cacan3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar remote dan çalışıyorum server makinasinda ultima e: dizininde yüklü sphere.ini c: de duruyor sphere ini içinden mul dosyasinin adresini doğru veriyorum ama konsolda halenn şu hatayı alıuyorum sphere ini corrupted or missing mapo.mul bulunamıyor diyor ama sphere.ini de mul dosyasi için verdim dizin e:program../ ultima .. herşey doru ama olmuyor yrdmci olurmusunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 E: sürücünde de program files olduğundan eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet eminim gözümle görüyorum program filesi ayrıca o farketmezki uo nerde oluyorsa olsun yolunu doğru verdikten sonra heryerden görür [Bu mesaj cacan3 tarafından 12 Kasım 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sphere.ini sphere.exe ile aynı yerde olacak mapo.mul dosya adını değiştirdi isen oda sphere.exe ile aynı yerde olmalı (yada klasoru belirtmelisin ki e:program..ultima.. şeklinde) ısrarla görmesse mapo.mul u sphere nin yanına tası.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dün aynı hataları bende aldım . ultimayı silip yeniden patchliyelerek sorundan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Debian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 büyük küçük harf eşleşmesi. map0.mul istiyorsa dosyayı map0.mul olarak değiştir Map0.mul olarak istiyorsa Map0.mul olarak değiştir problemden kurtulucaksın. Windows da büyük küçük harf problemi olmaz diyeceksiniz ama oluyor. Sensitive olarak hazırlanmış. Aynı problemi bir çok kez yaşadım.[signature][hline]Smyrna Bilişim Sistemleri ve İletişim Teknolojileri Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri www.smyrna.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 xp'yi tekrar yükleme falan yaptıysan uo bozulur[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar