Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Höng eski bölümmü yayınlıyorlar :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 402 yayinlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 İlginç bunlar karma sırasızmı yayınlıyorlar 406 yeni bölüm diil mi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Neyse... :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ne manyaksınız ha bolumleri sayıyorsunuz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 kim ne derse desin manyak bi bölümdü kenny nin pilli kamyonu ve ölüşü süperdi sonunda cartman kıçından disneyland i çıkardı o sırada yerdeydim ben zati zuahuhauha[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Seyretmemiştim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ehe dogru 401mis ama nedense orjinal yayin tarihi 402'den sonra o yuzden karistirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 317. bölümde ne var peki ? onu niye atladılar ? [Bu mesaj Predator- tarafından 22 Şubat 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 zhauh evt jankıs bende yerdeydim o sırada zuhaue[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ne anlıyorsunuz şu kocakafalı banal şeylerden komik bile değil. *!Bu kadar sp fanatiği içinde bunu söylediğine inanamamaktadır*[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 CRUCIFY CRUCIFY!!! bu smiley sitesini kapatanlari dovecem [Bu mesaj HellHound tarafından 22 Şubat 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Esprileri anlayana komik, benim kuzenim de izlerken saf saf bakıyo ve bana dediği şey "barkın abi ne anlıyorsun bunlardan ben bişii anlamıyom??" En sevdiğim espri türü olan başka kaynaklara yapılan göndermeler, onları kimse anlamıyoken ben gülüyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 o cartmanın kıçından disneylandı çıkardığı yerde yere düştüm ben. olamaz böle bişi ya nası gülüorum o kadar ben de annamıorum[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Volfied, 22 Şubat 2003 14:29 tarihinde demiş ki: Esprileri anlayana komik, benim kuzenim de izlerken saf saf bakıyo ve bana dediği şey "barkın abi ne anlıyorsun bunlardan ben bişii anlamıyom??" En sevdiğim espri türü olan başka kaynaklara yapılan göndermeler, onları kimse anlamıyoken ben gülüyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Niçin direk aptal yerine koyuyorsun ki? Emin ol ki senin kadar zeki olmadığını düşündüğün çoğu kişi en az senin kadar zeki.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 favori karakterim nihayet gözüktü:timmyyyyyyy bugün kenny nin ölümü manyaktı bi de kyle ın entelliği eauh dünkü bölümle başlayan 4.sezon aldığım sağlam kaynaklara göre toptan manyakmış .. tit ![hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Kameradan sol salak esprisi süperdi.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Deep-Night, 22 Şubat 2003 13:07 tarihinde demiş ki: Ne anlıyorsunuz şu kocakafalı banal şeylerden komik bile değil. *!Bu kadar sp fanatiği içinde bunu söylediğine inanamamaktadır*[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Seni kınıyorum Deep. Birkaç bölüm seyret hoşuna gideceğine eminim. Tabii ki biraz da tarz meselesi. Sözgelimi bir çizgifilmde senin için önemli olan iyi çizimler ise o zman beğenmemen normaldir. Ya da ne bileyim Tom&Jerry tarzında aksiyon içeren çizgi filmler senin tarzın ise o zman da beğenmemen doğaldır. South Park "büyükler için çizgi film" diye adlandırılabilecek bir tarz çizgi filmdir. Bu nedenle diğer çizgi filmlerden çok farklı yanları vardır ve Doğal olarak herkesin beğenmesi de beklenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yok canım şaka yaptım o sözde (: Ama gerçekten volfiede kızdım ![hline]B.A.Z. ! :utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 23 Şubat 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Esprileri anlayana komik demişim, anlamayan salaktır düşüktür dememişim, dikkatli oku.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 allah! bilgisayarın başından kalkığ sp izlemenin zamanı gelmiş demek ki! TİMMEAAAH![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bence yakın anlamlara geliyor.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Flashda yapılmış olma ihtimali var mı öyle şeyler duydum.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya baksanıza s anda sp nın lotr bolumunu ındırıyorumda guzelmı bılıyomusunuz? 10mb kaldı ama dıal ım ıste kahretsın coook yavas[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya bu indirdiğiniz sp ler ingilizce dimi?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar