Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya gece gece aklıma geldi. Hani şu ince akvaryum tarzı şeylerin içine kum dolduruolar sonrada artık hangi tür ise karıncaları koyup. Hem nasıl yaşadıklarını görebiliosun hemde besliosun işte. Böyle bi şeyi nerden bulurum bide böle bişey hiç beslemiş olan varmı?[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende bir ara almayı istemiştim hala fantazilerim arasında mevcut. hiç biryerde bulamamıştım. yabancı ülkelerde satıyorlar. bulursan banada söyle nereden bulduğunu :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Çok küçükken kavanoz ile yapmıştım böyle bişiler. Ama sonunda büyük böcek hepsini yemişti. Pek çiftlik havası yoktu yani.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İstanbuldaysan bulabilme şansın daha yüksek.Eminönü tarafında her tür hayvan satılıyor.Oralara göz at, olmazsa dışardan bile getirebilirler.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kendimiz yapamaz mıyız ki[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Olmaz bişey değil bence.Ama içindeki kum gibi olan malzeme kalıp olarak çıkarılıo galiba.Yani zahmetli olur sanırsam.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Kendercik, 09 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Çok küçükken kavanoz ile yapmıştım böyle bişiler. Ama sonunda büyük böcek hepsini yemişti. Pek çiftlik havası yoktu yani. eheheh :D :D[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=145101[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: PrudenT, 09 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 09 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Çok küçükken kavanoz ile yapmıştım böyle bişiler. Ama sonunda büyük böcek hepsini yemişti. Pek çiftlik havası yoktu yani. eheheh :D :D ueuheu +1[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Asagida anlatilanlar yalan degildir lutfen kisiye satasmayin ! Benim cabbar die karincam wardi erik kabi icinde 1 gun beslemistim sonra hoca kizmisti kucucuktuk tabi sonra derste cam kenarina koydum tenefute bi baktik cabbarin evi ucmus herkes asagiya indi bi baktik cabbardan eser yok 3-5 kisi aglamisti..Ben cool cool benim yuzumden oldu die triplere girmistim :) ama ogrendim ki karinca oyle bi yerden dusunce olmezmis ! Mutlu ol Cabbar kalbimiz seninle :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bulursanaız haber verin 6 aydan sonra atcaksan napcaksın[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bizim arkadaş karınca topluodu,yakıodu onları,koku bombası yapımında falan kullanıodu..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Narstil, 10 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: bulursanaız haber verin 6 aydan sonra atcaksan napcaksın fistan bulmuş işte Karınca Yuvası[signature][hline]PetLine Veteriner KliniğiSmoke Kills[Bu mesaj Joe tarafından 11 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 iyide cocum yazmıs jel 6 ay idare ediyo diye sonra atıyon çöpe kabını falan kapisss[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bi tane daha al...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Narstil, 11 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki: iyide cocum yazmıs jel 6 ay idare ediyo diye sonra atıyon çöpe kabını falan kapisss karıncaları 38 yıl beslicek halin yok heralde? hacıyada gönderirsin sen onları o zaman :/[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yaramaz o jelden olan yuva 8-10 tane karınca dolaşınca bişeye benzemez akvaryum gibi birşey olucak böyle büyükce koloni kurucaksın arada yüzeye başka böcek atıcaksın karıncalar orduyu yollucak dagıtıcaklar böcegi fln kücükken epey hevesliydim dönem dönem kavanoza koyardım hatta bir ara 6-7 çeşit böcegi doldurmustum ne günnerdi :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 küçükken bende bahçeden 6-7 tane çiçekle 10-12 tane bal arısını bi kavanoza doldurmuştum.(çiçeklere konan arıları üstünden kanatlarını tutarak yakalamıştım) o kavanoz bi gün bal dolacak!!![signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 belli olmaz belki mezara kadar götürürüm :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bizde ilkokuldayken duke guybrush la beraber yapmıstık camcudan ona guzlce kestırmıtık fılan yapmıstık sonra onu gece bahcede kartonun ıcıne koymustuk komşu görmüş anneme bomba gibi filan demiş korkmuslar bozmuslar dagılmıs tabı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bizim evi satayım sana Yatıncaya kadar dibinde oldukları için herşekile inceleyebiliyorsun:D gerçi biraz izinsiz besleniyorlar ama...[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 AntWorks çok cool duruyor[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 böööö :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bakımı zor olur bu hayvanların ya. Ayrıca Türkiye şartlarında epey zor olur. Acil birşey olur kırılır akvaryum falan. Hemen gidip alabilecegin bir yerde olmaz. Zor yani.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar