BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Aylardan beri ileri gelen bir konu ve pati kapandıgında sonucu belli olup basıma patlayan kabak acıga cıktıgından, patinin de acılmasıyla yazmam gereken ve daha onceden hazırlamıs oldugum bu yazıyı copyliyorum. Ben hepsini okumaya kasamam nedir özeti diyenler için: UZAK DURUN BU SİTEDEN! -------------------------------------- hepsiburada.com: Rezalet ötesi berbat bir kurum. Asla ama asla, kesinlikle bu siteden alışveriş yapmayın. Tam bir dolandırıcı, üçkaatçı ticaret anlayışı güden bu sitenin bana yaptıklarına gelince; 3 milyardan fazla alışveriş yaptığım bu siteden en son siparişimde başıma gelen olaydan öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. Ama en son siparişim olan toplam 6 parçalık bilgisayar parçalarından sora bana cehennem azabı çektirmiş olan türkiyede ki ürün alınacak bu en son site benim sinir krizlerine girmeme neden olmuştur. Olaya gelince: 6 parçalık toplam 950 milyon tutan bilgisayar parçaları hepsiburada.com'dan sipariş edilir, ilk 3 parça 2 gün içerisinde gelir diğer 3 parça siteden bakıldıgında üretici firmadan bekleniyor denmektedir, kafaya fazla takmayarak beklenir 4 gün sonra o parcalarında yola cıktıgı yazmaktadır. Evet parcalar elime geçer montajı yapılır gayet güzeldir hiç bir sorun yoktur. Derken bir kaç ay geçer bir gece makine birden bire sapıtmaya başlar ekran görüntüleri bozulur, pc kendi kendine res atar vs En sonunda ekran kartının bir nedenden dolayı arızalanmış oldugu ortaya çıkar. Bakılır ki hepsiburada.com'dan alınan bu ürünün garantisi bulunmaktadır hemen garanti kapmsamında tamir edilmesi yada bir yenisiyle degistirilmesi icin hepsiburada.com'a kargoyla yollanır. Ürün ellerine geçmiştir mailla bu bana bildirilir, aradan 20-25 gün gibi bi süre geçmiştir ürünümün artık tamir edilip yada yenisiyle değiştirilip geri yollanmasını dört gözle beklemekteyimdir. Derken kargo gelir, açılır bakılır O da nesi ? Kendi Tornado Ge Force Fx 5700 modelli ekran kartımın yerine bana Tornado mx 4000 modelli 50$'lık bi kart yolladıkları görülür. Şunuda belirtmeliyim benim kendi kartımın değeri 200 milyon civarıdır. Kargoda gelen yanlış kartı görünce sinir krizlerine girilir. Telefonlar edilir ama hepsi sonuçsuzdur. Defalarca meşgul çalar en sonunda şans eseri düşürdügünüzde ise Abartısız 1 saate yakın telefon görüşmeleri sürmektedir neden? Telefonda muhattabınız olarak karşınıza çıkan kadın sizi en az 25dk salak bi muzık eşliginde bekletir geri geldiginde siz daha bisey demeden "Bi dakka sizi Üstlerime danışıcam" der En az bi 15-20 dk telefonda beklersiniz öyle mal mal, geri geldiğinde ise "kartı yollayın ilgilenelim" deyip yüzünüze telefonu kapar. Sizin aklınızı bi düşünce kaplar " Ya bu elimde ki kartında üstüne otururlarsa?" Buna rağmen kart gönderilir ve beklemeye geçilir. 2.5 Ay sürmüştür bu bekleyiş lanet edersiniz küfür krizlerine sokar bu site sizi hala bi sonuç yoktur. Mailla durumu anlatıp olayın akıbetini sorarsınız cevap olarak "Bizim elimize böyle bir kart geçmedi" denilir. Duvarlara yumruk atıcak derecede sinirlenirsiniz. Gider kargoyla yolladıgınız şirketi ararsınız sorarsınız Görülür ki kartı hepsiburada.com adına x kişi x tarihinde teslim almıştır bile çoktan. Defalarca mail atarsınız okumaya tenezzül bile etmeden silerler, telefonla asla düşüremezsiniz sürekli meşgul kaldı ki düşürseniz bile olay gördügünüz ve tahmin ettiginizden farklı degildir. Mailla son bir şansınızı deneyip mail yagmuruna tutarsınız olayı anlatıp " Yanlış ürünü size gönderdim, benim kendi gerçek kartımı bana yollamanızı istiyorum" dersiniz cevap olarak " Kartı yollayın igillenelim, kart elimize geçince sizi bilgilendirecegiz" diye bir cevap gelir, Bunun uzerine kufur basmamak için kendinizi zor tutup "Kartı Zaten size çoktan yolladım nasıl boyle birşey dersiniz bana acil kendi kartımı yollayın yada o karta ödediğim parayı iade edin" dersiniz. Hepsiburada.com' tarafından tekrar cevap olarak bi önce ki attıkları mesajın resmen copy/paste yapıldığı bariz sekılde belli olan " Kartı yollayın igillenelim, kart elimize geçince sizi bilgilendirecegiz" yazılı mesaj gelir. Bu noktadan sorası tüketici hakları yada diğer kurumlara şikayet edeceğinizi söyleyip tehdit etseniz dahi "İstediğiniz yere şikayet edin " derler. Çünkü Doğan Medya grubuna sırtlarını dayadıklarından rahattırlar. Hukuki yollarla kendilerine dava açmanız zorunlu bir hale gelmiştir. Yani böylesine üçkaatçı ticaret anlayışı olan Müşteri Hizmetleri adı altında müşterilerini zerre kadar takmayan bir kurumdan kesinlikle alışveriş yapmayınız diyorum. Zararlı kesinlikle siz çıkacasınız. Sırf ucuz diye satın almayın, inanın o malı ordan 30 mılyon ucuza alacagınıza 50 mılyon fazlaya baska bi yerden alsanız çok çok daha iyi yapmıs olacaksınız. Buna inanın. -------------------------------- Bu yazının aynısı şikayetvar.com'ada yazıldı. Sonuc olarak birsey cıkmadı hepsiburada.com yetkilisi kartı size gonderdik diye belirtide bulundu sadece. Elbette tüketici haklarına basvuruldu ve dava acılacak buyuk ıhtımalle. Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Benimde Bascuda.com Rezaletim var. 5 Adet T-Box prezarvatif almıstım, 3 tanesi cesitli meyveleri iceriyordu (muzlu, cilekli v.b) kargo teslim ettiginde 4 hassas 1 normal oldugunu gördüm birseyde diyemedim öyle kalmıstı :)[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dalgamı gectın aklınca yoksa ciddimisin anlamadım gercekten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla böyle şikayetler çok duyar olduk.bunların tek çaresi mahkemeye kalıyo o da bi ton masraf oluyo falan ... geçmiş olsun diyim ya ..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ehe bende sevmiyorum o siteyi. Senin yerinde olsam kesin dava açardım +merkezleri nerede ise oraya gidip kartımı alana kadar rahat bırakmazdım adamları. Kargo ile yolladığın kartın oradan birisi tarafından teslim alındığına dair bir belge falan bulman lazım ama. Sonrasına birşey diyemezler bence. Acaip uyuz oluyorum böyle olaylara. Banada oluyor arada. Çok sinir birşey. Olayı kanıtladıktan sonra herhangi bir gazeteye falan başvursan bunu haber olarak çıkartabilirler bence.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ciddiyim elbette meyveli siparislerimde bunlar ; [spo=Screenshot] [/spo][signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben İzmir'deyim, haliyle İstanbul'a gitmem zor. O teslim alan kısıının belgesı zaten kargo sırketınde var imzası falan. Dava açılacak gerekli hukuki işlemler yapılacak. İşte nası bi site oldugunu duyurmaya calısıyorum. Bi kaç arkadas su kadar alısverıs yaptım hıc bısey olmadı dıye cıkacaklardır tahmınımce. Dedigim gibi 3 mılyar kadar alısverıs yapmıslıgım olan bısıteden geldi bu is basıma. Teknik destek musterı hizmeti yok, garanti kapsamında yolladıgınız kartı geri almanız cok cok zor...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bugün mü verdin siparişi mayhem. ve bugün mü geldi o sipariş yanlıs olarak?. yoksa ufak bir canlandırma mı yaptın sste?. tarihe bakılacak olursa... adeta gerçek![signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 26/02 yazıyor... bi yanlıslık yokta konu sapmasın yaw :) [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 26 Mayıs 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bence daha önce istenilen siparişlerin historysi falan onlar:) Mesela www.towerhobbies.com var en güzel alışveris sitelerinden. Sipariş yollantdıktan sonra baktınız ulaşmadı. Sipariş ulaşmadı diye mail atıyorsunuz bütün paranızı geri yolluyorlar ama bir dahaki siparişiniz ulaştığı kesinlikle belirlenebilen ups kargo ile yollanıyor:) siparişi istedikten sonra mail geliyor ups ile geliyorum lan diye. Almak zorunda oluyorsunuz hali ile:) kazıklatmıyor siteyi. iptal etseniz bile 20 dolar keşif ücreti çekiyorlarmış hesaptan. Oradan 50 dolarlık servo ısmarladım. 10 güne geldi normal posta ile:) gayet rahat Şimdide yasa çıktı zört zört vergi alıyorlar b*k oldu yurtdışı alışveriş. Hatta amerikadan arkadaşınız hediye yollasa bile ondan da 24ytl vergi alınıyor. 100euro üstü ise 48ytl vergi alınıyor. Eğer 100euro üstü ve 2 kutu ise 24+ 24*2 şekilde vergi alınıyor. Saçma sapan birşey. Dünyada ilk:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. [Bu mesaj Chemical tarafından 26 Mayıs 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hayır lol geçmiş siparislerime girip az önce aldım ssi :) ne yaptınıs sisde :p[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dedim işte[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 harbi rezaletmiş.okuyunca bile sıkıldım umarım hallolur.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Anneler gününde annem ve teyzem için aldığım toplam 400 ytl değerindeki parfümlerin hala elime ulaşmamış olmasıda hepsiburada.com un bir marifetidir.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 www.sikayetvar.com adresine yazarsan şikayetin büyük bir kitle tarafından okunabilir.[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Mayh3m, 26 Mayıs 2005 00:49 tarihinde demiş ki: hayır lol geçmiş siparislerime girip az önce aldım ssi :) ne yaptınıs sisde :p HEaehaeh utanma git eczaneden al kardeş :)[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 buda turkıyenın portresıdır yani japonyadan onlıne alısverişle maket getırttırdım sapasaglam elıme gectı amazondan fılan cok alısverıs yaptık bı sorun cıkmadı oysa kendı ulkemızde sorunlarla bogusuyoruz elektronık esyaları almamak lazım netten en guzelı tanıdık bır bılgısayarcıdan almak cunkı bozuk cıkınca goturup adamın basında akbaba gıbı beklıyebılıyorsunuz :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mayh3m, 26 Mayıs 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Benimde Bascuda.com Rezaletim var. 5 Adet T-Box prezarvatif almıstım, 3 tanesi cesitli meyveleri iceriyordu (muzlu, cilekli v.b) kargo teslim ettiginde 4 hassas 1 normal oldugunu gördüm birseyde diyemedim öyle kalmıstı :) Herşeyi anladımda, meyve ayrıntısını niye anlattın abi. Bi an meyveler bozuk çıktı zannettim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Chemical, 26 Mayıs 2005 00:34 tarihinde demiş ki: +merkezleri nerede ise oraya gidip kartımı alana kadar rahat bırakmazdım adamları. dayak yerdin bigüzelde ooh negüzel :D ben açıkcası enbaşından internetten alışverişe güvenemiyorum. Çünkü bu gibi durumlarda birçok uğraş oluyo.Köşedeki bilgisayarcıdan almış olsam 2 saat sonra alırım sopayı kurusıkıyı basarım dükkanı :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mayh3m, 26 Mayıs 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Benimde Bascuda.com Rezaletim var. 5 Adet T-Box prezarvatif almıstım, 3 tanesi cesitli meyveleri iceriyordu (muzlu, cilekli v.b) kargo teslim ettiginde 4 hassas 1 normal oldugunu gördüm birseyde diyemedim öyle kalmıstı :) muhahah sendende başka bişey alman beklenmez zate :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mayh3m, 26 Mayıs 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Benimde Bascuda.com Rezaletim var. 5 Adet T-Box prezarvatif almıstım, 3 tanesi cesitli meyveleri iceriyordu (muzlu, cilekli v.b) kargo teslim ettiginde 4 hassas 1 normal oldugunu gördüm birseyde diyemedim öyle kalmıstı :) naneli dene. karşı cinste yanma hissi uyandırıyomuş. başkasının yalancısıyım.. böle elmalı muzlu çilekli yakışmamış..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benimde minton 3002 mp3 playerın kulaklığı bozuldu. değiştiremiyorumda kafam girsin bak yaramı deştiniz zaten sinir tepemde şerefsiz hepsburada[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 BonePART bende 3 mılyardan fazla alısverıs yaptım o siteden oraya kadar bı sorun yok ama iş garanti kapsamına giren ürünleri yollayıp geri donusunu almaya gelınce. Şansınız %10.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Geçmiş olsun ya ne diim.Ama ztn internetten alış-veriş yapmaya karşıyım ben bi sürü sorun çıkıo onun yerine gidin adam gibi bilindik güvenilir (bkz : teknosa :P) bi yerden alısveriş yapın.Geçmiş olsun ama...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sağolasın. Zaten o andan itibaren hıc bı sekılde bırdaha yapmadım netten alısverıs yapmayacagımda...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar