maxrep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben şaşkınlıkla ismimi Hikotiro Eloks yapmışım. muhahah. İlk yerde droidin olduğu yerdeyim ve çıkamadım daha bu odadan . nasıl çıkılacak. dostlar. ... Half life gibi degil. neden diablo gibi. fakat daha pek bir şey yapamadım serve4ri yine download yaptılar. .. ctrl o çalışıyor. vs. dur acilmis yine[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ekranin ortasinda + isareti var. yine alt tusuna basinca kursor ve kontrol degisiyor. . box veya alinabilecek esyaların oldugu kutulara gelince el isartetyi cikiyor. hareketlerde wasd tuşlarıda oluyor. daha öncede olabiliyordu hherhalde ama ben hiç kullanmamıştım. giremedim server a hemen fulleniyor. iki tane server var. TC2 ve TestCenter.. anında full olyuorlar... biraz daha karikatürisatik gibi mi olmuş nedir.galiba amerikalılar şu an serverleri (topu topu 2 tane) doldurdukları için giremyirouz. öğlene doğru gireriz bizlerde. TC2 deyim ismim malum.. bir eşey yapamadım ki. 10 dk odada hapsoldum. bug ve lag denene meretler. var. galiaba. ben eclipse de ki karakterimi şu aşamada boşlıyacam. TC2 de takilirim. öğrenmem lazım... saat başı gerekirse buraya biligi amaçlı yazı yazarım.. ikon konulan kutular var yine. buraya resim nasıl yapıştırabilirim onunb ir söyleyin.. de ekran görüntülerini koyayaım. 3 tane var. Ha bu arada karakterde. Heath:1000/100, Action 300/300, Mind 375/375 Offense:0,Damage 0-0, Defense 0 level 1 jediyim. Strengh: 2. condition. o. stamina.0 precision 2. agility2, luck2, kinetic 0. energy 0. heat 0.cold0.acid0. electrity0.. ilginç böyle olursa hiçbir karater aynısı olmaz gibi ?![signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi and abu kadar değişmiş mi oyun yani?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 patchler fln uzun iş ama bitince bende giriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Oyunda imperiallik halen var mi?Yani illa jediler gidip gorevi Luke dan Smuggler lar illa Han Solo dan mi gorev alacak eger oyle olursa zaten az olan imperial sayisi biter iyice birde dark jedi olmak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 impearial ve rebel faction puan kismi vardi yine..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 her iddasina varim asil CU buydu fakat verilen tepkiler sonucu su anki(eski cu) ya benzer bisiye cevirdiler simdide asil istediklerini cikariyorlar.(bu noktadan sonrasini okumayin tamamen komplo teorisi) Ayrica dünyanin önde gelen devlet başkanlari ve iş adamlarının jedilerinin bhlarin karsisinda cagresiz kaldigindan dolayi bunu getirmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İsyan çıkaralım Theed sarayı basalım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ulu peki simdi jedi die bi karakter mi var yoksa fs mi?? fs karakterini ilerletip jedi mi olcaz yoksa daha lvl1 iken saber imiz olcak mi?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Fs yok jedi var =/ neyse bari timeline i degistirseler o zaman birsey demiyecegim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yaa anlatsanıza! Benim daa 3 saatlik patchim var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 girilmiyoki bunlara oyunu kapatıp mı açıyorsunuz update olmuş mu olmamış mı görmek için o ekranı ? hep full serverlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EWKAW Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 off birde full olmasa ya normal oyunda bir suru server koyuyorlar oraya 2 server gir griebilirsen insan 10 kadar koyarda giremeyenleri hic olmassa dusunur dimi :([signature][hline]KAHROLSUN SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 10 dkdır kasıyoruz full hep giremiyoruz ya :D Bilmiyorum diablo gibiyse pek iyi olmaz sanırım bakalım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Artilar: Bu sistem sayesinde gerizekali soe bile prof.larin hepsini balanced yapabilir Oyun artik tam anlamiyla star wars olmus Hic bir oyunda bu kadar guzel noob tutorial yok Anlasilan oyunda bol bol yeni movie gorecegiz Questler cok guzel Clone olunca hic bir seyiniz decay olmuyor crafter olmayanlar icin buyuk bir arti Combat sistemi cok ama cok zevkli ve hizli Eksiler: Trader olmayi denemedim ama bu item decayinin kalkmasi onlar icin buyuk bir eksi gibi gozukuyor simdilik Mouse u fazla kullanmaktan eliniz yorulabiliyor Cok afedersiniz ama interface b.k gibi Kimden agro aldiginizi farkedemiyorsunuz Kontroller eski swg e gore berbat Lag artik cok daha buyuk bir sorun Fiziksel engeli olan bazi oyuncular oyunu oynayamayabilir Butun ayni prof. olanlar level 90 olunca birbirinin tipatip aynisi olacak [Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bi feature gibi birşey yok mu 2 lvl 90 playeri birbirinden ayıran? patchler bitsin bende bakacam inşallah.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ss çeksenize abicim :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o kadar da kotu degilmis desenize..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 SSler:SPY:OperativeAssetShadowSpyJEDI:StudentInitiateAdeptSword MasterBH: Buldukça koyacam[signature][hline]Alo-matikPati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yine ve yine karakterler arasında fark yok.. yani seçtiğiniz sınıfı kendi oyun stilinize göre düzenleyemiyorsunuz...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hmm sanirim jediler holocronlardan yeni(Skill tree de bulunmayan)ls teknikleri ogrenebiliyormus Level 9 felan oldum ben spy ile diger prof. larida denemek icin cok sabirsizlaniyorum fakat test center malum full.Oyun guzel olmus eger lag sorununu da hallederlerse tadindan yenmeyecek ayrica simdilik level 30 a kadar farkli quest koymuslar ondan sonra hep ayni questi alip yapmak gerekecek eger level 90 a kadar quest yapabilirlerse daha da guzel olur hatta timeline i order 66 oncesine ceksinler oyuna 10 uzerinden 9.5 bile veririm =PP [Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Valla bilmiyorum büyük konuştum ama güzel olursa niye oynamayayım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeter artiiiik!! ben de oynamak gormek istiorm!!! xp kasmak ayni mi yine?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İstersen eskisi gibi kasarsin istersen quest yaparsin en azindan level 30 a kadar ve questler cok guzel(En azindan spy icin tam spy lara gore questler var =) )merak ettigim sey mustafar questlerine exp. ekleyip eklemeyecekleri eger butun questlere eklemislerse cok daha zevkli bir oyun olacak. Ayrica oyuna space station ici eklemisler her space station da boyle mi bilmiyorum ama boyleyse bu buyuk bir arti Mesela spy questine ornek vereyim gidip mos eisley mayor unun speeder ini caliyorsun =P yada iste bilgi alip satiyorsun [Bu mesaj Sylian tarafından 05 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hmm sanirm o solediim laflari geri yedircek oyun bana.. ama gormeden inanmam diorm ben hala :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar