Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehit olmaya hazır mıyız?

dogu

Öne çıkan mesajlar

aklıma gelmişken , geçen gün gazetede okumuştum..

Doğu tarafında 5 askerimiz pusuya düşürülmüş vede şehit olmuşlardır , bunlardan sadece biri ailesine ulaşmıştır ama , oda ne yazıkki vurulmuştur babası ile aralarında geçen dialog hala tüylerimi ürpertiyor keşke onun yerinde ben olsaydım diyorum..
Vurulan mehmetçik telefonu ile ailesini arar ve ardından şöyle bir konuşma geçer.

Mehmetçik : Baba beni dinleyin , ben vuruldum diğer arkadaşlarım şehit oldular , bende şehit oluyorum , üşüyorum bedenimi hissetmiyorum , hakkınızı helal edin , anneme söyle lütfen üzülmesin..

dedikten sonra telefondan tek el silah sesi gelir vede telefon kapanır. Bundan sonra o kadar kötü oldum ki hala gözlerim doluyor anlattığım ve hatırladığım zaman.. Milliyetçilik böyle bişey işte korkmıyacaksın , eğer korkarsan zaten ilk sen ölmüşsündür , sakin olacaksın..

Atatürk bu ülkeyi kurtarırken ne zorluklar yaşadı , dünya savaşı gördü. Ama hep kararlarında aynıydı , sakin tavırlıydı , sinirlendimi gözlerinden kan çıkıyordu. İşte bizde böyle olmalıyız..

* Türk Milleti çalışkandır , Türk Milleti zekidir..
* Ne mutlu TÜRK'üm diyene(!)[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

vardır bazı tipler mesela ben askerliğimi action olan bi yerde yapmak isterim ölüceksemde ölürüm vatan ugruna derim ama harbi öle mal mal oturupta masa başı görev yapıcagıma yada yer silecegime uni mi okurum gonderırler benı doguya bi yere operasyon falan öle çıkar abicim zevki askerligin ölüceksekte ölürüz bu ne be öeh.[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben hazırım ama hazır olmayan kimseye de niye hazır değilsin demem.herkesin durumu farklı olabilir ben geleceğimi pek iyi görmüyorum ölümden zerre kadar da korkmuyorum o yüzden kendimi hazır hissediyorum.çok inançlı bir insan değilim ama belli bir inancım var ve o inancım olmasa 5 saniye bile durmam bu dünyada.anlayacağınız ölümün doğal yoldan gelmesini bekliyorum.askerlik konusuna gelince dediğim gibi ölümden zerre kadar korkmuyorum ama sakat kalmaktan korkuyorum.fazla gazlı arkadaşlar bu olayı da düşünsün sadece öl ya da yaşa yok.ayrıca arkada bıraktığınız ailenizi de düşünün.21 yaşındayım aileme askere gitmek istediğimi söyledim.belki de şimdiye kadar hiç bir şeye karşı çıkmayan ailem kıyameti kopardı.terör olayları yüzünden askere gitmemi istemediler.annem şehit cenazelerini izlerken ağlar o tabut da bi de benim olduğumu düşünün sizce hali ne olur?kaderinizde varsa şehit de olursunuz gazi de.böyle şeyleri fazla düşünmeye gerek yok.

@abso hayatı boyunca kötü olan bir müslüman şehit olunca cennete gideceğini düşünüyorsa ancak kendini kandırır.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zaman ben askere kadar dünyadaki bütün kötülükleri yapiyim mahalledeki herkezi öldüriyim sora tecavüz ediyim parçalara ayiriyim binaları ykaiyim hırsızlık yapiyim zina ediyim falan fişman sora askere gidince bi yolunu bulup şehit oliyim okey ?[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir durum var şehit olursanız kul hakkı hariç Allah tüm günahlarınızı affeder.kul hakkını affetmez çünkü kul hakkı Allah'a karşı işlediğiniz bir suç değildir.yediğininz kul hakkından kurtulmak için önce hakkını yediğiniz kişinin size hakkını helal etmesi lazım.sonra Allah'ın sizi affetmesi lazım.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

hemen aklıma gelenlerden söyleyeyim Allah'a sövmek günahtır.zina yapmak alkol kullanmak günahtır.bunlar dışında bir de borçlarınız vardır.namaz kılmak oruç tutmak gibi.şehit olursanız Allah bu borçlarınızdan da sizi kurtarır.ama günahların önemli bölümünü kul hakkı oluşturur.zten dinin önemli bir amacı insanalr arasındaki düzeni sağlamaktır.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

valla günümüzdeki gençler eskisi gibi değiller bence.şimdi kurtuluş savaşındaki etkiyi gösteremeyiz.
herkes almış başını başka ideolojilere takmış kafasını
biri bana ülke giderse gitsin der
biri vatanı için her şeyi yapar
biri arkadan gammazlar
.
çok farklı dşünce grupları var şimdi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Kul hakkı olmayan günah var mı? Yani cami duvarına işemek dışında ne kul hakkı olmaz?

icki icmek[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XedoX, 12 Kasım 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
içki içince sarhoş olur etrafa zarar verirsin ondan yasak. bu da kul hakkı.

kıcınla icenler öle icmeyi bilen adam icer sona zıbarıp yatar o nası kul hakkı oluo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen önce liseni bitir, üniversitene gir..
bi meslek edin
bazı şeyleri öğrenmene bak
ardından düşünürsün çatışmaları

ps:fazla metal fırtına okuma...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 12 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
mast]rbasyon yapmak =) kimseye zararın yok masum bişey.

günah mı labu?
hayır sağlıklı olmak için haftada en az 1 kere yapmaya mecbursun[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...