Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

abi
filmlerde bişiye dikkat ettim de bugün
ya mesela dooku yoda ile kpaışmadan önce bööle duvarlardan bişi söküo ya o aletlerin hiç mi bi işlevi yok hadi onnar minik aletler
kocaman o kule gibi aleti devirio ulan ne o süs mü kaç bin cumhuriyet kredisi o be[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 25 Temmuz 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
iyi de episode 2 yi serinin en iyi filmi olarak nitelendiriyordu fanları. yani yeni filmlere laf etmek gereksiz bence. bekleyelim görelim.

bu arada spoiler fln olmamış ki. freddy e benzemiş baya :)

hangi fan en iyi film oalrak nitelendiriyormuş? en beğenilen film the empire strikes back'tir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 29 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
Jedi guardian; force u cok az kullanan saber combatta iyi egitilmis jedi lar.
jedi knight:hem guardian ve consular arası. ama her iki acıdanda digerleri kadar iyi degiller.
consular: buyuk olcude force kullanan tipler. saber yetenekleri guardian veya knight kadar degildir ama force da en güçlüleri.
(aklımda bole kalmıs umarım yanlıs degildir:P)
ama dark side da da isler bole mi bilemicem sonucda dooku her yonden obi yi ve anakini yiyor.

jedi kngith ayrı birşey deildir jedi knight öğrencilik kısmını geçerek bireysel yetkisine kavuşmuş jedi'lara denir.o guardian falan rpg oyunları için uydurulmuş ek class sadece.ayrıca bu kişiler yok bu şunda çok eğitilmiş falan değildir.kendi yollarını kendi yeteneklerine göre seçerler.zaten güç onlara neye uygun olduklarını ne yapmaları gerektiğini bir yol olarak gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 29 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
abi
filmlerde bişiye dikkat ettim de bugün
ya mesela dooku yoda ile kpaışmadan önce bööle duvarlardan bişi söküo ya o aletlerin hiç mi bi işlevi yok hadi onnar minik aletler
kocaman o kule gibi aleti devirio ulan ne o süs mü kaç bin cumhuriyet kredisi o be

farkında değilsin galiba dooku sith apprentice yani cumhuriyetin baş düşmanının öğrencisi....niye düşünsün ki hatta ona zarar vermek bile onun için normalden daha iyidir.dooku tabiii ki ay canım sıkıldı şu sütunu düşüreyim diyecek kadar sığ bir karakter değildir.yalnızca orada yoda ondan üstün gelmeye başlayınca yoda'nın obi-wan ve anakin'i kurtaracağını bildiğinden oraya sütunu fırlatıyor ve kaçıyor.çünkü geonosisian'lardan almış olduğu planları darth sidious'a götürmek zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

filmleri çekip tekrar izlemeye başladım
bir sorum olcak..

episode 1'de çöl gezegeninden anakin ve c3po'yu almamışlar mıydı?
orası tatooine gezegeni di mi?

episode 4'de baştaki gezegen de tatooine değil mi?
niye c3po orda "hangi gezegende olduğumu bile bilmiyorum" diyor ki?[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Temmuz 2004 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm biraz sallamasyon bi cevap vereyim, orası tato ama c3PO'nun gezegenin her yerini bilmemesi normal. Ayrıca, c3po uzay gemilerinden nefret ediyor ve uzayı hiç sevmiyor, gezegenlerin dış görünüşlerinide bilemeyebilir. Gibisinden bir cevabı olabilir. Salladım ben[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 30 Temmuz 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 29 Temmuz 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
said:
Raid3r, 25 Temmuz 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
iyi de episode 2 yi serinin en iyi filmi olarak nitelendiriyordu fanları. yani yeni filmlere laf etmek gereksiz bence. bekleyelim görelim.

bu arada spoiler fln olmamış ki. freddy e benzemiş baya :)

hangi fan en iyi film oalrak nitelendiriyormuş? en beğenilen film the empire strikes back'tir.
episode 2 den sonra bir sürü röportaj yapmışlardı fanlarla. manyak adamların evinde starwars köşesi filan vardı. hatta bitanesi oturmuş star destroyer mıydı neydi uzun gemi var ya ondan yapmış ödül fln kazanmıştı eheh. nese işte o fanlar öle demişti topluca izlemişler fln hepsi çok beğenmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

bone senin soruna cevaben şunu sölüorum
şimdi beyler burda bi kopukluk war artoo da c3po da skywalker soyadını biliolar di mi?
luke un skywalker olduunu da öreniolar e nie c3po aa beni yapanın ve darth vader ın oğlusun die?
hadi hafızaları silindi dielim ama 4 te ben artoo ya selam eski dostum dio artoo da aleykümselam dio ne iş?
bi de evet c3po ve artoo tatoo yu görüo tekrar indiklerinde nası tanımıolar?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...