DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Valla herhangi bi sekilde upgrade taktigi yapmadım +7 elixiri koydum trina+bus bastım +8... +8 completeler ise birini satın aldım birisi ise clan leaderi upgrade bastı verdi... duruo bende baya kaldı yani...[signature][hline]Name : :VusLat: Level :61 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : GradeUp NP : No PK Yes EXP.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hani boss droplar gittiydi lannnnnnnnnnnnnnn elf belt abyssden mi çıkıoooooooooo[signature][hline]lvl-60 clan-Theothers np-14xxx kasar hood Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 simdi kendi itemlerim saymıya bile gerek duymuyorum 61%35.12 lvl assasin humman 85k np itemleri yazmaya gerek yok sanırım ama arkadasım var 64 lvl warior adam bu güne kadar maradonda birinden birsey aldını görmedim ve adamın söyledikleri herzaman ben şuna inanırım ya benim yanımda benim partyme drop olacak yada kendim drop edecegim ancak öyle kullanırım tam 3 ay chitin donla gezdigini bilirim sell drop etmeyi bekledi en sonunda full sell oldu FULL DROP FULL kendi UP ları ve ne oldu tahmin edin adam chara bir girmis bankadaki bir kaç degerli sey haric 2 3 saat önce duran hicbir item yok ve 10 11 ayın tüm ugrası tüm legal itemleri kısaca herseyi silindi ve oturup ağladı cidden sinir bozucu bir durum bu cünki gercek anlamada benimde kendimden cok o cocugun haline canım sıkıldı ve cok üzüldüm ALLAHINDAN BUL İNSAFSIZ GM İNSALLAH BU YAPTIKLARINININ GÜNAHINI BOYNUNA ALACAK KADAR GÜCÜN VARDIR ADAM BASLADIGINDAN BERİ PREMIUM VE SÜREKLİ CHAS PARA ALAN BİR ADAMDI SİMDİ MAHKEMEYE VERİCEKMİS İNSALLAH SONUCU ONUN İCİN EN İYİSİ OLUR DA KİMLERE NE YAPTIGINIZI GÖRÜRSÜNÜZ SEREFSİZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 karusion sen buna cewap wer kekuri ring we elf belt nerden ÇIKIYOOOOOOOOOO?? worm? or boss?[signature][hline]lvl-60 clan-Theothers np-14xxx kasar hood Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Belt talos[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bunu ılk defa soyluyorum ama İstanbulda GM nın bırıne yakın arkadasım tarfından +8 shard yaptırmıstım 40 $ a o bıle sılındı cok afedersınız ama a.q ben bole oyunun yaa[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice Durum:Cıplak NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bişi sölemmi GM bence ßilinc nie derseniz hem rtalıklarda adam gibi yok hemde baska adaletli adma yok ama arkadasLarının itemLerini silmemiş kellynin (level 71) bile itemler silinmiş adam cıplak dolasıodu ama arkadaslarınınkileri silmemiş bizim cafedeler adaLetli dedim ama GM yapan adaletli zannedio afedersiniz ama ben böLe adaLetin A:Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cok bilic GB ları silmezdi ( yoksa silermiydi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne diom duymadın galiba cogu insanın ve bilincle mubbeti olanların itemleri silinmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ahaha bilinc neden benim itemler silindi neden sakliordun bizden eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ares'de 000000 gordum adamin ustunde bisey yokdu ciplak kalmisdi oda .. helal olsun gm e dagitti oyunu iice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 adamlar oyunu kapatmak ıstıyor ole server kapandı dıyemıyorlar tabi bizi kacıracaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: TaLkative, 10 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Belt talos +1[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gm sana tek sözum var DANGALAK 54-57 KAGITLARIMI NEDEN SILDIN ILLAKI KUFURMU EDELIM ZEKA MAGDURU[signature][hline]server:Ares Level 62 %58 Elemental lord Np:41 Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Arkadaşlar ya bi analiz yaptım size mantıklı mı gelir bilemem.. Premium üyelerden fazla item silmemişler sanırım..yoksa ben yanlış mı konuşuyorum..Yani benim anlatmak istediğim bizleri paralı üyeliğe zorluyolar.. Premium alın gibisinden paralı üyeliğe zorluyorlar bizi.Haksız mıyım sizce ?[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benimde ellerimle lootladıgım opal ringimi silmişler ustelik +0 dı yane daha da komigi dupelenmiş lycaon pendantım duruyo bu nasıl iş anlamadım takayım bole mubarek gm e[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: pfff, 11 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: bişi sölemmi GM bence ßilinc nie derseniz hem rtalıklarda adam gibi yok hemde baska adaletli adma yok ama arkadasLarının itemLerini silmemiş kellynin (level 71) bile itemler silinmiş adam cıplak dolasıodu ama arkadaslarınınkileri silmemiş bizim cafedeler adaLetli dedim ama GM yapan adaletli zannedio afedersiniz ama ben böLe adaLetin A:Q sen her charla tek tek girilip silindimi zannediosun? 5456446546798787874654 tane charla nasıl giricekler merak ettim. random item temizlediler bence[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence her char la sılındı benım +770 mırage abımın +8/15shell +8/80 raptor v.s.... ıtemler gıtı ve bunu ıcıne +8/15dex shell pauldron da var premıum olayına gelınce lvl 61 mage gold uye 2 tane unıg yuzuk u gıtmıs sımıd adlarını unutum ama hatırlaytınca yasarım yanı premıum gm e baglı beramusun gm herkesı banlıo ancak xegenonda gm adama pm atıp bır daha savasta ksp kullamıo dıo beramusta say bye to beramus dıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benim de +1 rol gitti[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img277.imageshack.us/img277/5278/andjusticeforall4yf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_lord_ranger_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 slm benim hicbisyim sillinmemiş:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar