Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 allah belalarını versin onlarınm oyunun içine naıledilirgüzel örnek KENDİ DROPUM KENDİ EMEGİM BUKADARMI İNSAFSIZLIK OLUR[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi benim +7 lycoon haricinde hepsi duruyo,bankadaki gb lerim ve nakit param hala var,ama ahhh o +7 lycoon:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Lycaon staff ım duruyo sadece bu kadarını görebildim. diğer itemlerim o kadar iyi değildi zaten tek korkum şu app den aldığım Mage Hat +6/25 DD onu çünkü bir app nin alıp dupe leyip 1m e satması çok saçma[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eh server' da çok fazla Lycaon staff vardı zaten. Yani bi Lycaon' un bu kadar çok staff düşürmesi........ :< Neyse, tabi satın alınca öyle bir risk oluyor. Geçmiş olsun[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Total $ 278.8 Bu benim billing historymdeki rakam... Ben nasıl bir aptalmışım ki şerefsizliklerin kol gezdiği, gmi tanıyan lamerlerin kral oldukları bi oyuna bu denli korkunç bir miktar yatırmışım. Tekrar söylüyorum allah belalarını versin ve benden aldıkları tüm paralar haram olsun inşallah. Ben ki hayatım boyunca kolay kolay beddua etmem ama şu anda tek dilğeim bu beddualarımın en feci şekilde tutması... BB ko, and bb you all![signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkese gecmish olsun arkadashlar. legit ya da diil bilimum itemlar wipe edilmemish adeta umarsizca silinmish.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ama lycaon ların silinmesine ne kadar çok sevindiğimi bilemezsiniz. lycaon staff ın özellikleri ne abi diyerek bana pm atan çocuklar +7 lycaon larla geziyodu.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: mrproblem, 09 Kasım 2005 12:00 tarihinde demiş ki: adeta umarsizca silinmish. ahah ii olmuş ii... silinenlerin hepsi dupetu ztn. boss drop fln yemeyin bizi boşuna. bizde de var boss drop onlar nie silinmedi? sadece moradondan aldıgım md +7 silinmiş. şaşırmamak lazım. hatta bence biraz daha silinebilirmiş. bi sürü +8 var hala millette bide silinmesi gereken duped itemlar silinmemiş.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 09 Kasım 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gm bi de millete laf edio. küfür edin de banlayayım diyor. bak bak adama bak. allahım ya. hem suçlu hem güçlü.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: HasMez, 09 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 09 Kasım 2005 12:00 tarihinde demiş ki: adeta umarsizca silinmish. ahah ii olmuş ii... silinenlerin hepsi dupetu ztn. boss drop fln yemeyin bizi boşuna. bizde de var boss drop onlar nie silinmedi? sadece moradondan aldıgım md +7 silinmiş. şaşırmamak lazım. hatta bence biraz daha silinebilirmiş. bi sürü +8 var hala millette bide silinmesi gereken duped itemlar silinmemiş. sabır allahım sabır[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet hala silinmeyen +8 ler var oyunda onlarda (dupe olanlar) silinirse bugünü bayram ilan edicem :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sabır çekecek bişey yok. Silindi gitti işte. Arkadaşım bana emanet IN + ROL verdi. Silinme olasılığının en yüksek olduğu itemlar bunlar. Onlar duruyor. Dark vane +8, dual shard +7, bunlar da duruyor. :S[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gm agız dalası yapıyor su anda. banlıcakmış konusanı. millet de banla da kurtulalım diyoır.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 harbiden ben çıplak kalmaya razıyım 0 dan kasarım ama yeterki komple temizlensin server şu dupelardan bide artık dupe yapılamasın. asıl ozmn zevkli olur.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 walla benimde arkımın bana aldıı +7 ib silindi gerisi duruo ama utandı herhalde +7 plate imi ve yılbaşından en fazla 1 ay soora çıkan kekurilerimi hasmezcim burda senin tepkin haksız bence arkadaşımın aldıı ki cashlen hepsi itemların hepsi gitmiş ha bu kadar cash almak onun mallığı dersen dupe yapmak illegalite fln bilmes o MAL o yüzden bu hallerde[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +8 elixirim +8 completelerim glass belt rom duruo :D saten bunnar boss droptu kendim upgrade basmıştım :D[signature][hline]Name : :VusLat: Level :61 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : ReuNioN NP : No PK Yes EXP.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Eh server' da çok fazla Lycaon staff vardı zaten. Yani bi Lycaon' un bu kadar çok staff düşürmesi........ :< Neyse, tabi satın alınca öyle bir risk oluyor. Geçmiş olsun evet lafim kisisel degil ama bu kadar insanin Lycaon staff +7 sahibi olmasi normal mi ? Bundan 5 ay once bulabilmek inanilmaz zordu Lycaon'u . Ben Hurr1CaNe alacakti 1 ayda fazla aramisti. Kimdan aldiginiz onemli degil beyler ama hepimiz biliyoruz ki %99 dupe itemdi :/[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 prozac arkadashlar en ii cozum. biraz uyku yapio ama olsn. sinirden guluorm yine hala.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeme bizi hayatında kaç tane elixir staff bastın +6 dan +7 e?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: JoeyRamone, 09 Kasım 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: w00t, 09 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: drop itemlar silinmis katılıyorum senin +8 shard gitmişmi? ben daha hala girmedim (şuan giremiyorum) ama eğer akşam girdiğimde millette hala lycaon olupta benimkini silerlerse ke yi direk silerim makinamdan ve bi dahada kesinlikle girmem bu oyuna Shard+8 yokki bende :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 O gm şu anda benim yakınımda bi yerde olucak... Yemin ediyorum ki yapıcaklarımdan ben bile sorumlu değilim!!! Biter bu iş, imzamda böyle kalır...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ne gitti ki senden catas?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaaww ben daha oyunaa girmediimm şimdi giriyoruumm çok şaşırdım noluyo bu oyuna ya ala ala herkese geçmiş olsun ne diyelim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :35k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driven35 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benim scorpıon bow+6 itemler ve 200m gitmiş.soyuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: HasMez, 09 Kasım 2005 12:10 tarihinde demiş ki: oooo sinirli gördüm sizi beyefendi. acaba bu sinirin nedeni giden +7 shell pauldronunuz mu acaba? hayır , zamanında oyunu bırakmış bi arakdaşımın verdigi staffı satarak +1 den 35milyona aldıgım shell pauldronu , korka korka +6 ya basıp yaptıktan 7 ay sonra silinmesi ve üstüne burdan kendini bilmez birinin sadece dupe lar silindi demesi[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar