Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Merhaba arkadaslar, ya daha önce liste falan yapmis olan var mi? Altim icin crit gear düzüyorum da, barbarous bladei falan da aldim su an MC disi mümkün olan en iyi pvp - crit template lazim AV ye baslamadan önce. Oradan TUF ve Don Julio yu falan alicam zaten de onlarsiz alabilecegim esyalarin listesini fala ncikaran olduysa yazabilir mi acaba?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Back: Stoneskin Gargoyle Cape / The Emperor's New Cape Chest: Breastplate of Valor Feet: Ribsteel Footguards / Boots of Valor Finger: Painweaver Band Myrmidon's Signet / Band of Flesh Hands: Reiver Claws / Gordok's Handguards Head: Helm of Valor Legs: Eldritch Reinforced Legplates Neck: Emberfury Talisman / Mark of Fordring Shoulders: Spaulders of Valor Trinket: Blackhand's Breadth Counterattack Lodestone Waist: Omokk's Girth Restrainer Wrist: Battleborn Armbraces / Vambraces of the Sadist / Emberplate Armguards* * Bu random enchant geliyor. Agi / Stam veren bulursan gayet iyi, ama kasabilir bulması. Bu yapılabilecek en iyi crit ekipmanı olmayabilir. Ama en makulu budur bence. Stam abartı kısık değil, ap biraz düşük kalır ama sen öyle istiyormuşsun öyle yazdım. =) PS: Craftable epic'leri yazmadım. Darklight1903 aşağıda yazmış. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 13 Kasım 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kaç hedefliyorsun?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ubrs rendden 1 chance to hit ve criticalli bracer. dm prensten 1crit legs.stronghold gauntlest. painweaver band. blackhand breath. lionheart helm. bunlar hatirladiklarim.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Delidumbul un var bi postu. Biçok post u varda, hala warriordan anlamıyo :) , gerçi mage dende anlamıyoya, hadi neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Barbarous Blade çok gereksiz bir şey warrior için. Çok klişe ama ya Ice Barbed Spear yada Arcanite Reaper al derim. AR çok para dersen, uzun süre IBS kullanacaksın demektir, ama yine de Barbarous Blade'den kat kat iyi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dreadforge retalliator vardı eskiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Mirage, 13 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Barbarous Blade çok gereksiz bir şey warrior için. Çok klişe ama ya Ice Barbed Spear yada Arcanite Reaper al derim. AR çok para dersen, uzun süre IBS kullanacaksın demektir, ama yine de Barbarous Blade'den kat kat iyi. Arcanite Reaper a neden para vereyim ki patchten sonra, 3.8 speedli silah kullanmanin instant attacklarda hicbir mantigi kalmadi. Barbarous 3.2 speed, 1% crit, 53 civari bir dps ve 60 civari AP veriyor yanlis hatirlamiyorsam. Üstüne sword spec ile 6% +1 attack geliyor, Hand of Justice ile 8% oluyor bu. Üstüne crit gear gidince o -5% farki kapaticam iste planim o yani. @Qui : Valla mümkün oldugu kadar cok. Simdi itemlari tamamliyim AV farma basliyorum TUF, Don Julio ve binek alana kadar, bu sirada rank 7 chesti de alirsam tadindan yenmez zaten. Sonra adam gibi dmg verebiliyor duruma geldikten sonra guild runlara katilir dah agüzel bir silah alirim belki, en azindan mace olmayan bir silah : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Mirage, 13 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Back: Stoneskin Gargoyle Cape / The Emperor's New Cape Chest: Breastplate of Valor Feet: Ribsteel Footguards / Boots of Valor Finger: Painweaver Band Myrmidon's Signet / Band of Flesh Hands: Reiver Claws / Gordok's Handguards Head: Helm of Valor Legs: Eldritch Reinforced Legplates Neck: Emberfury Talisman / Mark of Fordring Shoulders: Spaulders of Valor Trinket: Blackhand's Breadth Counterattack Lodestone Waist: Omokk's Girth Restrainer Wrist: Battleborn Armbraces / Vambraces of the Sadist / Emberplate Armguards* * Bu random enchant geliyor. Agi / Stam veren bulursan gayet iyi, ama kasabilir bulması. Bu yapılabilecek en iyi crit ekipmanı olmayabilir. Ama en makulu budur bence. Stam abartı kısık değil, ap biraz düşük kalır ama sen öyle istiyormuşsun öyle yazdım. =) PS: Craftable epic'leri yazmadım. Darklight1903 aşağıda yazmış. Cok saol liste icin, Darklight sen de saol Mark of Fordring ve Omokk's Girth Restrainer questlerini Alliance a göre anlatabilir mi birisi acaba? Thottbot'ta hunter item yazilari arasinda quest aciklamasi bulmak baya kasiyor da[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Stronghold ve Lionheart icin kasicam zaten bi ara, ama o süre icinde kullanmak icin Gordok Handguards'i aldim zaten, kafaliga da bunu alsam, Mirage sen valor demissin gerci de, http://www.thottbot.com/?i=52018[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 mark of fordring için ep'deki paladin amcanın verdiği questleri yapıcaksın sıradan. msn'den ayrıntılı şaapabilirim.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 PvP seti sanirim Warrior icin en iyisi Penth. Hatta usenme 14'e vur. Ne AR derdin kalir, ne de TUF =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 PvP rewards for the melee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 al...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 (saçma bir edit hatası yapmışım, birazdan düzelteceğim) [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben full crit gitmeyi düşünüyordum. sonra dank etti,ulan dedim 668 buffsuz AP var ben niye crit build ediyorum. battle stancede yaklaşık 22-23 crit chance yeterli diye düşünüyorum. ya da şöyle shoutlu 1100 falan AP ulaşırsan +agility enchantleri ile başarıya ulaşabilirsin .p nasıl olsa 20 agility = 1 crit warrior için. çünkü bi ara 28'di crit chancem IBS ile,bam güm critliyo da,800 critliyodu,900 critliyodu. bir gün ben magem ile oynarken burning legionda. elemanın teki TUF ile 2200 critlemişti,hedefim odur. anladım ki mevzu str ve ap. eheh. bende pvp set var,band of pendient denilen vasat şey var drakkiye gitmeye üşeniyorum.ve don julio band tabii. ama painweaver yerine myrmidon signeti tercih ederim düşerse .p aynı şekilde trinket olarak blackhand's breadth&pvp trinket. bir warrior olarak pvp trinket illaki diyorum ben. neck olarak da mark of fordring olabilir,ya da frostwolf legionnaire pendant. keşke diyorum WSG'ye rep kassaydım zamanında,legionnaire's band diye güzel bişey de var. emberfury talisman bence vasat, 7 stamina nedir ya. aynı şekilde painweaver de,ama attack poweri var onun heh. bide sword spec+OEB falan çekersen anlattığım build ile,lord olursun. en azından bi typhoon falan.güzel statları var.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar