dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Camdan, çatıdan, köprüden atlamak güzel bir intihar yöntemi olarak kayıtlara geçmelidir efendim. Aslında gelin intihar dediğidimiz hedeyi biraz inceleyelim, evirip çevirelim, altına üstüne bakalım lım lım.. İntihar -sonuç olarak- zayıf ve pes etmiş insanların köprüden önceki son çıkışlarıdır. Artık belirli bir dayanma seviyesine geldiğini düşünen birey "daha fazla kaldıramıyorum bu hayatı, ben.. yapamayacağım.. elveda dünya" haykırışları eşliğinde teslim bayrağını çeker. Pes etmiş bitkin bedeninin içinden gırtlağına düğümlenmiş ruhunu çekip çıkarmak için bir yol arar.. İşte bu yöntemler pek bir önemlidir. Misal kendini asmak! İntihar için en kötü, en salakça yöntemdir. Öldürme süresinden ve verdiği acıdan bahsetmiyorum ben. Neyden mi bahsediyorum? İşte şundan; Teknik ve iş gücü. Kendimizi iple asmamız için gerekenleri bir düşünelim şimdi. Ağırlığımızı taşıyabilecek bir ip, tavana delik açmak için matkap (keza bizim evde tavanda beni tartacak önceden asılmış her hangi bir şey mevcut değil), matkapla açılmış deliğe dübel (Türkiye'de yaşıyoruz, o tavana piton vurursanız imkansız, taşımaz sizi), dübele piton (kanca yani), biraz mühendislik bilgisi (tavan boyu-[intihar edecek kişinin boyu+sandalye boyu]-10cm= Gerekli ip boyu) işte bu işlemlerden sonra ipe ilmek atılır ve ip kancaya geçirilir, ayak altına sandalye alınır ve parmak uçlarında durulan sandalye itilir... "Bre yusufçuk böceği, bre tatlı patates! Ulan intihar eylemine hazırlık esnasında yapığın sistematik çalışmayı normal yaşamında yapmış olsan, sorunun falan kalmazdı!" demezler mi adama. Ben derim kardeşim! İntihar -sonuç olarak- pes etmişlerin, çaresizlerin, zavallıların çıkış ümidi değil mi? Bu adamların büyük bir kısmı -evet evet büyük bir kısmısısı- bu durumu kabullenmiş e değiştirmek için çabalamayan tembel insancıklar değil mi? Tembellik yüzünden intihar eden bir adamın çok çalışarak ve sistemli çalışarak ölmesi ne kadar ironik değil mi? İşte bu sebepten ötürü, intihar edecekseniz,size ve yaşamınıza yakışan, leke sürdürmeyecek bi intihar yöntemi seçmelisiniz. Aslıda katalogda çok fazla opsiyon yok. Aynı bildik şeyler.. Gazı açık bırakma ve hap alarak intihar etme.. Uh uuh.. Çok feminen. Yiğitliğe bok sürdürmek lazım. Ayrıca farmokolojik bilgiye ihtiyaç var. Ne biliyim "Supradyn içerek intihar etmek" gibi bi salaklık sadece dalga geçilme kapasitesine katkı yapacaktır. Hmm bir de bilekleri kesme var. Ben sağ el ile sol bilek kesilmesini anlıyabiliyorum ama, sol el kanar iken sağ el bilek nasıl kesiliyor.. Zor bir eylem. Onca kan arasında işe konsantre olmalı ve çaba göstermeli, azmetmeli insan! Bkz. kendini asarak intihar etme şekli. Aynı şey! O kadar azmin varsa, ölmeye, kaçmaya gerek yok ki! Yalnız bu noktada aklıma başka bir fikir geliverdi. İntihar edenlerin yaratıcılık düzeyinin düşük olabileceğini düşündüm birden. Evet evet! Bak bu olabilir! Bu salaklar bari intihar ederken dünyanın tadını çıkarsın. Misal binadan mı atllanıcak, koş bi güzel, yap precision jump'ı (neo nun matrix'te çatıdan çatıya atlaması gibi, uzun mesafeli atlamak yani) Ya da ne biliim köprüden mi atlanıcak, kıvrıl anasını satıyım! Burgular, saltolar birbirini kovalasın. Düşüşünü izleyen halk "öldü ama şekilli düştü beah" desin, namın yürüsün. Köprüde afili intihar günleri düzenlensin, millet şekilli atlayışlarla ölmeye çalışsın... Sonuç olarak intihar olayına kılım, yapana kılım. Atlamış ve ölmüş mü? Heyyyy yupppii sevinfim onun adına. Hayatında sadece bir kere olsun bir şey başabildi aciz insacık ve bunu göremeycek. Ne yazık di mi? Ayrıca, kafaya sıkma, kendini zehirleme(zehir içme, arabaya gaz vermefalan) gibi yöntemler de mevcut. Dileyen uygulasın.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dur dur!! ekleme var yapılacak. Aklıma bi şey gelince dağılmışım ben ama yazıyı da bozma istemedim şimdi. huh. ne diyorduk.. evet yüksekten atlama iyi bir intihar yöntemi. Çünkü fazla bir çalışma gerektirmiyor! Kafanızı yukarı kaldırın ve bir bina bulun ve yüksek olsun bu bina ve önünde koruma, bekçi falan olmasın. Etrafınızda yüksek bina yok mu? İşte bu ilginç. Öyleyse, taksi, boğaz köprüsü kombosunu uygulayın ancak boğaz köprüsünden atlarken Avrupa-Anadolu yönünü tercih edin, dolmabahçe sarayı tarafını yani. Malum görüntü daha bi güzel. 2. köprüden atlamak isterseniz yön ve manzara seçimi sizin. Trafiğin yoğun olduğu saatleri seçmeniz halinde 80km/h hızla giden arabadan atlamak zorunda kalmaz ve hızlıca, trafiğe takılmı ve yavaşlamış otomobilin kapısını açıp korkuluklara koşabilirsiniz. Ancak buraya geldikten sonra çıkıp bağırmak falan olmaz! Koş, korkulukları geç, koşmaya devam, atla. Hava 2 ters takla ve 2burgu! ŞLAPPPSS! 7,8 puan veriyorum. Suya girişte kafa sekti sanki biraz.. Neyse..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Kasım 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bir şeyi beğenmiyorsan, ya değiştirirsin, ya katlanırsın, ya da terkedersin, ilk ikisini yapmaya gücü yetmediyse bunun ayıplanacak bir tarafı yok. hayatın ne getirebileceği o adama ne verdiğini bilemezsiniz. belki o adamın kaldırdığının yarısını bile kaldıramayabilirdiniz. tabi varlığı yokluğu belirsiz bir varlığın sözü olduğu iddia edilen şeylere dayanarak laf sokuşturuyorsanız ne diyebilirim ki.. buldum "siee" derim. evet yüzünüze yüzünüze derim bunu.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Kasım 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Allah rahmet eylesin..Zayıf bi insanmış..Derdin,tasan ne olursa olsun..Allah ın verdiği canı Allah alır...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Way, 13 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: said: fede, 13 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: çok acaib gerçekten de bu kadar ucuz olmamamalı. İnsanlar bu kadar aciz de olmamalı sıcacık evinde bilgisayarının karsısında icecegini yudumlarken bi yandan sigaranı icerken hayat hakkında bole yapmamanı oneririm..(verdigim ornek varsayım) verdiğin varsayım yanlış. Ne sorunlar yaşadığımı bilemezsin son 3 ayda kaç kere intiharı düşündüğümü de bilemezsin. Kafamın bozuk olduğu günlerin sayısını da bilemezsin. Hayatımda ilk defa sigara içtiğim için kendimden nefret ettiğimi ama bunun beni mutlu ettiğini de bilemezsin. İntihar kararlarımdan vazgeçmemde ise yaşama azmim yardımcı olmuştur. Çünkü en basit olanı yapmayı hiç bir zaman kendime yediremem. İntihar en basit olanıdır....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fede, 13 Kasım 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Çünkü en basit olanı yapmayı hiç bir zaman kendime yediremem. İntihar en basit olanıdır.... +999999999999999 sana aynen katılıyorum said: edit:imla hatası [Bu mesaj Padi tarafından 13 Kasım 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: GangstarsLan, 13 Kasım 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Allah rahmet eylesin..Zayıf bi insanmış..Derdin,tasan ne olursa olsun..Allah ın verdiği canı Allah alır... Zayıf olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yaşamayı tercih etmek gibi ölmek te bir tercih meselesidir. Hem de çok zor bir tercih. Yazık keşke daha iyi olsaydı hayat onun için. Ben intiharı düşünüyor muyum? Hayır. Allah korusun o kadar dertden tasadan sonra korkuyorum kendimden.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar etmenin acıkcası kolay yol oldugunu sanmıyorum yani ne kadar zor bi karar bi dusunsenize herseye son veriosun geri donusu yok hayatta bundan daha zor ne olabilirki kimbilir neler yasamıs adam en kotu ihtimalle nasılsa oucez ne acelesi var diip yasama devam edebilosun ama adam ne hale gelmiski artık devam edemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kendini öldüren insanlarıı hemen acizlikle suçlamayın. Eğer uzun uzun planlanan birşeyse evet acizliktir. Ama bir anda kendini kontrol edemeyebilir insan.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Laraken, 13 Kasım 2005 09:48 tarihinde demiş ki: ben sadece verilen acıdan bahsediyorum.kimseye kaldırılamayacak acı verilmiyor diyorum ki adil olsun herşey. adam dine bağlı diye bir şey demedim.nerenizle okuyorsunuz ah bir bilsem.. Kim tarafından verilmiyor? Tanrı? Yani bana tanrının var olduğu, insanlara eşit davrandığı vs. gibi, kişiden kişiye değişebilecek fikirlerin kesin bir varsayımıyla geliyosun, sonra da nerenizle okuyosun diyosun. Bana göre tanrı insanın kaldıramayacağı kadar yük veriyo birader, buyur burdan yak, buna cevap ver şimdi? @dasaa; Çok güzel yazmışsın, hakikaten güldürdü bazı yerleri yazının, ama ana fikir yanlış. Yani bir an kendinizi çok çok ağır bir yükün altında kalmış düşünün, geçmişte ani ve ağır haberlere karşı ilk andaki tepkinizi düşünün, sonra ona göre fikir yürütün... Şu anki hayatınıza göre konuşup "İntihar eden acizdir, intihar salaklıktır vıcı vıcı..." demek kolay tabii. Olabilecek en kötü şeyi düşünün, ailenizin, en sevdiklerinizin ve sizin başınıza gelebilecekleri düşünün, ondan sonra konuşun. Tanımadığınız etmediğiniz adamları tek bir hareketleri yüzünden aşağılayamazsınız.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar etmek çok salakça bişey.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @SoulCube +1[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Eh yani diyosunuz ki "Sen yazdın 2 saat ama bizim umrumuzda değil"... Peki öyle olsun, anlamanızın tek yolu, intihar edecek duruma gelmeniz, ama fikriniz benimkinin tersi de olsa, anlamamanızı tercih ederim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar etmek bir yanlıştır ve hayat yanlışlarla dolu[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hiç bir şey siyah-beyaz değildir. İntihar dediğimiz olayı da analiz etmek öyle 3 dakikalık iş değil, akıl sağlığı vs. gibi göz önüne alınması gereken bir çok olgu var bir yargıya varmadan.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fastreload, 13 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: intihar etmek bir yanlıştır ve hayat yanlışlarla dolu 2 satırdan daha uzun bi açıklama yaparsanız, sizin fikirlerinize karşı kendi fikirlerimi savunabilirim. "İntihar etmek yanlıştır. İntihar etmek salaklıktır." derseniz , ancak bakar, "Sadece o intihar edenler salak değilmiş" derim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar etmek göreceli olarak salaklıktır bence. saygı duyarım kararına intihar eden kişinin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar etmek bencilliktir kendini düşünmektir. Ve buna kalkışmadan önce düşünmesi gerekilen 2 şey vardır; intihar edersem acılarımdan kurtulacak mıyım? İntihar edince başkalarına acı verecekmiyim? Kendi acıları yüzünden 50 kişiye hatta 100kişiye acı bırakılması. Yazık.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 intihar hayatını sonlandırmaktır, yaşamak kadar ölmek ve ölmeyi istemek de insanın hakkıdır. kimse her türlü mallığa zorluğa derde rağmen yaşamak zorunda değil, kaldı ki hayatında her şeyi başarmuış her şeyi yaşamış her şeye sahip olduğunu düşünen biri de hayatını sonlandırmak, her şeyi en güzel yerde bırakmak isteyebilir. intihar etmek için aşk olayını bahane eden ergenlere dicek lafım yok onlar komple mal bence ama gerçekten bi derdi olup tek yolu ölümde gören vatandaşlara saygım var. ölmek de güzel olablr , belki de şuanki hayatından daha güzel olucaktr o adam için. bilmeden atıp tutmak yanlış gelio bana yok adam malmış şöleymiş böleymiş.kimbilir ne sorunu vardı. geçerli sebebi olan birinin intihar etmesi olayına saygım sonsuz.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 waş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Eternal, 13 Kasım 2005 01:06 tarihinde demiş ki: İntihar eden insana hiç acımıyorum malesef. Sorunu ölmekte bulan bir ruh tanrıdan ve hayattan nasibini alamamış varlıktır. Herne koşulda olursa olsun yaşamaya çalısıcaksın. Asıl olay Hayatı bırakıp gitmekte degil üstüne yürümekte. Yani tanrı benim canımı almadıkça ben nası öldürürüm kendimi anlamıyorum. Bu kadar insan tanıyorum.Beni sevenler var.Hayatı seviyorum. Ve bunalıma girip,gidip intihar edicem he.. Çok yazık.. bişi bilmeden konuşma. Yani tanrı benim canımı almadıkça ben nası öldürürüm kendimi anlamıyorum. diyorsun ne biliyorsun o kadar kolay mı yani....[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Özel bir isteğim olacak. başımdan çok kötü bir olay geçtiği için bu topici artık daha fazla devam ettirmeme şansımız var mı? intihar lafı bile kötü hissetmeme sebebiyet veriyor.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tanrılar okulu adlı bir kitap okuyorum şu sıra. orada bahsedilen pek çok şeyden bir tanesi de bu konuyla, insanlığın ölüme tapınmasıyla ilgili. sanki dünyaya yaşamak için değil de, "yaşayıp ölmek" için gelmişiz gibi düşünüyoruz ve ölüm çoğu zaman "tüm dertlerin sonu" gibi bir kanı oluşmuş bilinçaltımızda. ya da ölümün bir "zafer noktası" olduğunu düşünüyoruz. daha geçen günkü bir konuda vardı aynı olay, "şehit olmaya hazır mısınız" diye. öyle bir şekilde bahsedilmişti ki şehitlikten, sanki bir savaşta şehit olmak araç değil de, amaçmış gibi. diğer olaylarda da böyle, gizliden gizliye "ne yapsam da ölümüme layık olsa" gibi bir düşünce içindeyiz. halbuki önemli olan ölmek değil, yaşamak. sırf ben bu yazıyı yazana kadar dünyada kim bilir kaç insan öldü. o yüzden eğer kendinize bir zafer yaşatacaksanız, bu kalbinizin herşeye rağmen hala atmasıyla olsun, ölmenizle değil.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Zayıf insan yorumu yapmak yanlış belki de o adamın yaşadığı sorunların binde birini yaşasanız intihar intahar ile sonuçlanabilecek kapasitede olabilirsiniz.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet bir doğru bir yanlış yazmışım editleyemiyorum da :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar