Marks08 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 arkadaşlar bi Shard Kurcam ve Scripter arıorum Lutfen BenlE oRTAK olmak isteyen warsa bana irc.doruk.net #forgive icq=247682888 Dostumun Serverı Sıkı Durun Yakında Lord of Darkplanes Shardı Kurulcak buda cok yakın bi arkımın serverı olcak #legends kanalından ulaşın E_l_r_O_n_d
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yeter artik, biktim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 :) server açmayan kalmadı her sphere kurup çalıştıran server açmaya kalkıyor artık. o kadar kolay değil...[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer"
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bana en cok ters gelen 'shard acicam scripter ariyorum' mesajlari. Bence bu ne demek; 'ben paticik scriptsdeki yonergeleri izlemeyi ve spheresvr.exe'ye cift tiklamayi basardim, simdi bana scriptleri calistiracak/editleyecek/yazacak biri lazim, ama shard owner ben olacagim tabii, esseksiniz siz'.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bakar misiniz, yardim edin, acil bakin, bakin lutfen, vsvs gibi konu icerigini anlatmayan topicler yukarida goruldugu gibi editlenir bu arada..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol ben de adam öyle yazdı sandım "vay be" demiştim :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: _-Sturm-_, 06 August 2003 14:58 tarihinde demiş ki: Sponsoruydu zartıydı zurtuydu hatalarıydı yenilikleriydi scriptleriydi müzikleriydi haritasıydı yeni eşyalarıydı grafikleriydi sesleriydi animasyonlarıydı şehirleriydi adalarıydı PvPdi RPdi şuydu buydu haklıydı haksızdı jaildi macroydu injectiondı çökmesiydi reklamıydı lameriydi ustasıydı newbiesiydi....... Daha çok şey sayabilirim... Zor iş.. p.s: işte server kurmak insanı bu hale getiriyor :-)[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Çok sevdim... İçeriği hakkında değil tamamen dil kullanımı ve uslup ile ilgili olarak söylüyorum. ÇOK SEVDİM. İmzanı da sevdim. yazını da. Umarım gereksiz mesaj atmıyorumdur, söylemek istedim.
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Arkadaşlar , sen bir şart kurcan , ben bir sıkrip yazcam ve tamam , Ben çok küsel sıkrip yazdığım için klasik sopa aramanda sana yardımcı olabilirim , [Sıkripfed i_sıkrip] DEF=i_sıkrip Color=color_o_sıkrip ON=@Dclick if src.tag.sıkrip 1 return 1 elseif src.tag.sıkrip 0 return 1 endif On=@Click if src.tag.sıkrip 1 src.name Sıkriptır Baba elseif src.tag.sıkriptır 0[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 EuHAUHAH Baggio yardın yine beni... :D Allah ta seni yarsın emi!!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 mmm yoksa sen marksman mısın ben lamerstyle nasılsın?[hline]
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ewet Marksmanım ve artık Guzel ve Özellikleri olan İtemler yazmaya başladım mesala Marksbow İsteyenler Script bölümünden Cekebilir...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 obaa marksman babs nası yazıyosun benim serverİmdE çalışır mısın b@b?? 56k bağlantı vra günde 24 saat açık baba p2 makina var süper baba lag 0 istersen seni sçripter alayım bab ha ne dersin sıtaff olmak için İCQ'ma geL: 4867432435454 bye bab oké
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Gelirim tabikide ama sen bence Benim kanalıma Uğra #mustang irc.doruk.net gel seni bekliyorumm...
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: MarksmaNn, 06 August 2003 18:50 tarihinde demiş ki: Gelirim tabikide........Lem git P2 makine Dial up dan Servermı acılır ancak 2 kişi oynarsınızz... allahımm yaa işte bi Kro dahaaa guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zıhaha bole bir gülüşü ilk kez yaptım wallah koptum :)"[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Öhöm pardon ama, AHAHA :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mumucoğlu Diğer Topice bak bi ....... Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 turkiye'de adam gibi scripter'lik yapabilecek kac adam oldugunu saniyorsun ki, oncelikle scripter ariyorsun, ne zannediyorsun, bir scp alip onu cali$tirabilen, iki tane sysmessage ve gump degi$tirip ben script yazdim diyen herkez scripter'mi? + eger ki$i gercekten bir scripter'sa paticik'ten baktigi sponsor'u bile belli olmayan bir proje'ye ba$vurur mu? sanmam. bu i$ler cevre i$idir, eger bir i$te tecrubeli ve iyiysen senin bulmana gerek yoktur, onlar seni bulur. dogru zaman, dogru yer. dogru ki$iler.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Jayz anlatmış , daha diyecek bir şey yok .. Haklı +1 Jayz[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Jayz Azıma Sıcdın yaa Sadece sordum daha yeni yeni Gumpmaker Kullanmaya başladım zaten scripterı Dialog için yazdım iTem için dğil item yazabiliorumm...........Allahıma bin Şükür________ :)"[hline] [Bu mesaj MarksmaNn tarafından 06 August 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Marks08, 06 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bi Shard Kurcam ve Scripter arıorum Lutfen BenlE oRTAK olmak isteyen warsa bana irc.doruk.net #forgive icq=247682888 Dostumun Serverı Sıkı Durun Yakında Lord of Darkplanes Shardı Kurulcak buda cok yakın bi arkımın serverı olcak #legends kanalından ulaşın E_l_r_O_n_d Arkadaşlar Buna Artık Gerek Kalmadı Kendim Programlarla Dialog yazabiliyorum Birazda Olsa Hata oluo ama Ve Scripter arıorum yazmdım Buna Binpişman Oldum Yazmaz OlAYDIM sAOLsun Mumcuoğlu ve LamerStyle Kardeşlerim Bana Yardım Ettiler....... taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: MarksmaNn, 06 August 2003 18:50 tarihinde demiş ki: Gelirim tabikide........Lem git P2 makine Dial up dan Servermı acılır ancak 2 kişi oynarsınızz... allahımm yaa işte bi Kro dahaaa ZOHAHAHA taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: MarksmaNn, 06 August 2003 22:46 tarihinde demiş ki: Jayz Azıma Sıcdın yaa Sadece sordum daha yeni yeni Gumpmaker Kullanmaya başladım zaten scripterı Dialog için yazdım iTem için dğil item yazabiliorumm...........Allahıma bin Şükür________ :)"[hline] [Bu mesaj MarksmaNn tarafından 06 August 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] dialog yapan scripter mı oluyo? bence scripter dediğin systemları yazmalı.. gerisini zaten SEN bile yaparsın :D MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Tazmanyak Scripter arıordum cunku benle beraber Dialog,Gump Menu yazcaktı ya banada Öğretcekti tabi de biraz Öğrendim bu işi Gumpmaker saolsun şimdi Buttonların Görevlerini yapmağı Öğrensem Daha Guzel Olcak AmA..... Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/149103-klasik-sopa-arayis-threadi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zıhaha bole bir gülüşü ilk kez yaptım wallah koptum :)"[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Öhöm pardon ama, AHAHA :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mumucoğlu Diğer Topice bak bi .......
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 turkiye'de adam gibi scripter'lik yapabilecek kac adam oldugunu saniyorsun ki, oncelikle scripter ariyorsun, ne zannediyorsun, bir scp alip onu cali$tirabilen, iki tane sysmessage ve gump degi$tirip ben script yazdim diyen herkez scripter'mi? + eger ki$i gercekten bir scripter'sa paticik'ten baktigi sponsor'u bile belli olmayan bir proje'ye ba$vurur mu? sanmam. bu i$ler cevre i$idir, eger bir i$te tecrubeli ve iyiysen senin bulmana gerek yoktur, onlar seni bulur. dogru zaman, dogru yer. dogru ki$iler.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Jayz anlatmış , daha diyecek bir şey yok .. Haklı +1 Jayz[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Jayz Azıma Sıcdın yaa Sadece sordum daha yeni yeni Gumpmaker Kullanmaya başladım zaten scripterı Dialog için yazdım iTem için dğil item yazabiliorumm...........Allahıma bin Şükür________ :)"[hline] [Bu mesaj MarksmaNn tarafından 06 August 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Marks08, 06 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bi Shard Kurcam ve Scripter arıorum Lutfen BenlE oRTAK olmak isteyen warsa bana irc.doruk.net #forgive icq=247682888 Dostumun Serverı Sıkı Durun Yakında Lord of Darkplanes Shardı Kurulcak buda cok yakın bi arkımın serverı olcak #legends kanalından ulaşın E_l_r_O_n_d Arkadaşlar Buna Artık Gerek Kalmadı Kendim Programlarla Dialog yazabiliyorum Birazda Olsa Hata oluo ama Ve Scripter arıorum yazmdım Buna Binpişman Oldum Yazmaz OlAYDIM sAOLsun Mumcuoğlu ve LamerStyle Kardeşlerim Bana Yardım Ettiler.......
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: MarksmaNn, 06 August 2003 18:50 tarihinde demiş ki: Gelirim tabikide........Lem git P2 makine Dial up dan Servermı acılır ancak 2 kişi oynarsınızz... allahımm yaa işte bi Kro dahaaa ZOHAHAHA
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: MarksmaNn, 06 August 2003 22:46 tarihinde demiş ki: Jayz Azıma Sıcdın yaa Sadece sordum daha yeni yeni Gumpmaker Kullanmaya başladım zaten scripterı Dialog için yazdım iTem için dğil item yazabiliorumm...........Allahıma bin Şükür________ :)"[hline] [Bu mesaj MarksmaNn tarafından 06 August 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] dialog yapan scripter mı oluyo? bence scripter dediğin systemları yazmalı.. gerisini zaten SEN bile yaparsın :D
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Tazmanyak Scripter arıordum cunku benle beraber Dialog,Gump Menu yazcaktı ya banada Öğretcekti tabi de biraz Öğrendim bu işi Gumpmaker saolsun şimdi Buttonların Görevlerini yapmağı Öğrensem Daha Guzel Olcak AmA.....
Öne çıkan mesajlar