Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haggar,Mustafa,Street Fighter,Captain Commando,Punisher

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
He bu arada oyun içinde emulatörü ile birlikte geliyor. Yani sadece dosyayı indirip bi dizine extract ettiğinizde direk oynayabiliyorsunuz.

Bu arada emülatör mame'den daha iyi ve kolay. Bu tarz oyun severler bi indirip denesin.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
ooooooooooooooooooof of ooooooooooof

damardan girdin gercekten

minicikken küçücükten 2 arkdas sanbah 9da basardık ateri salonunu,ben şapka takardım,sora şapkaya 20-30 tane jetonu doldurur onumuze koayr habire bunları oynardır,hele punisherın hastasıydım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
Ben ilkokul 5'e giderken ufacık boyumla makine benden büyükdü ama street fighter'da destanlar yazardım paso kırmızı perfect alırdım :) Bide o zamanlar kısa oldugum için acayip kredi çekerdim çaktırmadan :)

Ulan en günlerdi be böyle playstation falan hak getire o zaman :) 16bit atarim bile ortaokuldayken olmuştu.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
Harika ya gerçekten harika,cidden hüzünlendim şimdi eski günlerim aklıma geldi ne günlerdi,burdaki bütün oyunlarla ilgili anlatacağım yüzbinlerce anı vardır inanınki..Ağlıyacağım walla :([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
Daha neler var yaw. KOF serileri, Marvel vs SNK, Xmen, Xmen vs Street Fighter, Marvel vs Street Fighter, Fatal Fury Serileri, Street Fighter Alpha serileri, Samurai Shodown serileri (En son 5 çıkmış hemen romunu koymuşlar sitelere ama emula eden yok)[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
davion artık emeğe saygı teraziye tık diye başlar :)
tşkler[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
ya böyle çölde ilerlenen vardı
deveye filanda biniyosdfun sanırım
eskiden oynamıstım onu bana bulana 1 külçe altın :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
haggar da ileri geri yaparak yumruk atınca mavili elemanla hiç komboya girmeden elemanı yumruk manyağı yapabiliyorduk...tek jetonda oyun bitirmenin yolları tabi..
Mesaj tarihi:
www.jetoncu.com
da hicbirisi yok dandik biyer(degilde yasak bole yapioz)
aradiginiz hicbi romu bulamazsiniz(:D)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 10 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
ya böyle çölde ilerlenen vardı
deveye filanda biniyosdfun sanırım
eskiden oynamıstım onu bana bulana 1 külçe altın :)

Metal Slug serisi olabilir mi? 2. olabilir.[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
Mesaj tarihi:
golden li bişey vardı 3 tanemi ne adam seçebiliyorduk biri cüce biri conan tarzında bişi biride amazondu sanırsam onu da bulan olursa şey ettiriversin bi zahmet :D[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
  • Yeni Oluştur...