CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bencede Warrior / Priest ikilisi güzel olur.. Ama Mage / Priest ilede ilerde güzel farm yapar 2 kişi eglenerek pvm yaparsınız.. Bana kalırsa Orc Warrior / Undead Priest olun :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dorf priest'in racial büyüsü olan fear ward işe yarayabilir. evet o da bir seçenek. night elf priestin o kadar işe yarayan racial büyüsü yok. yani bir shadow ward,devouring plague,desperate prayer ile karşılaştırınca .p[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tabiki canım undead priest orc warrior da arkadas seceneklerin arasına koymamıs yoksa Horde açicaksan olabilir ama 2 shaman ii bi fantasy olabilir bence:D[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: homeric, 14 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: şuanda oyunu yüklüyoruz ozzi minumum online süremiz 10 15 saat olcaktır çalıştığımız için yoksa 24 saat bile olabilirdi Arkadaşım çok merak ediyorum, sen ne iş yapıyorsun ? Çalıştığın halde 10 15 saat wow'a ayırabiliyorsan helal olsun.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: ozii_x, 14 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Homeric... The Maelstrom da karakter açın.. ben elimden geldiğimce yardımcı olucam.. ^^ ( cok acele priest ve druid lazım bize gelirseniz her türlü yardımım dokunur..) Aynı yazıları yeni başlayan herkeze kopy paste olarak yazıyorsun bence yanlış .Yönlendirdiğin adamlar oyuna yeni başlıacaklar ve nelere ihtiyaç war diye sormuyorlar hangi serverda oynamak lazım diye sotuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o olay ayzış hehe 24 saat oyanrız lol bellı bı zamandan sora oyuna asıkta olsanız refleksler ucuyor zırt pırt gebermeye baslıyorsun gozlerın kapanmaya baslıyor ve oyun tad vermıyor o zaman dıyorsunkı yatmam lazım artıkın 15 saat onlıne suresı yapamaz kımse bı ınsan uyku uyumadan max 3 gun durabılır calısıyorsan mınımum bı 9 saat ıse gıtmen lazımkı ısyerı senın degılsede uykusuz gıdersen kovulursun yanı calısıyorsan max onlıne saatın 4-5 ı gecemez ben calısmıyorum okulum yok daha 7-24 evdeyım buna ragmen max onlıne saatım gunde 8-9u gecemıyor kaldıkı yaptıgım tek sey wow oynamak[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rubens Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben "aga itaem plsss mmaney plsss"den bıktıgmdan dolayı belkide abilerim oynuyor die Wow oynayacam Ama BEn şöyle bir şey istiyorum Lvl kasarkan bile eglene bilecegim birşey çünkü cok cabuk sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 wowda ilk seviyelerde pek eğleneceğini sanmıyorum. 2 ay sonra geçen gün arkadaşın level 22 warlocku ile oynadım da, 46 druidimin havası bir ayrı. yapabildiğin büyüler kısıtlı, büyü hasarı komik. benim şu ana kadar level kasarken eğlendiğim tek oyun diablo 2. ama bence WoWa böyle bir beklentiyle başlama (yani her levelda eğleneceğim diye). bir zaman sonra 'lan verin elime 60 priesti de oynıyayım' gibi armut piş ağzıma düş mantığına girebiliyorsun. warrior, priest ve özellikle druid gibi sınıflarla her zaman eğlenebilirsin. oyun başından beni en çok bayan karakterler mage, hunter ve warlock olmuştu. kişisel beceri ve oyun tecrübesine göre değişir tabii ki. edit : level 44 değil, 46 olacak o.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [Bu mesaj Zeppelin tarafından 14 Kasım 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Iki tane gnome female mage acin, birde ustunuze bole cicili bicili, alli morlu entariler cekin ele ele tutusup seker kiz candy formatinde badlands a gidin. Hatta isimlerinizi de cookie ve candy yapin yemin ediyorum serverin en cok aranan ikilisi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… homeric Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 giber ben radikal gazatesinin internet sayfasını günlük olarak hazırlıyorum haftada 3 gün izliyim saat gece 8 de işe gider sabaha karşı 3 te çıkarım geriye kalan zaman benim epey çok bakalım başladık şu yeni açılan serverda ben warior arkadaşımda priest açtık human bakalım eğeniyoruz ancak party nasıl kuruluyor newbee ötesiyizde birazcık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… homeric Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bide sorunum devamlı duello yoluyor adamlar önce anlamadım ne diye bi oek bastım daldı bana mage 5 level ben daha 1 level priest kaçtım ordan hemen bunu nasıl engelleyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kabul etme duelleri :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 duel yapınca ölmüyosun gerçi,az gücün kala bitiyor duel. kaçmana gerek yok yani .)[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 warrior noobsa onu kimden öğrendiysen onlar noob ve sende[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 millet anırıyor warrior nerf yesin diye senin lafına bak[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: mert1014, 14 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: warrior noobsa onu kimden öğrendiysen onlar noob ve sende Iyi de adam etrafindan duyduklarini "dogru mu" diye sormus. niye hakaret ediyorsun?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Çünkü arkadas noob kelimesinin internasyonal :) sözlükteki karsılığı adam daha lvl 1 den baslamıs öle olmaz da böle olur diosunuz yok sen nası çalişiosun hehe komik bunlar abi boswerin siz bunları gidin kasın açin who yu bir refresh sorun bi lvl 60 priest ve warrior a ne dir abi naapmaliyiz diye en temizi bence[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 warrior priest veya warrior druidi tercih ederim hep birlikte oynucaz diosanz çok güsel geçinirsiniz item sorununuzda pek olmaz.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben fantastik bi ikikli soolicem shaman + druid walla bis bi ara bi arkla yapıoduk soora o oyunu bıraktı ama bırakana kadar pvp pve cook super gidioduk 2 tank 2 healer 2 dd oluo cokda super oluo :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… homeric Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mertmisin neysen adam gibi konuş seni noob ezmesi yaparım ben adam gibi bi yerden böle duydum dedim sen tabi kişiliksiz bi herif olduğunu çok güzel belli ediyorsun seninle herhangi sidik yarışınada giremem burası yeri değil daha güzel sözlerim de var senin gibi kişiliksiz kendini bi bok sanan hayvanlara ama neyse burası yeri değil!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bide yeri olsaydı neler saydırcaktın. Biraz sakin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Bloodthirst, 15 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ben fantastik bi ikikli soolicem shaman + druid walla bis bi ara bi arkla yapıoduk soora o oyunu bıraktı ama bırakana kadar pvp pve cook super gidioduk 2 tank 2 healer 2 dd oluo cokda super oluo :D abi evet. ben zamanında 43 ken 44 shamanla, 5 ally 47 warrior,40-44 2 tane paladin 43 mage 38 warlock geberitp durmuştuk 1 saat boyunca.BG ye girsem okadar hk almazdım[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o olay ayzış hehe 24 saat oyanrız lol bellı bı zamandan sora oyuna asıkta olsanız refleksler ucuyor zırt pırt gebermeye baslıyorsun gozlerın kapanmaya baslıyor ve oyun tad vermıyor o zaman dıyorsunkı yatmam lazım artıkın 15 saat onlıne suresı yapamaz kımse bı ınsan uyku uyumadan max 3 gun durabılır calısıyorsan mınımum bı 9 saat ıse gıtmen lazımkı ısyerı senın degılsede uykusuz gıdersen kovulursun yanı calısıyorsan max onlıne saatın 4-5 ı gecemez ben calısmıyorum okulum yok daha 7-24 evdeyım buna ragmen max onlıne saatım gunde 8-9u gecemıyor kaldıkı yaptıgım tek sey wow oynamak[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben "aga itaem plsss mmaney plsss"den bıktıgmdan dolayı belkide abilerim oynuyor die Wow oynayacam Ama BEn şöyle bir şey istiyorum Lvl kasarkan bile eglene bilecegim birşey çünkü cok cabuk sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 wowda ilk seviyelerde pek eğleneceğini sanmıyorum. 2 ay sonra geçen gün arkadaşın level 22 warlocku ile oynadım da, 46 druidimin havası bir ayrı. yapabildiğin büyüler kısıtlı, büyü hasarı komik. benim şu ana kadar level kasarken eğlendiğim tek oyun diablo 2. ama bence WoWa böyle bir beklentiyle başlama (yani her levelda eğleneceğim diye). bir zaman sonra 'lan verin elime 60 priesti de oynıyayım' gibi armut piş ağzıma düş mantığına girebiliyorsun. warrior, priest ve özellikle druid gibi sınıflarla her zaman eğlenebilirsin. oyun başından beni en çok bayan karakterler mage, hunter ve warlock olmuştu. kişisel beceri ve oyun tecrübesine göre değişir tabii ki. edit : level 44 değil, 46 olacak o.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [Bu mesaj Zeppelin tarafından 14 Kasım 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Iki tane gnome female mage acin, birde ustunuze bole cicili bicili, alli morlu entariler cekin ele ele tutusup seker kiz candy formatinde badlands a gidin. Hatta isimlerinizi de cookie ve candy yapin yemin ediyorum serverin en cok aranan ikilisi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 giber ben radikal gazatesinin internet sayfasını günlük olarak hazırlıyorum haftada 3 gün izliyim saat gece 8 de işe gider sabaha karşı 3 te çıkarım geriye kalan zaman benim epey çok bakalım başladık şu yeni açılan serverda ben warior arkadaşımda priest açtık human bakalım eğeniyoruz ancak party nasıl kuruluyor newbee ötesiyizde birazcık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bide sorunum devamlı duello yoluyor adamlar önce anlamadım ne diye bi oek bastım daldı bana mage 5 level ben daha 1 level priest kaçtım ordan hemen bunu nasıl engelleyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kabul etme duelleri :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 duel yapınca ölmüyosun gerçi,az gücün kala bitiyor duel. kaçmana gerek yok yani .)[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 warrior noobsa onu kimden öğrendiysen onlar noob ve sende[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 millet anırıyor warrior nerf yesin diye senin lafına bak[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: mert1014, 14 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: warrior noobsa onu kimden öğrendiysen onlar noob ve sende Iyi de adam etrafindan duyduklarini "dogru mu" diye sormus. niye hakaret ediyorsun?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Çünkü arkadas noob kelimesinin internasyonal :) sözlükteki karsılığı adam daha lvl 1 den baslamıs öle olmaz da böle olur diosunuz yok sen nası çalişiosun hehe komik bunlar abi boswerin siz bunları gidin kasın açin who yu bir refresh sorun bi lvl 60 priest ve warrior a ne dir abi naapmaliyiz diye en temizi bence[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 warrior priest veya warrior druidi tercih ederim hep birlikte oynucaz diosanz çok güsel geçinirsiniz item sorununuzda pek olmaz.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben fantastik bi ikikli soolicem shaman + druid walla bis bi ara bi arkla yapıoduk soora o oyunu bıraktı ama bırakana kadar pvp pve cook super gidioduk 2 tank 2 healer 2 dd oluo cokda super oluo :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mertmisin neysen adam gibi konuş seni noob ezmesi yaparım ben adam gibi bi yerden böle duydum dedim sen tabi kişiliksiz bi herif olduğunu çok güzel belli ediyorsun seninle herhangi sidik yarışınada giremem burası yeri değil daha güzel sözlerim de var senin gibi kişiliksiz kendini bi bok sanan hayvanlara ama neyse burası yeri değil!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bide yeri olsaydı neler saydırcaktın. Biraz sakin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Bloodthirst, 15 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ben fantastik bi ikikli soolicem shaman + druid walla bis bi ara bi arkla yapıoduk soora o oyunu bıraktı ama bırakana kadar pvp pve cook super gidioduk 2 tank 2 healer 2 dd oluo cokda super oluo :D abi evet. ben zamanında 43 ken 44 shamanla, 5 ally 47 warrior,40-44 2 tane paladin 43 mage 38 warlock geberitp durmuştuk 1 saat boyunca.BG ye girsem okadar hk almazdım[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar