Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)[Bu mesaj Davion tarafından 08 Kasım 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 çok çirkin olmuş. kıçtarafı ne öle kocaman.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 08 Kasım 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bence hoş görünüyor. klasik ferrari kırmızısı oturmuş üstüne :) evet arka tarafı biraz büyük görünüyor. önü güzel görünüyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 selam, demek sonunda ferrari de japonyadan tasarımcı aldı :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet japonları almışlar ama nedir bu ya? Ferrari' den eser yok neredeyse... Japonlar bütün firmaları ele geçirmeye başladı, bütün araçlar çekik farlı oldu gına geldi. Bilmiyorum acaip garip geliyor bu tarz da araçlar. Ön kısmı ve arka kısmı iğrenç ötesi, yan taraf da çok iyi değil. Modena marenello neydi be, onlarla hasta olmuştum Ferrari' ye ah ahh Oh kustum ahahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ön Nissan 350 z Arka Nissan Skyline[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aston martin pfff[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 rezil olmıuş gay olmuş böle oval oval. ıyykk[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Önü eski Formula arabalarına benzemiş burnu. Farlar değişik olmuş bişeye benzetemedim. Arkası biraz basit kaçmış ferrari için ama ben genel olarak beğendim bu arabayı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 güzel[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richandpich Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu ne ya. bizim erdal abinin ferrosu kral gibi, bu olmus canerin hondasi. 2.5 bin ytl verip sahinden modifiye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sanki altınıza koysalar sevinçten kafanız cennete çarpmayacak! peh, kötüymüş çirkinmiş. yalan bunlar yalan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ulan ferrari bunu piyasaya cikartirsa ertesi sene ticari arac cikartim serefsizim bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eee baba bu italyan olacaktı da japon olmuş çıkmış be iğrenç bi şey bu[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Baba bana bundan al[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 boyle seyleri gordukce cok calisip cok kazanma duygusu olusuyo icimde, sonra allahtan geciyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Böyle şeyler çok çalışma ile alınmaz. Ya baba parası yada kolay para olması lazım. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o yuzden geciyo zaten yoksa calisip bosuna harap olucaz abso eheh...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bill gates dielim adam saçlarını süpürge etmiş zamanında ama şimdi alemin kralı:D bill i örnek al sende:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 selam, 1. fotoğrafta 333 demeye çalışmış gibi araç. diğerlerine yoruma gerek yok, biçimsizlik abidesi bir italyan. nerede o eski F40lar pehh... bence ferrari de audi çatısı altına girmeli :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu araç Ferrari değil, olsa olsa fotoşop felamdır. Yada konsept. Ferrari bu kadar çirkin araba yapmadı.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Giugaro bu arabayı kendi için tasarladı (GG50 de otomobil tasarımı 50. yıl kutlaması) 612 Scaglietti platformundan biraz daha kısa bir platformla. Seri üretime geçeceğini sanmıyorum. Biri de maranello farlarını fatoş abla ile uygulamış fena gözükmüyor. [signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır[Bu mesaj Mino tarafından 09 Kasım 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fatoş ablalı hali işte ferrari dedirtiyo hakkaten :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Burunda tek kötü duran şey farları, o da klasik Ferrari çizgisinin dışında Nissan çizgileri içinde olması. Aynı araba Nissan diye gelseydi muhtemelen beğenecektik. Izgara zaten 355 spider, Maranello'da falan kullanılan klasik Ferrari ızgarası. Tampon da Ferrari'ye gider, o farlar olayı bozuyor. Fatoş aplalı resimde arabanın nasıl da Ferrarileştiğini görmek mümkün. Arka taraf gerçekten biraz abartı büyük. Bana bedavaya verseler satar 3-4 tane A3 alırım:D (Dervişin fikri-zikri muhabbeti)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 selam, cafein sayısal falan gibi yerlerden para çıksın, s-line bir a3 alacağım sana :) audi seveni sevindirmek sevaptır. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar