cucehan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İlk başıma gelen ve merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum. 1 hafta kadar önce Donmorgoh'da gördüğüm bir shaman bana düel teklif etti. Normal düel teklifi penceresi geldi ve düel yaptık. Daha sonra barrense gidip bu düel olayını denemeye çalıştım ama olmadı. Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse beni sevinirim. Factionlar arası düel nasıldır? neden ben düel teklif edemedim? Yada o nasıl düel teklif etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /duel yazıosun oluo yaws :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hehe bende bir kere pvp enabled bi hordun itemlarına bakayım diye sag clicklemiştim BRS girişinde :) gerisi pek hoş olmamıştı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana da olmustu aynisi Abso. =)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 not: pvp serverindeyim. Söyledikleriniz pvp serveri için değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Nası bakıyosunuz item lara war mı öle bisiy fena olmaz aslında[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evt pvp için /duel yaz yeter adama tıkladıktan sonra[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yes[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saolun, en kısa zamanda barrens de deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Breedan, 14 Kasım 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Nası bakıyosunuz item lara war mı öle bisiy fena olmaz aslında öyle bişey var ama hacktool sanırım.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 execute vurursam olur mu yoksa %1 saglik mi kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla duruma göre sonucta normal deal dede ölebilior arada :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Breedan, 14 Kasım 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Nası bakıyosunuz item lara war mı öle bisiy fena olmaz aslında bi priest bulunur priest adamı mind controle alır veee ispect açılır[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Buldum ve baktırdım diosun yani bizim arkadas daha çok ab de adamları ucurumdan atıo eğlenioruz :D faction duel sadece duele çagrimi yoksa ciddi ciddi duel mi yapıoruz kimse bulasamıo mu mesela[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /inspect yemiyor mu? denemem lazım[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /duel i denedim sv de yemedi? :D[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Absolut, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Hehe bende bir kere pvp enabled bi hordun itemlarına bakayım diye sag clicklemiştim BRS girişinde :) gerisi pek hoş olmamıştı :) Booty Bayde Yapmıştım :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 pvp yi nası enable ediyoruz??[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /pvp[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cisimizi nasil yapiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saçma saçma sorular sorma tabii ki /çiş[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 /e işer.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Rachete bi ally raid gelmişti, sanırım barenste filan eğlenicekler biraz, arkadaşlar yuvarlak oluşturup konuşamaya başladılar sanırım yapıcakları atağı planlıyolardı, rachetin ortasında yaklaşık bi 30 tane lvl?? kurukafa ally bende o sırada lvl 20lerde orc hunter, dwarf huntarın itemlrine bakmak için sağ tıkladım, bizimkisi yavaş yavaş yürüp kılıçla bi tane vurdu bu huntara ally raidin tam ortasındayım bi süre donup kalıp, uzun uzun baktılar bana sonrasın tahmin edbilirsiniz sanırım... :D Oyuna yarım saat sonra girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar