BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ne mutlu dimi acı yaşam :) ehehe neden yazıyorum bende bilmiyorum. Dün doum günü partim vardı zevkliydi baya. Ama sarhoş olup insanlar dertlerini unutunca daha zevkli olmuştu :P . İnsanlar kendini unutmadan pek mutlu olamıyor sanırım ehehe :D Nedendir bu böyle anlamadım bir türlü anlamamda belki ??? Hem banane dimi !!! Banane yaa !!![signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 insanların kendilerini unutması hayvanca bence. İnsan gibi yaşamak için insan olduğunu bilerek insanlığını unutmayarak, insanlara arasında içip, insani dertlerini unutmaması lazım. ps:ne yazdıım hakkında en ufak fikrim yok[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sarhoş olmak güzeldir, insan unutur herşeyi geçicide olsa. Belki de en masum halimizdir sarhoşluğumuz.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fede, 13 Kasım 2005 12:30 tarihinde demiş ki: insanların kendilerini unutması hayvanca bence. İnsan gibi yaşamak için insan olduğunu bilerek insanlığını unutmayarak, insanlara arasında içip, insani dertlerini unutmaması lazım. ps:ne yazdıım hakkında en ufak fikrim yok bence deil kendilerini demedim zati acılarını demiştim harbiden ne dediğini anlamamışsın yada bende anlamadım ne diyoz biz o_O[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hergce tekrar tekrar içip içip sarhos olan insanlarin bunu yapmasindaki amaç zaten kisa süreli olsada dertlerini unutmak istegidir...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sarhoş olunca bir çok şeyi unutur gidersin o anki güzellikle. Beyin bir noktaya istesede adepte olmadıgı icin ortaya salak salak seyler yapmanız icin heves gelir ve gülersiniz edersiniz. Gecmis doum günün kutlu olsun bu arada.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar