LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yyav bikaç tane oyun içi ss koysanıza meraktan çatlıyorum. kotalı adsl yüzünden tx'ı dl de edemiyorum. lütfeeeen...[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 en baştan bunu yapsalar iyi olmuştu.fakat şimdi böyle yapmaları saçma..nese ben bi geridönüp tkaılıcam beğenirsem oynarım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sıyıracam ya iki serverda dolu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: LonelyWolf, 05 Kasım 2005 18:58 tarihinde demiş ki: yyav bikaç tane oyun içi ss koysanıza meraktan çatlıyorum. kotalı adsl yüzünden tx'ı dl de edemiyorum. lütfeeeen... http://www.westside187.com/nge/thumbnails.php?album=lastup&cat=0[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 05 Kasım 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oha ya vaapad strike diye bişi gördüm.Bu öğrenilmesi, kullanılması çok zor bir ls dövüş stili deil mi? ulan para için Mace windu'yu da koyun oldu olacak.Niye bu luke un resmi var ben monitöre kafa atarım bunu gördükçe.Daha delikanlı jedi resmi olsa güzel olurdu. [signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 05 Kasım 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Oralar zaten igrenc bana verseler 0 sanat bilgimle bundan kat kat guzel bir sey yaparim ls dovus stillerinin kesinlikle degismesi lazim ama bunlar duzeltilmesi kolay seyler cok fazla kafaya takmamak lazim [Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaşlar girmedim deneyeceğim şimdi ama şu spy görevleri vs. adeta yeni bir oyun yaratmışlar yani. Halbuki ayrı oyun olarak çıkarsalar şunu daha fazla kâr etmezlermiydi ? SWG ciler ve işte bu oyun... iki taraftan ben şahsen güzelse 2sini de oynardım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 off 3 tc serveri var hepsi full ya.. Giren arkadaşlar nasıl girdi hangi balla hangi dua ile :D bekleyeceğim 06:00 09:00 arası gece yarısı oluyor onlarda girebilirim belki yoksa :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Combat sisteminde en buyuk sorun target e kilitlenememeniz dwb ve mustafar instance lerinde cok buyuk sorunlar cikacak gibi daha fazla special koyarlarsa ve target lock gibi bir key yaparlarsa cu dan kat kat daha guzel olur bu yeni sistem yinede suphesiz ki cok fazla oyuncu kaybettirecek ozellikle fps den nefret edenler pek hoslanmayacak nge den(Acikcasi fps i cok sevmem yinede hosuma gitti bu sistem) [Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ama şu da var.SOE bu kadar salak olamaz.Demek ki bir şeye güvendilerde böyle yaptılar.Demek ki var yani kimse gelir kaynağını çöpe atmak istemez.Ne kadar salaklıkta yapsa belki kötü çıkan publiclerin sebebi vs. hep bu NGE'ye ortam hazırlamak olabilir ? Zaten adları "Dev" ve bence yaptıkları her aptallığın arkadasında 10 kat daha büyük yarar sağlayacak bir şey vardır.Bence bir iş var bunun içinde... En azından şu olabilir.SWG'yi bıraktırtıyor millete şimdi bu çıkınca o kitleyi toplayabilir.Üstelik yeni oyun ,sistem vs. bir kere bunun başlı başına reklamı olacak.. Ayrıca arkadaşlar bir sorum olacak.Ben diyiyorum ki yeni sisteme geçince charlarımız silinecek.Kando,nuwanda vs. silinmez diyiyor. Ben TKM'yim ve yeni oyunda TKM yok.Ne olacak ? Accler silinecek ve SWG'den geçenlere ayrıcalık tanınacak yeni charlarında diye düüşnüyorum böyle mi ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 10 tane respec hakkin var(Bu respeclerin zamani yok istersen sonsuza kadar sakla =PP) direk seni level 80 yapacak ayrica jedi isen direk sana master robe ve bir iki degisik sey daha verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaa allahim ss lerde jedi skillere bakarken skywalker i gordukce deliriorm sinir oluorm ekrana kafa atasim gelio.. ulan o kadar karizmatik tip var su koydugunuz resme bakin be!! (hersey bitti kafayi takicak bisi bulamadm)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben cok sansliyim galiba. millet tc ye giremiyor, ben 2 kere off olup girdim. birinde bug oldu ciktim, birinde oyun kitlendi ciktim. suan oyundayim gene. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 peeeh. gene crush yedim. oyuna girebilirseniz proffesion tablosunda profflara bakarken hizli degistirmeyin kutulari. ben 2 kez crush yedim. :( tekrar girmeyi deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 girebilirsen lütfen bilgi ver burdan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: nuwanda, 05 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: yaa allahim ss lerde jedi skillere bakarken skywalker i gordukce deliriorm sinir oluorm ekrana kafa atasim gelio.. ulan o kadar karizmatik tip var su koydugunuz resme bakin be!! (hersey bitti kafayi takicak bisi bulamadm) Abartılı anlatımım sanırım sana boş konuşuyorum gibi gelmiş peki o zaman senin için açayım konuyu.Bu oyunun neredeyse bütün deişme süreçlerini yaşayan bir insanım.Bütün bu deişmeler yaşanırken tek bir şeyi atladılar. Oyun, star wars evreninin içinde yaşadığımız hissini bize veremiyordu.Combattı,skilldi,prof.du önemli değil benim için sadece star wars evrenini yaşatsın yeter.Bu yüzden oyunun atmosferi benim için önemli devler bunu artık anladı.Bu nedenle oluşan oyuncu kaybınında uzun süredir farkındalar. Greetings Star Wars Galaxies Players, Fans, and Other Denizens of the Galaxy: My name is Julio Torres and I am the Producer on Star Wars Galaxies for LucasArts. We wanted you, the great members of the Galaxies community, to be the first to hear some exciting news about the current and future plans for Star Wars Galaxies! Over the past year we have been working hard to respond to feedback we have gotten from players, fans, focus groups, and other research. This feedback has ultimately centered on one key area: the game does not feel like a heroic Star Wars experience. Currently, the early game has a steep learning curve and there is no clearly defined path of advancement or adventure. Many of our fans who bought the game did not see enough Star Wars style action early-on and ultimately left our world. It is our goal to change this and improve the experience for all players. We are introducing a series of game enhancements to Star Wars Galaxies this month that include both significant enhancements to the live game as well as a completely redesigned experience for new players. The primary areas of focus include combat and profession and character development. The combat depicted in the Star Wars films, fiction, and canon that we have all come to know and love is fast-paced, action-packed, and visually intense. In order to stay true to the Star Wars fiction as well as to make the combat system more engaging, we have shifted the turn-based paradigm towards a much more engaging fast-action combat system where you control every move! After receiving feedback from members of the community, conducting extensive focus tests, and evaluating the combat systems of other games in the genre, we are confident this new fast-action combat truly delivers what players, fans, and gamers have come to expect from a Star Wars experience. Luke konusuna gelince oyunu oynayanların luke'u ne kadar az sevdikleri bilinir.Light jedilerin bile örnek aldığı bir adam değildir.Posterlerin fiyatlarından bile anlayabilirsin bunu.Her zaman en ucuz olan luke posteridir.Kısaca benim için atmosfer herşeydir.O tamam değilse hiçbirşey tamam değildir.Şekilciliğimin nedenide budur.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yanlis anlasilma olmus.. ben de gercekten sevmedigim icin yazdm onu.. parantez ici bolum ise yine kendime.. ilk basta fps olusundan fln sikayet etmistm simdi onlarn guzel oldugunu duyunca buna laf etmeye basladm :) ayrica ortaya ole resimlerin koyulmasini da hic begenmedm..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yanlış anlaşılma olmuş o zaman kusura bakma.Neredeyse aynı görüşü aynı biçimde belirtmişiz de ondan oldu:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: nuwanda, 05 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: yaa allahim ss lerde jedi skillere bakarken skywalker i gordukce deliriorm sinir oluorm ekrana kafa atasim gelio.. ulan o kadar karizmatik tip var su koydugunuz resme bakin be!! (hersey bitti kafayi takicak bisi bulamadm) Bir sonraki patchde tekrar değişecek zaten devlerden yeni gelen sslere göre jedi iconu olarak luke kaldırılacak ve böyle olacak. [signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 05 Kasım 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abi luke posterinin fiyatının ucuz olması sevilmediğinden değil ottan b.ktan çıktığı için :D Mos Espa'daki Thuglardan bile çıkarmıstım ben :D Bu arada Luke seviliyor ama Mark Hamill iyi bir oyunculuk bırakamadı orjinal üçlemede.Malum orjinal üçleme yaklaşık 25 yıldan fazla önce çekildi ve şuandaki SW fanlarının yarısının hayranı yeni üçlemedeki karakterler.Eski üçlemedeki en büyük karakterler Han Solo ve Vader. Oyunculuğun çok etkisi var.Mark Hamill ve Carrie Fisher çok iyi oyuncular ve sw'de tüm yeteneklerini sergilerdir.Kötü değillerdi süperlerdi ama Harrison Ford gibi etki bırakamadılar :D Vader'in zaten oyunculuk değil karizması yetiyor :D Yoda , Obi-Wan , Han Solo , Vader , Boba Feet , Mace Windu en çok sevilenler bunlar :D Başka yok... (pardon birde Qui-Gon vardı :D )) (dp. mumi senin kadar ballı adam görmedim ben sabah 11 den beri 35 kez off oldum bana mısın demedi bir formulu mu var bunun nedir :D ) Birde giren arkadaşlar lütfen ss alalım :D Her giren anlatsın.Bir girebilsem yazacağım herşeyi de :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 karakter olustur diyorum. sonra server penceresi cikiyor. orda hepsi full görünüyor. o ekranda bekliyorum. bu arada web de geziyorum, forumlara bakiyorum, müzik dinliyorum, her 2 dakikada bir serverlara bakiyorum. arada server extremly heavy -> online yazisi görünüyor. atliyorum hemen. off olmana gerek yok yani. sürekli serverlari görebilecegin pencerede bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o yolu denedim ki ben 15 dkya yakın gözümü ayırmadım baktım hep full yazıyor her halde bu kendini yenilemiyor dedim :D öğrendiğim iyi oldu dsfsdfsd :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 off ya heavy yakaladım ama pc'mdeki sorundan dolayı giremiyorum yaa off. Bir kez denedikten sonra disconnect vs. olunur yani menuye dönülürse bir daha herhangi bir servera bağlanmıyor nedense :) Bekliyor bekliyor connecting to ... da şidmi aynısı oldu tekrar deniyorum :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaşlar millenium falcon'a girilebiliyor mu ? (evet başardım girmeyi dfsfsdf :D )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 offf dolu severlar girilmiyo..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar