Borntobewild Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Arkadaşlar win98 işletim sistemi yüklü bilgisayarımda Türkçe karakterleri göremiyorum ç ye basınca nokta çıkıyor falan.Denetim masasından klavye yi secip Turkceyi ayarlamama ragmen yine kabul etmiyor ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu denetim masasından eng i kaldır cd disket misket ister o şimdi ne diyosa yap[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 klayenin ayarlarından mı ing i kaldırıyım.Biraz daha açıklayıcı anlatırmısın?Halledemedigimiçin buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bilgisayarıma gir Ordan Denetim Masasına gir Ordan Klavyeye Gel Ordan Sol Üst Köşede Dil Var Oraya Gel Ordan İngilizceyi seç Kaldır de Bu Kadar....[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 soylediğini yapmama ragmen ingilizceyi kaldırmıyor sorun da orda ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne biliyim o zaman[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 E türkçe yüklümü ki orda ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 İlk önce şunu söylemeliyim ki. Windows kurulurken türkçe dil değsteği ile kurulmadıysa sonradan yapacağın bu işlemler tam anlamıyla türkçe dil desteği sağlamaz. Zaman zaman yine bu tarz sorunları yaşayabilirsin. İkinci olarakta. Control Panel'den Reigonal Settings'ten Türkiye'yi seç. Ondan sonra gidip Türkçe klavyeyi yüklü değilse yükleyip default olarak ayarlayıp ingilizce klavye özelliğini kaldırabilirsin.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yanlış hatırlamıyorsam; add remove programs bölümünde windows components(veya onun gibi birşey) tabında multilanguage support (çoklu dil desteği) seçeneği içinde turkish opsiyonunun yüklü olduğundan emin ol. ondan sonra üstte tarif edildiği gibi ayarlamaları yap.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar