Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hmm... Ben yeni bi kulaklık aldım. Artık çok daha ii ses çıkıyo :D Ama ipod'un kulaklığının özel bi yanı var. Ses frekansları ile ilgiliydi. Arkadaş anlatmıştı ama unuttum. Çok kaliteli ses veriyo ancak biraz alçak. Yuksek ses kaliteli ses değildir. İpod'un kulaklığı ses kalitesini maximumda veriyo. Ama biraz daha alçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende bitane 256 mb lik premier marka bişi var uyduruk olduunu biliyorum ama hiç yoktan iyidir sdfsdf ya şöle 1gb den yüksek ses kalitesi iyi bi mp3 çalar (ve ucuz) markası verebilirmisiniz???[signature][hline]May The "K" Be With You efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim ipodin sesi gayet yuksek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Reklamın ve reklamcılıgın zaferidir. Apple ilk cıkardı, herkesin aklına 20gblık mp3 player konseptini ipod ile birlikte soktu ve iyi pazarladı. Sekli semalini duzgun ve sade yaptı bu da insanların hosuna gitti iste. Ama bu demek degil ki ipod en iyisidir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ipodu sevmem ama piyasanın 1.si dir bi de ipdun sesi orjinal programlarıyla yukseltilebiliyo isterseniz burda linkini veririm[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Anca programla açılıyo ama. :) Tamam tamam sustum, trendy ipod'cular gelip beni yiyecek şimdi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ehem konu dışına kayıcam biraz ama i-tunes ne güzel bir programdır öyle.. Her şey derli toplu, yerli yerinde.. olması gerektiği gibi bi program işte...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ipod süper bende var :) mutlaka aldıktan sonra özel şarj aleti al bilgisayara gerek kalmadan şarj ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ipod süper bende var mutlaka aldıktan sonra özel şarj aleti al bilgisayara gerek kalmadan şarj ossun[signature][hline][ quote ]Buzi, 25 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Çok yaşlı olması gerekmez,babam yaşında olsa gene veririm. Bu saygıdır,bu sizin nasıl yetiştirildiğinizin göstergesidir.[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: nileppezdel, 20 Ekim 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Oh be. Beni ve de gerçekleri anlayan bi pati çıktı sonuçta :) Bi ipod photo (60 gb) bide Creative Zen mp3 playerım var.İnanın Creative'in ses kalitesi tartışma konusu dahi olamaz.Ayrıca İpod üreticilerinin karizma olsun diye arkasını metalik kaplayıp saçmaladıkları bölgede tamamen çizikler içinde kalıyor.Her ne kadar ben düzenli baksamda arkadaşlarımdan gördüğüm bu..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ipod şu an dünyanın en çok satan ve apple'nin hisslerini bilmemkaç kat arttıran yeni nesil mp3 çalarların babasıdır , kısaca ipod budur. Şu anda fiyatlarınn inmesiyle daha bi alınası ve bence piyasanın en iyi mp3 çalarıdır. Tasarım faakiri creative'den çok daha mükemmel bir dizayna sahip. Ha ses kalitesi creative de daha iyi diyorlar bende ipod var ve çokda memnunum (gerçi ekranını paramparça ettim "memnundum" desem daha iyi olur) en büyük problemi pil ömrüydü ki oda zaten yeni nesille aşıldı. Zevk meselesidir yanımda odun gibi bana oldukça saçma gelen üstün ses kalitesinde bi Micro Zen taşıyacağıma , yemyeşil ve şepşeker ses kalitesi bana yeten ipod'umu taşırım. ipod'a bok atan arkadaşların yeni çıkacak nanoya bakmalarını öneriyorum , özellikle creative sahipleri arkadaşlar yanlarında mendil bulundursunlar alete bakarken ki düşen gözyaşları Zen'lerinin içine etmesin. Dİpnot : 75 kilo üzerinde tepinerek ancak ekranına zarar verebildim HDD taş gibi duruyo , hadi Zen bunuda yapsın. Zenkolikler dovucek şimdi beni[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya ipod'a bok atmıyoruz. Creative'in ses kalitesi daha iyi, ipod Zen Touch'a göre çok dayanıksız. Kaç kere yere düştü de hiç bişey olmadı Zen'ime. ipod Nano diyorsun. Küçük olmasını şahsen istemem. Boyut önemli bi faktör tabi ama yere bi düştü mü şöyle 1,5 metreden betona... Artık nanoteknolojik :P parçalarını toplarsın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya biri bana ucuz ama kaliteli diye tabir edilebilecek tarz bi mp3 player markası verebilirmi??[signature][hline]May The "K" Be With You (Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 creative ucuz ve kalitelidir creative al (kısaca)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bende Creative Nomad vardı... 32mb dahili hafıza + 32 mb flash memoryde. Sanırım ilk modeliydi Creative'in 2 defa 4. kattan aşağıya düştü bir şey olmadı. Sonra 3. düşüşünde şarj aleti falan ne varsa komple uçtu, bütün gün de yağmur altında kaldı. O zaman bozulmuştu. Sonra gittim MuVo^2 dedikleri şeyden aldım. 1.5gb... Bayağı eskittim falan. Çok da güzel çalışıyordu ama hafızası epeyce yetersiz geliyordu bana. Bu yaz Almanya'da 40gb hafızalı bir Zen aldım. Eski mp3 playerim bir hafta sonra küstüğünden olsa gerek, İstanbul'a geri döndüğümde bozuldu. Şu anda 40gb'lik bir Creative sahibiyim ve mutluyum. Ipod da kullandım. İnceliği ve hafifliği (ki bunlara da ben pek itibar etmiyorum) dışında bir özelliğini göremedim. Gereksiz şekilde renkli ekran, fotoğraf gösterme özelliği, oyunlar vs var... Pili daha kısa süre dayanıyor ve pahalı bir cihaz. Ayrıca ses kalitesinin de Creative playerlarımdan daha zayıf olduğunu söyleyebilirm.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bi boka yaramaz gereksiz büyük vede pahalı, en iisi sen telefon al bide al 1gb hafıza kartı , ohh misss ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... radyo : www.fr3nzy.com most beautiful songs ever played ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorunmezadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: mulgear6, 25 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: ipodu sevmem ama piyasanın 1.si dir bi de ipdun sesi orjinal programlarıyla yukseltilebiliyo isterseniz burda linkini veririm Linkini verirsen çok güsel olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ei bisidir[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: nileppezdel, 20 Ekim 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Bende 20 gb var. Son derece sağlam. Kalın ve iri olabilir ama defalarca yere düşmesine rağmen en ufak hasar yok. At bakalım iPod'u yere nooluyo. Tabi defalarca atıcaksın :D Ayrıca dizaynı bence o kadar da kötü değil ki ben mp3 player'ı bakıp bakıp mutlu olmak için değil müzik dinlemek için alıyorum. Creative de müzik konusunda daha kaliteli. ne kadar olduğunu bulamadım.:([signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence tam bi para tuzagı n-gage veya ufak mp3 playerları tercih ederim hem ses kalitesi olarak sony kulaklık kullanınca hiç bir fark olmuyor (bu yüzden ipod sattım) hemde kimse 1 günde 80 gb lık müzik dinleyemez o yüzden 1-2-4 gb lık en makulu hem ucuzda mesela geçen aldım 1 gb mmc ipod u özlemiyorum açıkçası ama pil sorunu için sonradan ipod shuffle tarzı ama ipod olmayan birmp3 player almam lazım orası ayrı ama onlarda ipod kadar pahalı olmadığı için sorun yok kısacası para tuzağı başka bişey değil sadece her ipod u alırken 10-20 dolar arası içindeki aptal oyunlar için veriyoruz yazık bence [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 09 Kasım 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ipod mini var 4gb lık gayet memnunum ama ses i tabikide creative gibi olamaz ama ince filan rahat rahatheryere tasıyorum memnunum şarj ı filanda uzun gidiyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Avustralyadayim iPod'um var. Simdi yeni cikanida alacagim. Burda herkeste iPod var. Creative e gelene kadar baska markalarin cok guzel mp3 calarlarida var. Ama herkeste iPod var. Cok guzel bir alet. Seside yeterince cikiyo, fazla kasmaya gerek yok. Pazar lideri, demekki var bi olayi..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 creativenin sitesi varmı bi geziniim bakiim merak ettim :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iriver da hepsinin yanında birde radyo var ama dokunmatik değil ekranı... ses de iyi.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar