Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman cidden Nerflenmeliymiş

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar daha oyuna başlamadan önce sayısız post okudum ; bazıları shaman overpowered diyodu , sonra destekliyenler ardından hiçbi shamana kesilmediğini söliyenler ; sonra o söyliyenlere meydan okuyan shamanlar vs vs..

Bu topiclerden çıkardığım özet şuydu : Evet shaman iyi ama overpowered diil , hybrid bir ırk ama wow da herkez eşit şansa sahiptir oynamasını bilmek yeterli..

Gelelim karşılaştığım gerçeklere :
Şuan lvl 34 shamanım var ; allience gördüğümde verdiğim tepkiler

lvl <34 : kesmiyim yazık , kassın
lvl 34-37 : neyse geçerken öldüriyim kaçmazsa ; kaçarsada uğraşamam
lvl 37-40 :hmm uğraştırıcak bu dikkatli olmak lazım, aptallık edersem ölme ihtimalim azda olsa var
lvl 40-42 : mage yada rogue warlock sa %80 ; diilse %50 keserim ama çook sakat
?? : mage warlock yada rogue ise alma şansım var oda flurry+crit windfurry ile iyi bi dmg oturtursam ve frostumu resist etmezse

Hayır çok ii bi oyuncu diilim her ne kadar shaman kullanmak çok zor olmasada ; Ama allience larda en az benim kadar biliodur oynamayı sanıyorum;

onu geçtim arkadaşımın lvl 34 frost-fire mage i var 1v1 yaptık ve sadece spell kullandım , melee yasak yenildi adam! hemde kaç kere

yorum size kalmış ; belki ilerde shaman güçten düşebilir bilmiyorum ama şu ana kadar saptadığım şeyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cabbarnuke, 12 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:yorum size kalmış ; belki ilerde shaman güçten düşebilir bilmiyorum ama şu ana kadar saptadığım şeyler bunlar.

Son dedigin seyle kendi fikrini curutmussun :D
level 60 olmadan karakterlerin gucu konusunda yorum yapmak hatali oluyor.Bazi siniflar onemli buyulerini yuksek lvlde aliyor fln...[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi ben de Warrior olarak Shaman'lara dedigimi soyleyeyim.
Low level : Vurduguma deymez. Yarisi bosa gidecek.
Same level : Vurayim olsun de nice magelerin ruhuna deysin.
High level : Ha sonunda vurdugum ise yarayacak. Silahi da denemek lazimdi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

ya biri shamana kesilir nerf der ,biri keser nerf der:D nolcak bu bizim halimiz be. ya mesele item ve classını iyi tanıyıp, taktik gelistirmek. ha bazı classlar digerinin antisi tamam ama bu her class icin gecerli. ve lvl dan lvl a fark var.
o senin kendinden 7-8 lvl yuksek olanları kesmen buyuk olasılıkla adamın oyunu bilmemesidir. veya itemı hala cok eski lvl dan kalmadır.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior kasarken aynı lvl hatta 1-2 lvl dusuk paladinler (sırf paladin de demiyim cogu class)olduruyodu beni genelde..60 oldum 1-2 item aldım UF bazı reward lar derken bi de bakmısım NERF Warrior!! diyecek seviyeye gelmisim..ilk vurus crit MS crit derken bi sure sora bu ne ya !? dedirtiyo gercekten..hele bi de enrage acıksa mob oldurur gibi .. i oldur dierine gec onu da oldur ortalıkta adam kalmasın bandaj at kendine yoluna devam et..

bunu neden anlattım onu anlatayım simdi :) shaman low lvl ların kralıdır hic kimse olduremez adam gercekten noob degilse..warrior un 60 taki durumu gibi 2vs1 bile oldurur milleti..ama krallıgı 60 tan sonra warrior a geciyo..su an bakın server lara horde da shaman dan daha cok warrior var..NERf shaman olayları biteli cok oluyo..kimsede nerf war! demiyo..paladin 40 ta 50 de neyse 60 ta da o hic bisey degismiyo cok iyi defansif bi karakter..tek basına bisi yapamaz ama bi warrior a yardım eden paladin cok buyuk isler basarabilir..

kısacası ben lvl .. yım benden +2 lvl ları kesiyorum kralım zamanlarını iyi degerlendirin..aslında bole olmadıgını anlayınca cok uzuleceksiniz cunku..
Sosyal ağlarda paylaş

ben olayı çözdüm arkadaşlar.

shamanın imba olduğunu düşünenler arasında en çok 20-40 arası leveller var. çünkü,mount yok,kaçma fırsatı olsa bile ghostwolf ile kovalayıp rahat bir şekilde kesebiliyorlar.

yani mage counterspelli alana kadar,shaman zaten ilk 6 level içinde yanılmıyorsam interrupt school büyüsünü alıyor zaten.
zaten shamanın silenceye ihtiyacı yok,grounding totem ve earth shock olduktan sonra.

diye düşünüyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 34 de maılsız we shock olayının o lvldekı karakterler ıcın fazla oldugu lvl degılmı. evet bazı karakterler cıdden lvl 60 da tam rayına oturuyor sımdı ısı bılmeyenlerede denk gelmıs olabılırsın ama saman orta bır karakterler hızlı oldurebıldı kadar hızlıda olur...burdanda herzamankı gıbı cıkan soz kotu karakter yoktur oynamasını bılmeyen oyuncu wardır .zaferı alan herzaman oyuncudur karakterıdegıl
Sosyal ağlarda paylaş

60 lvl shaman sahibi olarak diyebilirimki 60 lvl a yaklaştıkça iler değişiyor imba shaman olayı 20 - 30 veya 20 - 40 arası casterlara karşı. o levela kadar daha zayıf oldugumuz rogue ve melee ye karşı da 40 - 50 arası mail ile bir avantaj saglıyoruz ama 50 den sonra tepetaklak. Gerçi 35 lvl mageimle (şu anda silindi) shamanla karşılaştım adam %20 hp de ve manadaydı moblarla dövüşüyordu genede kesti beni[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 57 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 13 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki:

nerf meh veya learn to play nabss:)

NERF!!!!![signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...