l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sevdinmi söleyemessin, Söylemeye kalksan,Dilin tutular takılırsın, Gerçeği öğrendiğinde ise utanır kaçarsın. Evet arkadaşlar sevdim bir kızı tututldum söylemeye kalksan dilin dolanır,onu karşında görünce,sana "selam,merhaba,nasılsın"diyince yüreğin yanar ağır çekim görmüş gibi olursun.Hayatının düzenini değiştirir o,ayağın ununyanına gitmek ister derste ona bakar takılırsın,hele sana bi gülücük attığında kalbin durmaz küt küt atar işte aşk böle bişi onun sana bakışında,ülüşünde,sana bişi söyleyişinde kalbin yerinden fırlar ama o dabilsekki seni sevdiğimi hayır der ve bu sefer kalbin durur asık suratlı olursun.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sölemeden nerden bilcen hayır dediğini[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sen şimdi bu kızla bi ilişki yaşasan yürütebileceğini mi sanıyorsun bu saatten sonra? kız seni köpek eder kızı bi kere putlaştırmaktan vazgeç sen de onun kadar önemli bi adamsın[signature][hline]eytere be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 platonik aşk kötüdür hayır deme korkusunu yen derım ne olucak hayır dese ölücekmısın hayır sadece üzülürsün[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @giovanni biraz sert olmadimi sanki ben bile korktum ;) @l_Sarsie_l ii seviosun ama bu kdr takinti yapma bnce aki$ina birak.. a$ki gayet dogru annatmisin ole oluo insan.. ama hyr dicegini nerden biliosun bide o var.. dene gor bnce..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- cok kirildin biliyorum hata benim deildi.. yannis annasildimm.. beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ahhh...Siz beni anlayamayassınız,Duygularımı anlayabilecek kimse yok.Lisede kimse benle samimi arkadaş değil.Herkez beni hiç olarak görüyor acınacak durumdayım ona o teklifi yaparsam daha kötü olur diye düşünüyorum.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lise çağı insan hayatının en berbat dönemine (ergenlik çağını bilmeyen var mı?) denk geldiği için bu tip şeyler yaşaman çok normal. Buradaki çoğu insan seni geçtiğin yollar geçti. Gerek yeni okul , yeni bir çevre , yeni insanlar , gerekse vücudunun istemsiz salgıladığı (testesteron&östrojen) hormonlar seni bu tip zorluklara , yoğun duygu seline, yalnız kalmana,sık sık depresyonlara girmene sebep olur. İlacı zamandır. Bekleyip görmeli. Ps: bütün ergenlik sorunları olan patilere allah acil şifalar versin diyorum.. Ps2: kızım sana söylüyorum gelinim (kendim) sen anla..[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya git kizin yanina ''adam misin plz, bak ben cok populerim, uzerim'' de pesinden kosar[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: l_Sarsie_l, 13 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Ahhh...Siz beni anlayamayassınız,Duygularımı anlayabilecek kimse yok.Lisede kimse benle samimi arkadaş değil.Herkez beni hiç olarak görüyor acınacak durumdayım ona o teklifi yaparsam daha kötü olur diye düşünüyorum. annadm..haklisin daha kotu de olabilir..o zaman biraz bekle bnce..karsi taraf sana karsi bisey hissediosa mutlaka acik vericektr..vermezse de kasma yani..eninde sonunda unutursun..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. --------------------------------------------- hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Anelor, 13 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: ya git kizin yanina ''adam misin plz, bak ben cok populerim, uzerim'' de pesinden kosar insanımız boş konusmayi sever[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Giovanni, 13 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: sen şimdi bu kızla bi ilişki yaşasan yürütebileceğini mi sanıyorsun bu saatten sonra? kız seni köpek eder kızı bi kere putlaştırmaktan vazgeç sen de onun kadar önemli bi adamsın tamamen +1111birbir[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 edit1:yanlış topic[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin [Bu mesaj fenerbahce tarafından 13 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Onu sevdigini kurtul.. en azından bi cevabın olsun.. eğer etmessen hep hayır cevabını yemiş gibi olursun ama solersen sevdigini evet denme olasılıgıda var bunu unutma[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Hardter, 13 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: platonik aşk kötüdür hayır deme korkusunu yen derım ne olucak hayır dese ölücekmısın hayır sadece üzülürsün aslında bukadar basit deil bea sonuçlarını bi düşünelim. hmm şimdi cocuk okulda bi kız gidiyo sölüyo kız reddediyo sora gidip diğer kız arkadaşlarına anlatıyo aralarında dalga geçiyorlar. sonra onlarda dierlerine anlatıyor okula yayılıyor. çocukla herkes dalga geçmeye başlıyor felan felan yani hayır dedimi o "hayır"ın orda kalıp bitmesi mümkün değil :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 platonik aşk eğer seven taraf diğer tarafa söylemezse hiç bi zaman mutlu sona varmaz varsada biter varmasada güzel olabilir varsamadada olmazdan gelebilir demedim ben[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sole gitsin...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar