SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1 ay kadar önce eniştem vefat etii.46 yaşındaydı kalp yetmezliği vardı.Hastanedeydi son 3 ay.Hep evine gitmek,orda ölmek istedi.Olmadı.Fakat evin kapısının önünde bizim arabanın kasasındayken(maşallah cenaze arabası gibi sülalenin ölülerinin musalla taşından önceki son durağı) tabutu açtılar(kızları istedi).Yüzü eve doğru bakıyodu(tesadüfen! öle yanaşmış araba) ve sağ gözü çok hafif bir şekilde açıktı.Resmen evine bakıyordu...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: BulletRide, 13 Kasım 2005 01:52 tarihinde demiş ki: ARkadaşım muhabbeti sürdürmesen gerçekten kendi adıma konuşmayacağım burdaki çoğu kişinin bu konudan rahatsız olduğunu düşünüyorum... Uzatmadan acını kendin yaşasan... Tekrar başın sağolsun... Okumadan geçemedim ama bence hiçte kötü bişey diil burda sadewce sevinçlerimizi paylaşmıyacağız.Aynı zamanda hüzünlerde paylaşılmalı di mi?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 paticikte gördüğüm en acayip konu herhalde....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: SeaGle, 13 Kasım 2005 11:59 tarihinde demiş ki: 1 ay kadar önce eniştem vefat etii.46 yaşındaydı kalp yetmezliği vardı.Hastanedeydi son 3 ay.Hep evine gitmek,orda ölmek istedi.Olmadı.Fakat evin kapısının önünde bizim arabanın kasasındayken(maşallah cenaze arabası gibi sülalenin ölülerinin musalla taşından önceki son durağı) tabutu açtılar(kızları istedi).Yüzü eve doğru bakıyodu(tesadüfen! öle yanaşmış araba) ve sağ gözü çok hafif bir şekilde açıktı.Resmen evine bakıyordu... Insanlar bu tarz tesadüflere çok duyarlı olduğundan en küçük ayrıntıyı abartarak oha dinime bak neler de yapıyo adam ölmüş hala kafasını çevirip evine bakıyo ya diyebiliyolar.Tamam sen öyle demedin anlıyorum seni, tesadüf işte vs vs...Bence tesadüften ötesiyle alakası yok saçmalamayın[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Famy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 basın saolsun Allah rahmet eylesin.. aslında ölünün ağır bı kokusu olur ancak bazı kımyasallarla bu koku gıderılebılıyor boyle bısey kullanılması olasılığı yuksektır bence.[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me... zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence olsa olsa psikolojiktir... ama mide kaldırdı bu konu da yani.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya allah belanizi versin be, sabah sabah midemin icine ettiniz yine, abi acilir mi böyle bir baslik?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hepimiz bi gün gebericez dolu dolu manyakça yaşayın hayatınızı children (çıldırın) :D [Bu mesaj KahnX tarafından 13 Kasım 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Başın sağolsun.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 basin sagolsun ama chemicalin dedigi gibi gülsuyu muhtemelbi opsiyon[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence Psikolojiktir... Yada herzaman öyle kokuyordurda belkide alışkın olduğundan farketmemişsindir.O ölüm anındaki psikolojiyle kokusunu yeni farketmiş olabilirsin[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Camide yıkanıyorlar falan ya. Muhtemelen o zaman bişiler yapılmış. Tam neler yapılıyor bilmiyorum ama öyledir herhalde.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya yeter tamam down bu konu allahallah[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuda bir sorun yok ki. Benim ananem hala hayatta, ne mutlu. Buna şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor bu topic bence. Sevdiklerimizin değerini bilmemiz gerektiğini.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar, başşsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun. bir patinin de dediği gibi burada herşey paylaşılır. Acı benimdir ve ben paylaştım. Bu konuda tasarruf sahibi benim sanırım... Daha önce dediğim gibi ne bir kimyasal söz konusu, ne de gülsuyu, ayrıca bu tecrübem hasıl olurken cenaze de yıkanmamıştı dahaden... tüm süreç boyunca yanındaydım anneannemin. İnternetteki araştırmalarım da fayda vermeyince tecrübelerinize başvurdum... Benim yaşadığıma benzer bir durum yaşayan olmaması garibime gitti... Açıkçası bu tür şeyler bana da çok fantastik gelir (mesela evine bakan kişi benim biraz garibime gitti). Ama anneannem hakikatten apayrı birisi idi. Ve gerçekten de parfüm gibi idi!! Ayrıca, konunun mide kaldırdığını söyleyen hatta abartıp "allah belanızı versin" diyebilen patavatsız arkadaşlara diyecek birşey bulamıyorum. Konuda içeriğin ne olduğu gayet açık... ne zorunuz var da girip okuyorsunuz? Ne kadar basiretsiz düşüncesiz insanlarsınız be!!! Ben kendi öz, çoook sevdiğim anneannem hakkında böyle konuşabiliyorum, çünkü hayatın gerçekleri ile yüzleşebiliyorum ve sonuna kadar sorgulamaya araştırmaya çalışıyorum. AMA duygusuz bir insan değilim!!! Biraz düşünerek konuşun, daha bugün gömdük anneannemi, abuk subuk konuşmayın bir zahmet!!! KahnX, konuyu kapatıp kapatmadığımızdan sanane bir zahmet? açma, okuma!! hey Allahım!! Bir de "allah belanızı versin" diyen arkadaşa "bilmukabele" demekten ve kendinin "Allah" inancını bir daha sorgulamasını önermekten başka birşey diyemiyorum.... akıllı olun lütfen... ama bilmiş olmayın.... :/// [Bu mesaj moriteri tarafından 14 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 başın saolsun...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!!
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Muhallebi, 13 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Konuda bir sorun yok ki. Benim ananem hala hayatta, ne mutlu. Buna şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor bu topic bence. Sevdiklerimizin değerini bilmemiz gerektiğini. +1... anlayış farkı işte...devekuşu gibi kafanızı toprağa gömmek, kıçınızın dışarıda kalmasını engellemiyor. Hepimiz ve tüm sevdiklerimiz bir gün ölecek, bundan şüphesi olan mı var? Şu anda elinizde olan hayatınıza ve sevdiklerinizin hayatlarına şükredin...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 belki de oyle kokmasının bilimsel açıkaması wardır (ben biraz araştırdımda bulamadım birşeyler).çünkü insan cart! diye ölmüyor. Belki ölüm sırasında terleme yoluyla farklı bir sıvı çıkıyordur bununda kokusu güzel olmasa bile garip ve hoş olabilir.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - !
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben inanırım valla kesin manevi bir şeydir. Mesela bazı insanlarda da öldükleri an yüzünde bir tebessüm belirirmiş bir süre sonra kaybormuş o ifade.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Başın sağolsun arkadaşım. Bende dedem vefat ettikten sonra yıkanmasına yardım etmiştim ve yüzü çok masumdu hala unutamam o günü :( Allah ailene ve sana sabır versin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
TiReSiAs Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 başın sağolsun, mekanı cennet, toprağı bol olsun...
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mekanı cennet olsun, huzur içinde yatsın. Sanada başın sağolsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
CraitChiK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bunun açıklaması olamaz.Ama mantıklı olursak tamamen psikolojik olmasına bağlıyorum.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence ölüm ölenin karakteri gibi kokar. başın sağolsun...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar