BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 petin lvl ı artıkca yedigi yemegin kalitesidemi artıyo ??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Biraz öyle. Lvl60 pete Lvl35 foodu verirsen 50-60 tanede anca happy edersin..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bnece bir tane otomatik feeding add-on u kullan ve yiyebileceği en düşük level lı yemeği al... ayarlarını yaptıktan sonra her happy den düştükten sonra yemek yer tekrar olana kadar... ayrıca daha yeni düştüğü için bir iki tane de tekrar happy olur... ama çantada bayağı bulundurman lazım... ben öyle yapıyorum...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 addon var ama bu cok cabuk mutsuz olmaya balsdı dedim yemein lvlıyla mı alakalı ozaman bu hayvan bana coooooook phalıya patlıycak valla :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kullanmadıgın zamanlar dismiss ediceksin[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bide o petler gemide aşşa atlıo zauahha çok yemek yiyolar ama keretaların deli resisti var valla mage başından savamıo[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 58. level hunterımla günde 75s harcıyorum hayvanın yemeğine (şu an tam tavuk varya vendorda onda alıyorum) , ama çokta koymuyor yani alıştım artık düzeli olarak yiyebileciği en sağlam yemeği alıyorum ve bi kere yedimi bi 20 dakka bida istemiyo. Tabi verdiğin paradan çok rahatsızsan sana balık tutmanı öneririm baya zevkli bi uğraş bayada balık birikir, satmassan uzun süre bunlarla besliyebilirsin hayvanı.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 balık tutmak la ugrasamiyorum zaman kaybı sadece yemek olayiini somustum ogrendin hayvanin yedigi yemk koymuyo bana yesin kerata :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en güzeli cooking almak,al cookingi kestiklerinden çıkanlarla doyur evladını.. -ye bakayım çomar,nasıl olmuş..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 para harcamak istemiyosan bear alıcaksın conjure food al mageden beleş yedir en güzeli grind içinde en iyi pet :) ben 45 e kadar ayıyla gittim :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 madem yemek istemiyosun :D içinden et çıkan yüksek level yaratıklar kes onların etini yedir :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Lancelion, 13 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: en güzeli cooking almak,al cookingi kestiklerinden çıkanlarla doyur evladını.. -ye bakayım çomar,nasıl olmuş.. +1 Bende var walla cooking gayet te pet doyurmak için yaratılmış bi skill =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 strat'taki crateleri ninjalayın[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nihaha zul gurubdaki "bloodseeker" isimli hani mage killer yarasa warya onu tame ettim gecengün 1 basima kastim o kadar fln ama o dane!!!! manyaQ haywan vejeteryan cikti :S simdi 32s yamuluorm 5 muz a iron forgedeki gnome npc hatuna deli olucam ya isme bak tipe bak adam sanarsın hey allahim ya delikanlı adamın etek giymesi gibi bisi bu yaw millet instancede bulduu etleri bana trade edio sesimi cikaramiorm utancimdan.... birde zırt pırt dismisss etme her dismiss= -50 happiness her dogus -5 ~ -10 happiness pet sizinleyken sabitlenir bilmem kac dakika da bir azalır periodik olarak besyleyin ben %125 iken bile veriorum yemek bazen ^^ [Bu mesaj scorch tarafından 14 Kasım 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yav loyalty si yüksek olan petler çok yemiyo yaptıklarının yanında hiç bişey yedikleri :) sadece yeni temelediğiniz bi hayvansa ona biraz fazla yediriyosunuz..[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ayı veya domuz tame et magelerin yemeginden yedir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Absolut Magelerin yemeği beleş miki? Ben vendordakiyle aynı ayardaki su ve yemeği biraz daha ucuza satıyorum(instancelar hariç tabi). Yani öle beleşe su, yemek veren mage varsada bence çok yanlış yapıyor. Benim gelirimin %15'i falan bunlardan geliyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İsteyenin bir yüzü :) vermeyen düşünsün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Pet best friend olana kadar sıkıcan disini sora kasmaması lazim ayrıca hunter ın yer sıkıntısı çozulmeli ok pet e yem falan yer kalmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 best friend te yemio keratalar fazla gıkını cıkarmadan %125 te takılıo ama cantada yer sorunu zaten 1 canta bullet için bi canta kedi köpek maması :D bize kalmıo yer valla bide zaten toplamda 3 pet olması da az bence 5 olsa oda ne güzel olurr :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D [Bu mesaj olorin84 tarafından 14 Kasım 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Walla her bakımdan en zor class Hunter dır Krallını tanımam :D zaten 60 olsun bida elimi surmem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Açıkcası 20 tane tavuk 20 tane bonfile ile 3-4 gun rahat idare ediyor pet ama ölmemesi lazım. Ölünce çok yiyorlar %125 için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Evet ölünce pet'e mama dayanmiyor.[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende aynı sorundan şikayetciydim fishing ile stonescale eel ve lighting eel tutuyorum onu veriyorum süper happy arttırıyo balıkları satsam belki zengin olurdum ama çok kahrımı çekti hayvan yesin biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya abi ben soru sordum kimisi alakasız seyler soylemis mage ii fikir de yuksek lvl hayvanların etini yedir diyip sırıtmak sadece +1 post gelsin demekten baska degil sagolun sadece sormustum yemegin fiyatıdna degilim ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar