veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bir oyuna taraf olmak, eğer ona aşk ile bağlanmamışsan sana kaçacak çok fırsat bırakır. insanın kendi dünyası bencillik üzerine kuruludur. benlik, bencillikten türemiştir. teori diye tanımlanan hareket, insanın bencilliğini beslemezse kaybolur gider. işte insanoğlu harekete saygını yitirmemek için aşkı doğurmuştur, beyninde aşk olmazsa benlik yada bencillik, teoriyi zorunluluk haline getirir. teoride yenik düşmek, eğer teorinin insana salgıladığı aşk yoksa yenilmektir. ben sevdalarıma hiç yenilmedim” işte bu yüzden kolay kolay swg yi bırakmam[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tuman abi dokturdu..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sonra bir gün uyandım; benimki aşk değil fakat saplantıydı. Manasız bir şekilde sürekli batan bir gemide çırpınıyordum. Artık bencil olmam gerektiğine karar verdim. Atladım bir bota, bakmadım arkama... Uzaklaşırken aklıma gelmedi mi? Belki son bir şans daha? Ama artık kendime gelmiştim. Daha fazla yoktu ziyan, kendime verdiğim hasar... Açıklayıcı olmuştur umarım.. [Bu mesaj Redeagle tarafından 13 Kasım 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 herkesin düşüncesine saygım var ama daha yeni sistemi görmeden insanlara cancel edin demek bir nevi yenilgisini gizlemektir. (bana göre) onun için biraz sabır diyorum....[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 haklisin abi bekliyoruz ztn..ama bir suru sorun cikmaya basladi...herkez biraz sogudu yani o yuzden sinirli herkez gerginlikten dolayi oluyor cogu şey..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tutkularım yüzünden şerefsiz o.ç. ler (SOE) ceplerini dolduracaksa ben şahsen o işe girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: veliaht34, 13 Kasım 2005 11:21 tarihinde demiş ki: herkesin düşüncesine saygım var ama daha yeni sistemi görmeden insanlara cancel edin demek bir nevi yenilgisini gizlemektir. (bana göre) onun için biraz sabır diyorum.... İnsanların düşüncesine bir gıdım sallamayan Soe'nin yapacağı hiçbir değişikliğin birşeyleri kurtaracağına inanmıyorum. Artık saplantılı gibi oynamaktan soğuduğum birşeye para veremem. Size iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benim yaşım 28 starwars 4-5-6 yi çocuk yaşta izlemiş onun fanatiklerinden biriyim benim aşk dan kastım starwars dur SOE deildir. sırf bu yüzden sabır göstereceğim elbetki bu değişikliki yapanın SOE deil lucasart olduğunu bildiğim için sabır gösteriyorum George lucas ın biricik eserinin mahfedilmesine izin vermeyeceğini zannediyorum[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 işte tuman konuştu :) helal[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet star wars hayranıyım... oyun oynayacaksam neden bu star wars galaxies olmasın diyorum ama... bu oyunun neden devamli degistiyorlar buna anlam veremiyorum... . Bu arada ing iyi olanlar forumlarda geçen konulari mutlaka az da olsa çevirmeli diyorum. . . 33 evli= :)[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Oyunda kalmak isteyen Jedi lar için yeni gelişmeler: (Ben hala bırakmayı düşünüyorum.) Forumlardan alıntıdır. Saber throw kd yapmıyor ama snare yapıyor. KD oyundan kalktı. Her buff için harcanan Action % 50 azaltıldı. Force run süresi 3 sn den 10 sn ye çıktı. Cooldown is 2 dk civarı. Force Block %100 block 20 sn cooldown 1 dk. Blixtev Jedi için armor gerektiğini sonunda farkediyor ve diyor ki NGE yayınlandıktan sonra bakarız.. İyi haber artık light saberda damage pearlden değil kabzadan geliyor. Ayrıca 4. gen saber kullanımı 78 level'e düşürüldü. TC - Bria 4th Gen CL 78 Min dmg 221 Max dmg 461 (300-542) olan jedi lar var. Umut verici :) 3rd Gen CL 70 Min 193 Max 403 2nd Gen CL 54 Min 142 Max 296 1st Gen CL 38 Min 119 Max 246 Crystal/Pearl Conversions TC- Bria (ortalama 100 damage pearllerin NGE sonrası dönüşümleri.) 15/16 Pearl 12/13 Pearl 11/12 Crystal 14/15 Crystal 15/16 Pearl 14/15 Pearl 14/15 Crystal 14/15 Crystal 12/13 Pearl 14/15 Crystal 11/12 Crystal 15/16 Crystal 14/15 Pearl Ayrıca 90 lvl'de 5.gen saber gelebilirmiş... Elder robe 1250 health veriyor. 80. seviye force heal: 3k iyileştiriyor ama cooldown 15 sn :) Niye bu kadar smiley olduğuna kızanlarınız olabilir. Ama gülüyoruz ağlanacak halimize diyorum. Bunun betası en az 2 ay sürebilir. CU tam oturdu demişken bunu getirdiler. Bence iyi oyuncu veya kötü oyuncu yine ortaya çıkmayacak. Ayrıca ne savaş sırasında chat yapmak mümkün ne de belli bir hedefe kitlenmek. Düşünün zor bir zindanda belli bir hedefe yoğunlaşırken, diğer hedef aranıza girerse ne olur. Herkes agro olur bütün planlar altüst. Neyse iyi oyunlar.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 pardon tam okumaışım düşürüldü yazısını görmedim.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 14 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oyun arkdadasim bu, bi disari cikip hava alin kendinize gelin. boyle duygusal baglanmayin oyunlara, eglence icin var bunlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: veliaht34, 13 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: benim yaşım 28 starwars 4-5-6 yi çocuk yaşta izlemiş onun fanatiklerinden biriyim benim aşk dan kastım starwars dur SOE deildir. sırf bu yüzden sabır göstereceğim elbetki bu değişikliki yapanın SOE deil lucasart olduğunu bildiğim için sabır gösteriyorum George lucas ın biricik eserinin mahfedilmesine izin vermeyeceğini zannediyorum bencede abi işin içinde bir şey var ki yapıyorlar yoksa niye riske atsın ki kendini...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: veliaht34, 13 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: benim yaşım 28 starwars 4-5-6 yi çocuk yaşta izlemiş onun fanatiklerinden biriyim benim aşk dan kastım starwars dur SOE deildir. sırf bu yüzden sabır göstereceğim elbetki bu değişikliki yapanın SOE deil lucasart olduğunu bildiğim için sabır gösteriyorum George lucas ın biricik eserinin mahfedilmesine izin vermeyeceğini zannediyorum yas 33 sw nın fanlıgında bayaa bı fanım dır hanı cevremdede ole dıolar. hele hele dark sıdeın hastasıyım. ama sen karıstırmısın ben sw yı sevıyorum sw yı alıpda ustune sw olmayan bısı koyanı deıl. bız bu oyuunu ılk cıktıgından berı oynadık en zoruyla en buglısıyla herseyı elde etmenın cok ama coook zor oldugu zamanlardan berı. cok keyıf aldık hayalını kurarak sw nın. ıcınde hıc bısı olmasada bı c3po yada r2d2 gorup yeter bu bıze dedık, bı saber sesıne bıle tav olduk(kı bu jayvan herıfler onuda deıstyırdılerdı bak sımdı hatırladım allam ya). hayal kırıklıgı hayal kırıklıgı hayal kırıklıgı. essek yerıne konma. gozumun ıcıne baka baka hep vaadlerle paramızı calma. bunca senedır. bır kez bıle ıstedıgımız oyunu oynayamadık hep eh bu olabılır dedıklerımızı de elımızden aldılar. sabır bızde yeterınce vardı da kardesım bunun sabırla ılgısı yok. cok mmo ornek verılır ınsanlar bılmem kac yıl bı mmo yu oynarlar. sona eskır yollar ayrılır, yanısıne geceılır. canım kardesım bız yıllardır bu oyunu oynayamııyoruz. tamam hıyarızda o kadar deıl(3 sene bısı beceremeyen bı fırmaya para odemek babında, yanı sonucta sende 3 sene para odersın sende bayarsın merak etme). bıttı ıste buna verecek daha fazla para yok bende. o yuzden fıkırlere saygı elbette olsun ama sabırsız davranıyosun deme rıca edecem. bu trenı en basında baslayıpda buralardan son terkedende benım ustelık o kadarda kolay oldukı, toow bayıldıktan 15 gun sona parayı yıne elımıze aldık. tabı ya daha sabır vermek lazım. 3 yılda beceremedıler onumuzdekı 30 senede becerırler. her sene bu oyunu oynıcam dıe expansıonlarla beraber yıllk 210 dolar para oduyorum demektır. o 300 mılyonu hep bı umutla verdık bızde, artık bu serefsız haysıyetsız herıflerı deıl 210 - 0.210 dolara verecek para yok bende. sw hatrına bu herıflere demekkı 600 dolar oynamak ıcın bıde 50 dolar ılk oyun ıcın vermısım. sonuc ıste bu kufurlerle bı fınal. o yuzden her ne kadar optımıstık olmak gereksede bu kadarı fazla . oyuna devam eden arkadaslar keyıf aldıkları ıcın devam edecekler elbet ama ben ve pek cok kısı artık dayanamıyoruz. bende ayrı bı denyoyum oyunu bıraktın ,hala buraya yazıyorum. adamlar ne ıcımıze kazımıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: veliaht34, 13 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: benim yaşım 28 starwars 4-5-6 yi çocuk yaşta izlemiş onun fanatiklerinden biriyim benim aşk dan kastım starwars dur SOE deildir. sırf bu yüzden sabır göstereceğim elbetki bu değişikliki yapanın SOE deil lucasart olduğunu bildiğim için sabır gösteriyorum George lucas ın biricik eserinin mahfedilmesine izin vermeyeceğini zannediyorum George Lucas ile LucasArts'in oyun ayagi arasindaki iliskinin sadece senelik kar/zarar ciktilarini incelemekten oteye gittiginin sanmam, George Lucas'in oyunu gordugunu bile zannetmiyorum. George Lucas'in Star Wars'a duydugu sevgiden suphem yok ama paraya duydugu sevginin daha fazla oldugu kesin. Eger amac para yerine star wars olsaydi bu oyunda hic ama hic bir zaman oyuncu Jedi olmazdi, cunku George Lucas'in biricik eserinde sadece 2 tane var bu zaman diliminde. Amaclari oyuncu kitlesini degistirmek, PS3 cikisi ile beraber oyunu Play Station kitlesine gecirmek, cunku PC oyuncularinin hepsini WoW aldi goturdu, bu kadar basit.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: bende ayrı bı denyoyum oyunu bıraktın ,hala buraya yazıyorum. adamlar ne ıcımıze kazımıslar. Cunku bunca senelik emek var. Hep daha iyi olacak umuduyla geçen. Ama her gün birilerinin oyunu bıraktığını belirten mailini alarak. Biz hep umut ettik. Daha iyi olacak diye. Hala bir anlam veremiyorum nasıl böyle bir aptallık yapabilirler.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar