün seninde zamanının gelmesi için çalışacaksın

hahahahaha cidden komik bir yazı olmuş. Aynı oyundamıyız?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

mmo dünyasında varolmak... zamanının gelmesi için çalışmak....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

O RLY? [signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]

[Bu mesaj Sin tarafından 16 Kasım 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...