Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bilgisayar açılış mesajları şöyle olurdu : - Ad Soyad girin -Şifrenizi girin -İkametgah girin -Nüfus sureti girin -Annenizin kızlık soyadını girin E-mail almak için yapılması gereken şeyler : 1.Nüfus cüzdanı aslı ve noter tasdikli fotokopisi 2.İkametgah senedi 3.Savcılıktan iyi hal kağıdı 4.6 fotoğraf 5.Son 3 ay içinde alınmış isme tescilli elektrik,su,doğalgaz faturası(ödenmil olacak) 6.Erkek kullanıcıların askerlikle ilişkileri olmadığına dair tecil belgesi veya teskere belgesinin noter tasdikli sureti. 7.18 yaşında küçük kullanıcılarda velilerin yazılı izin belgesi Kaynak :Bursa Gazetesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bir şirketin yaptığı araştırmaya göre %60'ımız daha internetin ne olduğunu bilmiyo. Bırak keşfetmeyi falan.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Oldu artık. 10 kişiden 6 sı bilmicek interneti. reklamlar bas bas bagırırken e-kolay.net hayatın bir tık önünnde www.garanti.com.tr derken marketten çok internet cafe var. Saçmalar oldunuz öglen vakitlerinde =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :) o kadar cok deildir belkı ama yıne ınternetın sadece kısısel duyguları tatmın etmek ıcın kullanan türk genclerımız var :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lol[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godric Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 10 kisiden 6 si interneti bilmiyormus. >>>>>>> çok saçma bir istatislik dogrulugundan emin degilim. ayrica neden türklügü kücültüyoruz ki ,türkler dogru düzgün bir is yapamaz mi? kücültelim türklügü cebimize koyup gezelim o zaman. oldumu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok güzel ühehehe... türklüğü küçültmekten ziyade türk usulu diyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 davion madalya helal olsun bee[signature][hline]Dayan sabır gerek Yolun uzun ,vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebeb-sonuç : gecem hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Davion, 14 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Bir şirketin yaptığı araştırmaya göre %60'ımız daha internetin ne olduğunu bilmiyo. Bırak keşfetmeyi falan. araştırmama göre her 10 daviondan 10u matematik bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lol :) [signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 14 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Türklerin interneti bilmemesi gibi birşey olamaz çünkü en fazla internet kullanan ülkeler klasmanında top 10 daydık yanılmıyorsam...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Güzel bi eleştri olmuş ama her ülkede olur böle.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu olaylar harbi böle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 batıda belki cok ei bilinio olabilri intenet ama dogu illerinde mardinde batmanda cogu kisi bilmez[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ulkenin daha %20 si okuma yazma bilmiyor gayet normal interneti bilmemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Utanıyorum ve inanılmaz rahatsız oluyorum artık Türkiyede durum şöyle yok böyle gibi yazılar okumaktan.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 türkler interneti bulsaydı. bunların hiçbiri olmazdı. internet bundan 100 kat daha hızlı olurdu. çok daha iyi olurdu. ben de bunları iddia ediyorum nolcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gazeteler toplumun ortak yayın organı ve en ucuz okuma araçları olarak böyle yazılarla Türk toplumunu yermek yerine övülecek özelliklerimizle kahvedeki Osman abinin ve ya evinde sabah gazetesini okuyan Hikmet Bey'in Türklük duygularını kabartsa?Yermek kolay biraz övmek gerek o kadar da berbat bir toplum değiliz heralde..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 interneti turkler bulacak seviyede olsaydi bi kere toplum duzeni olaganustu olurdu.cunku o toplumdan interneti bulanda cikar herturlu bilimsel olayi icaat eden veya bulan kiside cikar.bizim toplumumuzun o hale gelmesine daha var ama iyi yoldayiz gibi gibi =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pop-up Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Turk insanın yuzde 60 sının interneti bilmemesi gayet olagan bi durum bence hicde mantıksız diil siz heralde herkesin ekonomik durumunu kendiniz gibi sanıosunuz millet simit alırken dusunuo acaba para harcasammı die siz internet cafe dionuz doguda Ataturk'u su anki cumhurbaskanı sanan tipler bile var adamlar interneti bilsin... ayrıca en ufak seyde bile kendi memleketimize bok atmayı seven insanlara bende kıl oluyorum gecen biri trafik kazasıyla ilgili bise yazmıstı birisi burası turkiye demis .. nası bi mantalitedir bu yaa [Bu mesaj pop-up tarafından 14 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İnterneti Türkler bulsaydı İnternet tamamen aylak aylak takılmaya yarardı, içinde araştırma namına tek bir harf bile bulamazdınız(Full kahvehane ortamı) Başka bi ihtimal yok yani:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sen türk'müsün ?[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Eternal, 14 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Oldu artık. 10 kişiden 6 sı bilmicek interneti. reklamlar bas bas bagırırken e-kolay.net hayatın bir tık önünnde www.garanti.com.tr derken marketten çok internet cafe var. Saçmalar oldunuz öglen vakitlerinde =P hakli olabilirsin belki. ama istanbul'da yasayanlarin 40%'inin bogazi gormedigini dusunursek olabilitesi var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok güzelde böle yapmazdık ya :) [Bu mesaj Darker tarafından 14 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: riglous, 14 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Oldu artık. 10 kişiden 6 sı bilmicek interneti. reklamlar bas bas bagırırken e-kolay.net hayatın bir tık önünnde www.garanti.com.tr derken marketten çok internet cafe var. Saçmalar oldunuz öglen vakitlerinde =P hakli olabilirsin belki. ama istanbul'da yasayanlarin 40%'inin bogazi gormedigini dusunursek olabilitesi var. sallama kelimesinin sınırlar ıböyle zorlanır, anlamıyorum neden kendimizi ezmekten zevk alıyoruz? Hayatı boyunca 2 kere banyo yapmış olan elin gavuru hiç ezdirmiyordu kendini zamanında[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 14 Kasım 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar