Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Street Fighter 2 : Champion Edition Cadillac and Dinosaurs Final Fight Captain Commando The Punisher Adres: http://rapidshare.de/files/4066393/cps1_roms_for_forumtr_by_zenci.rar.html Şifre: www.forumtr.com[signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 He bu arada oyun içinde emulatörü ile birlikte geliyor. Yani sadece dosyayı indirip bi dizine extract ettiğinizde direk oynayabiliyorsunuz. Bu arada emülatör mame'den daha iyi ve kolay. Bu tarz oyun severler bi indirip denesin.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ooooooooooooooooooof of ooooooooooof damardan girdin gercekten minicikken küçücükten 2 arkdas sanbah 9da basardık ateri salonunu,ben şapka takardım,sora şapkaya 20-30 tane jetonu doldurur onumuze koayr habire bunları oynardır,hele punisherın hastasıydım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben ilkokul 5'e giderken ufacık boyumla makine benden büyükdü ama street fighter'da destanlar yazardım paso kırmızı perfect alırdım :) Bide o zamanlar kısa oldugum için acayip kredi çekerdim çaktırmadan :) Ulan en günlerdi be böyle playstation falan hak getire o zaman :) 16bit atarim bile ortaokuldayken olmuştu.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Harika ya gerçekten harika,cidden hüzünlendim şimdi eski günlerim aklıma geldi ne günlerdi,burdaki bütün oyunlarla ilgili anlatacağım yüzbinlerce anı vardır inanınki..Ağlıyacağım walla :([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yasak arkadaşlar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 AH CAPCOM AH!! gençliğimizi yedi bittirdi haftalık harçlıklar bir günde biterdi :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Daha neler var yaw. KOF serileri, Marvel vs SNK, Xmen, Xmen vs Street Fighter, Marvel vs Street Fighter, Fatal Fury Serileri, Street Fighter Alpha serileri, Samurai Shodown serileri (En son 5 çıkmış hemen romunu koymuşlar sitelere ama emula eden yok)[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 impact romları diorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ooh cok sağol ya :) bunlar vardı bende formatta gitmişti, çok iyi oldu. herkeste bulunması gereken oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 davion artık emeğe saygı teraziye tık diye başlar :) tşkler[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Lopeth, 08 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki: yasak arkadaşlar ahahah neresi yasak[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 rom lar için adres vermek http://forum.paticik.com/view.php?id=78964[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben haggarı tek jetonla bitiriodum :) simdi de olsa da oynasak, ama joystick lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Knights of the Round yokmu yaws:([signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya böyle çölde ilerlenen vardı deveye filanda biniyosdfun sanırım eskiden oynamıstım onu bana bulana 1 külçe altın :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 haggar da ileri geri yaparak yumruk atınca mavili elemanla hiç komboya girmeden elemanı yumruk manyağı yapabiliyorduk...tek jetonda oyun bitirmenin yolları tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 www.jetoncu.com da hicbirisi yok dandik biyer(degilde yasak bole yapioz) aradiginiz hicbi romu bulamazsiniz(:D)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: jacabo, 10 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: ya böyle çölde ilerlenen vardı deveye filanda biniyosdfun sanırım eskiden oynamıstım onu bana bulana 1 külçe altın :) Metal Slug serisi olabilir mi? 2. olabilir.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya ismini hatırlamıyorum ama byle haggar gibi hayvansal adam filanda vardı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Öyle hayvan bir adam varsa Metal Slug diildir.Ben yine de bir ss koyayım. [spo1=Screenshot][/spo][signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok yok böyle degildi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bissürü böyle oyun var büyülü falan da var knights&dragons var atlı matlı çok güzel oyunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 golden li bişey vardı 3 tanemi ne adam seçebiliyorduk biri cüce biri conan tarzında bişi biride amazondu sanırsam onu da bulan olursa şey ettiriversin bi zahmet :D[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 golden axe[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar