Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar toplama bilgisayar almayı düşünüyorum ve elimde 800$ para var. Donanıma bayağı uzak kaldığımdan, hangi markanın hangi ürünün iyidir pek bilmiyorum. Bu parayla alabileceğim maksimum kaliteye sahip parçaları yazarsanız memnun olurum. Not : Bilgisayar oyun&internet için kullanılacak, dediğim gibi optimum çalıştıracak parçaları yazarsanız sevinirim.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sanırım masa üstü arıyorsun zira 800 $a laptop toplama birde :) pek bi zor olur mobil değilde donanım yazılımda tartışalım bu konuyu[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence arkadaşım AMD İşlem ci 2600 dicem ama biraz ısıma sorunu var onun için iyi fanlı bir kasa yap kendine sonra AMD dedikya ama anakart ve AMD Ekran kartı aldın mı bu iş tamam dır başka bir monitör mü valla ben MAXview diye bir marka kullanıyorum çok büyük ama Sorunsuz çalışıyor AMD 2800 serisinden sonra ısınma problemi yokmuş diye duydum Yani AMD takıl ...[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: DynamicK, 11 Kasım 2005 00:03 tarihinde demiş ki: sanırım masa üstü arıyorsun zira 800 $a laptop toplama birde :) pek bi zor olur Ehue evet Dyna masaüstü arıyorum :) AMD diyosun yani mawiman, ben de düşünüyodum onu da, o ısıtma sorunundan dolayı biraz çekincem var açıkçası...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 800 dolara intelde alabilirsin bence o kadar abartı bi işlemciye gerek yok oyun ve internet için.. hem para tuzagı bir çogu hemen düşüyorlar.. Uygun fiyat ve yüksek performans dersen (diger parçalar için ben gigabyte marka parçalara a bir bak derim..[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İşlemci : Athlon64 2800+ Anakart :Asus K8N Bellek : Twinmos 2x256MB DDR 400 Hard Disk : 80GB Samsung SATA (7200 rpm + 8 MB tampon bellek) Ekran Kartı : Winfast 6600 PCIe/AGP 8X Ses Kartı :Entegre CD/DVD ROM :Toshiba DVD-ROM Hoparlör : Philips MMS260 5+1 Kasa : Aopen H600-B05 Monitör : 17" Samsung 797DF Toplam : 776$ +%18 KDV : 915$[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 samsung hardisk sakın almayın aldıgıma bin pişmanım beş para etmez.. 10 dolar fazla verin gidin seagate yada maxtor alın[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 samsung hepsinden iyidir + asus k8n yerine msi k8n modellerini tavsiye ederim[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Intel'ler daha çok ısınır AMD'den. Üstelik çok eskiden olduu gibi AMD'ler yanmıyo artık. Güvenle kullanabilirsiniz. Zaten yeni işlemcilerin nerdeyse hepsi stok fanla tam olarak soğumuyo. Bende AthlonXP 2500+ var, stok fanla idare ettiğim halde 55C üstünü görmüyorum. Kasa tertibi çok önemli; düzenli ve temiz tutarsanız ısınmayı minimuma düşrüürsünüz.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yav sacma sacma konusmayın ekran kartının Amd si inteli olur mu alh alh. Amd 3000 venice epox 9npa 1024 twinmos ram x800 gt 120 gb hafıza samsung foxcoon veya fell kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Adamda 800$ var 1800$ değil.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Ivor, 11 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: yav sacma sacma konusmayın ekran kartının Amd si inteli olur mu alh alh. ekran kartından bahseden kim[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Anakart: Asus K8V İşlemci: Amd 64 3000+ Ram: Twinmos 512 MB DDR 400 PC3200 Harddisk: Seagate 80 gb Sata 8 Mb Önbellek Ekran Kartı: Asus Ti4600 128 MB Monitör: LG 17" T710 BH Dvd-Rw: Lg 16X Dvd Re-Writer Kasa: Asus T231 (Siyah) Bu özelliklere sahip bir bilgisayarın 1. ve 2. el fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi o bilgisini benle lütfen.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni amd ler ısınmıyor. makine tüm gün açık, işlemci 28 derece. amd sempron 64 2500. ultima,limewire,media player,word neredeyse sürekli açık. euhehu 65$ işlemci canavar gibi çalışıyor. işlemcide yinede athlon 64- 3000 i tavsiye ederim. 160 $ +kdv olması lazımdı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :tup: Fiyatlar hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 raminin fiyatı 85-95, amd athlon 3000+ venice'nin kdv dahil fiyatı 250ytl[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar