Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Factionlar arası duel

cucehan

Öne çıkan mesajlar

İlk başıma gelen ve merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum. 1 hafta kadar önce Donmorgoh'da gördüğüm bir shaman bana düel teklif etti. Normal düel teklifi penceresi geldi ve düel yaptık. Daha sonra barrense gidip bu düel olayını denemeye çalıştım ama olmadı.
Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse beni sevinirim. Factionlar arası düel nasıldır? neden ben düel teklif edemedim? Yada o nasıl düel teklif etti?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Breedan, 14 Kasım 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
Nası bakıyosunuz
item lara war mı öle bisiy fena olmaz aslında

bi priest bulunur priest adamı mind controle alır veee ispect açılır[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Rachete bi ally raid gelmişti, sanırım barenste filan eğlenicekler biraz, arkadaşlar yuvarlak oluşturup konuşamaya başladılar sanırım yapıcakları atağı planlıyolardı, rachetin ortasında yaklaşık bi 30 tane lvl?? kurukafa ally bende o sırada lvl 20lerde orc hunter, dwarf huntarın itemlrine bakmak için sağ tıkladım, bizimkisi yavaş yavaş yürüp kılıçla bi tane vurdu bu huntara ally raidin tam ortasındayım bi süre donup kalıp, uzun uzun baktılar bana sonrasın tahmin edbilirsiniz sanırım... :D

Oyuna yarım saat sonra girebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...