Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Önerisi

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar toplama bilgisayar almayı düşünüyorum ve elimde 800$ para var. Donanıma bayağı uzak kaldığımdan, hangi markanın hangi ürünün iyidir pek bilmiyorum. Bu parayla alabileceğim maksimum kaliteye sahip parçaları yazarsanız memnun olurum.

Not : Bilgisayar oyun&internet için kullanılacak, dediğim gibi optimum çalıştıracak parçaları yazarsanız sevinirim.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

bence arkadaşım AMD İşlem ci 2600 dicem ama biraz ısıma sorunu var onun için iyi fanlı bir kasa yap kendine

sonra AMD dedikya ama anakart ve AMD Ekran kartı aldın mı bu iş tamam dır

başka bir monitör mü valla ben MAXview diye bir marka kullanıyorum çok büyük ama Sorunsuz çalışıyor

AMD 2800 serisinden sonra ısınma problemi yokmuş diye duydum

Yani AMD takıl ...[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 11 Kasım 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
sanırım masa üstü arıyorsun
zira 800 $a laptop toplama birde :) pek bi zor olur

Ehue evet Dyna masaüstü arıyorum :)

AMD diyosun yani mawiman, ben de düşünüyodum onu da, o ısıtma sorunundan dolayı biraz çekincem var açıkçası...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

800 dolara intelde alabilirsin bence o kadar abartı bi işlemciye gerek yok oyun ve internet için.. hem para tuzagı bir çogu hemen düşüyorlar.. Uygun fiyat ve yüksek performans dersen (diger parçalar için ben gigabyte marka parçalara a bir bak derim..[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !!
Sosyal ağlarda paylaş

İşlemci : Athlon64 2800+

Anakart :Asus K8N

Bellek : Twinmos 2x256MB DDR 400

Hard Disk : 80GB Samsung SATA (7200 rpm + 8 MB tampon bellek)

Ekran Kartı : Winfast 6600 PCIe/AGP 8X

Ses Kartı :Entegre

CD/DVD ROM :Toshiba DVD-ROM

Hoparlör : Philips MMS260 5+1

Kasa : Aopen H600-B05

Monitör : 17" Samsung 797DF

Toplam : 776$
+%18 KDV : 915$[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

Intel'ler daha çok ısınır AMD'den. Üstelik çok eskiden olduu gibi AMD'ler yanmıyo artık. Güvenle kullanabilirsiniz.
Zaten yeni işlemcilerin nerdeyse hepsi stok fanla tam olarak soğumuyo. Bende AthlonXP 2500+ var, stok fanla idare ettiğim halde 55C üstünü görmüyorum.
Kasa tertibi çok önemli; düzenli ve temiz tutarsanız ısınmayı minimuma düşrüürsünüz.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

Anakart: Asus K8V
İşlemci: Amd 64 3000+
Ram: Twinmos 512 MB DDR 400 PC3200
Harddisk: Seagate 80 gb Sata 8 Mb Önbellek
Ekran Kartı: Asus Ti4600 128 MB
Monitör: LG 17" T710 BH
Dvd-Rw: Lg 16X Dvd Re-Writer
Kasa: Asus T231 (Siyah)

Bu özelliklere sahip bir bilgisayarın 1. ve 2. el fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi o bilgisini benle lütfen.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...