Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Center acildi. izlenimler.

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Ben şaşkınlıkla ismimi Hikotiro Eloks yapmışım. muhahah.
İlk yerde droidin olduğu yerdeyim ve çıkamadım daha bu odadan . nasıl çıkılacak. dostlar.
...
Half life gibi degil. neden diablo gibi. fakat daha pek bir şey yapamadım serve4ri yine download yaptılar.
.. ctrl o çalışıyor.
vs. dur acilmis yine[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

ekranin ortasinda + isareti var. yine alt tusuna basinca kursor ve kontrol degisiyor. . box veya alinabilecek esyaların oldugu kutulara gelince el isartetyi cikiyor. hareketlerde wasd tuşlarıda oluyor. daha öncede olabiliyordu hherhalde ama ben hiç kullanmamıştım. giremedim server a hemen fulleniyor. iki tane server var. TC2 ve TestCenter.. anında full olyuorlar...
biraz daha karikatürisatik gibi mi olmuş nedir.galiba amerikalılar şu an serverleri (topu topu 2 tane) doldurdukları için giremyirouz. öğlene doğru gireriz bizlerde. TC2 deyim ismim malum.. bir eşey yapamadım ki. 10 dk odada hapsoldum. bug ve lag denene meretler. var. galiaba. ben eclipse de ki karakterimi şu aşamada boşlıyacam. TC2 de takilirim. öğrenmem lazım... saat başı gerekirse buraya biligi amaçlı yazı yazarım..
ikon konulan kutular var yine. buraya resim nasıl yapıştırabilirim onunb ir söyleyin.. de ekran görüntülerini koyayaım. 3 tane var.

Ha bu arada karakterde. Heath:1000/100, Action 300/300, Mind 375/375
Offense:0,Damage 0-0, Defense 0
level 1 jediyim. Strengh: 2. condition. o. stamina.0 precision 2. agility2, luck2, kinetic 0. energy 0. heat 0.cold0.acid0. electrity0..
ilginç böyle olursa hiçbir karater aynısı olmaz gibi ?![signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

her iddasina varim asil CU buydu fakat verilen tepkiler sonucu su anki(eski cu) ya benzer bisiye cevirdiler simdide asil istediklerini cikariyorlar.(bu noktadan sonrasini okumayin tamamen komplo teorisi) Ayrica dünyanin önde gelen devlet başkanlari ve iş adamlarının jedilerinin bhlarin karsisinda cagresiz kaldigindan dolayi bunu getirmis olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Artilar:
Bu sistem sayesinde gerizekali soe bile prof.larin hepsini balanced yapabilir
Oyun artik tam anlamiyla star wars olmus
Hic bir oyunda bu kadar guzel noob tutorial yok
Anlasilan oyunda bol bol yeni movie gorecegiz
Questler cok guzel
Clone olunca hic bir seyiniz decay olmuyor crafter olmayanlar icin buyuk bir arti
Combat sistemi cok ama cok zevkli ve hizli
Eksiler:
Trader olmayi denemedim ama bu item decayinin kalkmasi onlar icin buyuk bir eksi gibi gozukuyor simdilik
Mouse u fazla kullanmaktan eliniz yorulabiliyor
Cok afedersiniz ama interface b.k gibi
Kimden agro aldiginizi farkedemiyorsunuz
Kontroller eski swg e gore berbat
Lag artik cok daha buyuk bir sorun
Fiziksel engeli olan bazi oyuncular oyunu oynayamayabilir
Butun ayni prof. olanlar level 90 olunca birbirinin tipatip aynisi olacak

[Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm sanirim jediler holocronlardan yeni(Skill tree de bulunmayan)ls teknikleri ogrenebiliyormus
Level 9 felan oldum ben spy ile diger prof. larida denemek icin cok sabirsizlaniyorum fakat test center malum full.Oyun guzel olmus eger lag sorununu da hallederlerse tadindan yenmeyecek ayrica simdilik level 30 a kadar farkli quest koymuslar ondan sonra hep ayni questi alip yapmak gerekecek eger level 90 a kadar quest yapabilirlerse daha da guzel olur hatta timeline i order 66 oncesine ceksinler oyuna 10 uzerinden 9.5 bile veririm =PP

[Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İstersen eskisi gibi kasarsin istersen quest yaparsin en azindan level 30 a kadar ve questler cok guzel(En azindan spy icin tam spy lara gore questler var =) )merak ettigim sey mustafar questlerine exp. ekleyip eklemeyecekleri eger butun questlere eklemislerse cok daha zevkli bir oyun olacak.
Ayrica oyuna space station ici eklemisler her space station da boyle mi bilmiyorum ama boyleyse bu buyuk bir arti

Mesela spy questine ornek vereyim gidip mos eisley mayor unun speeder ini caliyorsun =P yada iste bilgi alip satiyorsun

[Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...