tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: DarKRideR, 06 Kasım 2005 00:51 tarihinde demiş ki: arkadaşlar millenium falcon'a girilebiliyor mu ? (evet başardım girmeyi dfsfsdf :D ) içerisi çok kalabalıkmış millenium falconun... *!arkaya doğru ilerleyelim*[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 MUTLAKA BAKIN If you get stuck out in the middle of nowhere, you can call a shuttle to fly you to the nearest Starport. Officers have the coolest abilities- An officer can call in bombing strikes every so often in which Tie bombers literaly fly 20 feet overhead and bomb the crap out of the lair. This can be used in PVP, but bear in mind players can move alot before it hits. Lag is virtually gone in masses. Many things in the old system were server side to protect it from hackers. For instance, if you wanted to sit your pc was like "Can I please sit down?" Server goes "Hang on a sec, I'm busy....Alright go ahead". All the combat and basic stuff have been moved client side. This means a huge improvement, especially in mass PVP. BH missions work like the Star Wars Bounty Hunter game (long system to detail,googleit ) Yanliz lag sorununun client side olmasi bol bol hack ile karsilasacagiz demek oluyor [Bu mesaj Sylian tarafından 06 Kasım 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben sevdim bu yeni sistemi yaw.. kolay alisilio[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 doğru anlamışsam dielim arkadasmz cok damage alio bz onn önüne gecerek onu kurtarms ve btn damage i biz yiyo olucaz bnce süper bişi :)[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 falcon'a nasıl giriliyor :D Çözemedim ya bug mu oldu ne ne diyiyorlarsa yapıyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende tc 2 var 256k bağlantı ile trials of obiwan ın üstüne 40dk bişey yükledi şimdi girmeye çalışınca crash oluyo hep... diğer test serverlarına nasıl giricem yada patch eksikse nerden çekebilirim?[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: mumi, 05 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki: karakter olustur diyorum. sonra server penceresi cikiyor. orda hepsi full görünüyor. o ekranda bekliyorum. bu arada web de geziyorum, forumlara bakiyorum, müzik dinliyorum, her 2 dakikada bir serverlara bakiyorum. arada server extremly heavy -> online yazisi görünüyor. atliyorum hemen. off olmana gerek yok yani. sürekli serverlari görebilecegin pencerede bekle. server extremely heavy den sonra açılan servera basıyorsun fakat giremiyorsun connecting de kalıyor client ı kapatıp tekrar mı açıyorsun ? o zamana kadar da zaten dolmuş oluyor ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sylian, 06 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki: If you get stuck out in the middle of nowhere, you can call a shuttle to fly you to the nearest Starport. heartstone[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 HAHAHAH bu ne ya test center a girdim han solo cmon kid over here diyip duruyor hacı ben zaten oradayım hahahaha[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevmedim :(.. ikonlar ham bar. harita.. combat sistemi... kisa yollari.. level 1 ken robe giyebilmek. force yok.. trainer yok.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi daha test 'te yanı böyle bırakmazlar yoksa çok ezik olur[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kendimin böyle bir şey yazacağını ummazdım.. hemde hiç.. yeni sistemi hiç beğenmedim.. berbat... .. şu an EQ2 nin trial ini yüklüyorum... bakacam ne olacak ![signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ulu acaip sistem istiyor bende açılmadı :D Oynarız senle fsdfsdfsd :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya 1 hafta kayboldum oyun toptan değişiyomu yani şimdi biri bana anlatabilirmi??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Gwindon, 06 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: ya 1 hafta kayboldum oyun toptan değişiyomu yani şimdi biri bana anlatabilirmi?? oyun tamamen değişiyo politician ve pilot hariç tüm meslekler toplam 9 mesleğe indirildi. BH, smuggler, jedi, officer, medic, spy, commando, trader ve entertainer. bunlar eskisi gibi kutu alınarak gelişmiyo wowdaki gibi xp aldıkça lvl atlıyosun lvl atladıkça yeni özellikler alıyosun (trainerden almıyosun)jedi başta seçilebiliyo BHler jedi avlayamıyo trader ve entertainerler agro almıyo ve en önemlisi oyun action/FPS oldu tani mouse ile hedef alıp ateş ediyon.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 OHA!!! Ne kaldı?????? ooooo_OOOO jedi başta seçilebiliyo ROFL!!!!! ben şimdi idtesemde jedi olamcammı?? Bh ler jedi kesmiyo?? ne kaldı?? ben direk wow oynayim niye kasıyorumki boşa??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Gwindon, 06 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki:ben şimdi idtesemde jedi olamcammı?? bunu anlamadım. Bu patch yada offical forumlarda geçen adıyla NGE ilk olarak lucas artstan julio torres tarafndan açıklandı. Neden olarakta SWG nin daha SW evreninde olması için olduğu söylendi. TC de deneyenlerde bunu doğruluyor genel olarak. Sonuç olarak Melee ana class olarak kaldırıldı ve CH ise toptan kaldırıldı ama oyun hala SOE'nin elinde olduğundan bir droid expentionuyla birlikte Sadece 29.99$'a droid ve/veya hayvan kontrol eden bir classın ekleneceğini tahmin ediyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu arada OHA! o_0 ROFL WTF? gibi tepkileri herkez gibi bende verdim başta ama zamanla alıştım oyunun eski hali bi anlamda ölü olduğundan. O tepkileri sadece oyuncular değil corresponderlerde verdiğini açıkladı, onlara da söylenmemiş bu yenilikler bi anda kodlamışlar işte.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 jedi olamicammı olacaktı o yani phase leri yaptım artık class değiştiremicekmiyim?? buralarda okuduğum kadarıyla yani oyun daha gzel olacak sanırım???[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 9 re-spec hakkın var sanırım. Tüm meslekleri deneyip üstüne son kararını verebileceğin kadar olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 herkeze 10 respec hakkı verilecek(item olarak verilecek ondan 2de bir kutu açılmiycak.) 9 classı denemen sonundada istediğin classı seçmen için. jedi başta seçilebiliyo derken village gibi questler kalktı yani istersen yeni char yaratırken jedi yaratabiliyosun. NGE den önce başladıysan zaten respec hakkın olacak.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aha şimdi hepsini okudum offical siteden çok hoş olmuş holey :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bh ne avlio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 börtü böcek avlıyo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 npc. bu arada bh de kendini heallama özelliği var.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar