Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Awakenings Stigmata[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Millet nasıl unuttuk yaaaaaa Natural Born Killers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bu thread den çıkan şeyler: bir çok kişi fight club ı sevior. bir çok kişi braveheart ı yazmayı unutuo :P[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Matrix hiç sevmedim. Terminator 2 + Ghost in the Shell bir film. Bir de süper felsefik, fenomen felan diyorlar ya.. Çok felsefik bir film canımm.. Ama seveni çok fazla. Popüler bir film. Ben de sıraya sokmadan yazayım bari ayıp olmasın -Interview with the Vampire -Donnie Darko -Terminator 2 -Predator 1 -Alien (özellikle 3) -American History x -Truman Show -Gladiator -Braveheart Özellikle Interview with the Vampire, Terminator 2, Gladiator. Hiç sıkılmadan döne döne izlerim[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 T2 Braveheart olsun baska fılm olmasada olur.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben sadece eklicem, zaten cogu güzel film yazılmıs.. Phone Booth (nefesinizi tutarak izliyorsunuz) Lock, Stock and Two Smoking Barrels (eglencelik güzel bir film) Faceoff (bu film bence aşmıs) Serendipity (Duygusal romantik cok güzel bir film) City of Angels (güzel bi romantik fildi bu da ) Cruel Intensions (müzikleri yeter) Die Hard Serisi (Bruce abimizin hastasıyım. Charlies Angelde yüzünü görebildik, manyak karizma yapmıs. İlk filmini iple cekiyorum) edit: bir de film deil ama eskiden cuma geceleri alfred hitchcock un gerilim türü kısa filmleri yayınlanırdı..onların da hastasıydım :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 28 July 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Fight Club Memento Cube Requiem For A Dream Truman Show Contact Silence Of The Lambs Usual Suspects A Beautiful Mind Face Off City Of Angels Ghost T-2 American History-X[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Alien 1 Jean Pierre Jeunet ve Marc Caro filmleri ne olursa artık Delicatessen City of Lost Children My Beatiful Laundrette Aynen David Lynch filmleri Blue Velvet Twin Peaks Lost Highway Eraserhead Elephant Man vs. Peter Greenaway in yine bir ikisi dışındaki tüm filmleri Kısa filmleri dışında: Z00 The Cook the Thief His Wife & Her Lover Prospero's Books Baby of Macon Birde aklımdan bir türlü çıkmayan Lars Von Trier in toplamı 8 bölüm ve 12 saat olan Danimarka televizyonunda yayınlanması için yaptığı dizi-film var "The Kingdom"[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sırasız: Matrix saving private ryan gladiator[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Braveheart Saving Private Ryan Patch Adams Lotr.. Green Mile Black Hawk Down aklıma gelmeyenler var..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 etkilendiğim filmler Matrix (filmden çıktığımda aptal gibi dolaşıyordum sonra üzerine quake2 çevirince tam olmuştu :) ) Boondock Saints (herkese tavsiye ederim filmi izledikten sonra 2 adet susturuculu tabanca aramaya başlıyorsunuz. :) ) Interview with the vampire (izlediğim en iyi vampir filmi) Mad max 1-2-3 (fallout oynadıktan sonra değerini iyice anladım) Sevdiğim filmler Starwars 4-5-6 (özellikle de 6 Empire strikes back) Terminator 1-2 (2 daha fazla hoşuma gidiyor) Forrest Gump (bu filmi hala niye bir tv kanalı vermedi şaşırıyorum) Quentin Tarantino'nun bütün filmleri (çok hoşuma giderler ne bileyim) Çok epik filmleri yazmadım (bravehart,gladiator,Lotr vb.) çünkü hepsi acaip gaz filmler felan elbette beğeniyorsunuz. Aslında hatırlayamadğım bir çok film vardır onları da başkaları yazsın son olarak Brad Pitt olayına değinmek istiyorum ablam sıkı bir hayranı olduğu için çoğu filmini seyrettim (fight clup hariç) adamın oynadığı ve başarılı omayan bir film neredeyse yok bu bir rastlantı olamaz.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 her filmden etkilenirim hemen hemen.çok hayal kuran bi insan olduğum için sanırım.kçüklktne beri böyle. ama boondock saints diebilirim ilk aklıma gelen[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 03 August 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Craven, 03 August 2003 19:40 tarihinde demiş ki: her filmden etkilenirim hemen hemen.çok hayal kuran bi insan olduğum için sanırım.kçüklktne beri böyle. [hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 03 August 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] bende kendimi nası ifade etsem diye düşünüyodum. senin sözünü alıntı yapsam tam olcak dedim =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 aslında hepsine fightclub yazacaktım ama 1-)Fightclub 2-)MadMax Series (falloutla birlikte zaten bitirir olayı) 3-)Braveheart aslında yakın durduklarına bakmayın faytkılab açık ara birinci etkilenmek diilde snatch'ede bayılırım hani 12093 defa izlemişimdir hala izlerim jason statham'ın (turkish) surat ifadesi felan bitirir olayı I ran I ran until my muscles burned And my veins pumped battery acid Then I ran some more... [Bu mesaj Maverick tarafından 04 August 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben de yazayım (sıralama yok) -Dune (ilk film) -Indiana Jones (Zaten şu lucas'ın star wars hariç her şeyini seviyorum) -Bravehart -Fight club (müthiş tek kelimeyle) -7 -Back to the future 1,2,3 -forrest gump -matrix[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Tavsiyen üzerine Boondock Saints i izledim. Süper, aşmış bir film. SUSTURUCUMU GETİRİN !!!! YAHHHHHHH!!!! "MacManus family prayer!" "And shepherds we shall be, for thee my lord for thee. Power hath decended forth from thy hand so our feet may swiftly carry out thy command. And we shall flow a river forth to thee and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti." "Il Duce's prayer's" "And when I vest my flashing sword And my hand takes hold in judgement I will take vengeance upon mine enemies And I will repay those who hase me O Lord, raise me to Thy right hand And count me amoung Thy saints ." "Whosoever shed last blood. By man shall his blood be shed. For immunity of god make he the man. Destroy all that which is evil. So that which is good may flourish. And I shall count thee amoung my favoured sheep. And you shall have the protection of all the angels in heaven." "Never shall innocent blood be shed. Yet the blood of the wicked shall flow like a river. The three shall spread their blackened wings and be the vengeaful striking hammer of god. "[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Matrix Star Wars Conan Donnie Darko Fight Club Brazil BladeRunner Amelie[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Dead Poets Society Taxi Driver Madmax serisi..(special thanks to Maverick) [hline]Save me from the nothing i've become... [Bu mesaj -xception- tarafından 05 August 2003 08:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -xception- tarafından 05 August 2003 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla küçükken titanic e gitmistim b aya düygülanmıstım :-P güel film kims ehakkını yemesın de türkiyede yasdagımız ıcın gelenejk olarak ısın bokunu cıkardılar fılm cıkınca heryerde tıtanıc tıtanıc bıktırdı ınsana neyse blade 2 var oda fena degil amabunar güzel bulduklarım etkilendiklerim fightclub lotr blair witch baskada yok galba[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zippo_05 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 harry potter :) şaka The Patriot[hline]http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=223086 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar